Arkadaşlar yarın Avni hocaya muayene olacağım fakat kendimi gergin hissediyorum aklıma bazı sorular takildı yardım ederseniz sevinirim;
1-prostat muayenesi için o bölgeyi temizlemek şart mı?(Kıl tüy)
2-kültür ve PCR için kaplar orda bulunur mu yoksa biz mi lab dan götüreceğiz?
3-4 gün cinsel perhizdeyim sıvı kolay gelir mi?
4- prostat masajı ağrılı mı ve ne kadar sürüyor?
muayene olacağım gergin hissediyorum
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: muayene olacağım gergin hissediyorum
4e bir ekleme yapmak isterim , inflamasyon fazlaysa gene agri olabiliyor hocam. Kadir abi öyle dedi.
Tesekkürler hocamyenicezseni yazdı: ↑09.12.2024 - 19:11 4e bir ekleme yapmak isterim , inflamasyon fazlaysa gene agri olabiliyor hocam. Kadir abi öyle dedi.
Hocam prostat masajının yapıldığı bölgede temizlik yapıyor musunuz?EnterococcusFaecalis yazdı: ↑09.12.2024 - 18:491) Benim uyguladığım yöntem şu:Bukows yazdı: ↑09.12.2024 - 18:41 Arkadaşlar yarın Avni hocaya muayene olacağım fakat kendimi gergin hissediyorum aklıma bazı sorular takildı yardım ederseniz sevinirim;
1-prostat muayenesi için o bölgeyi temizlemek şart mı?(Kıl tüy)
2-kültür ve PCR için kaplar orda bulunur mu yoksa biz mi lab dan götüreceğiz?
3-4 gün cinsel perhizdeyim sıvı kolay gelir mi?
4- prostat masajı ağrılı mı ve ne kadar sürüyor?
Sabah idrarımı yapıp duş alır iyice genital bölgemi temizlerim.
Boxerı ütüler o şekil giyerim.
Alt eşofmanı ütüler öyle giyerim.
2) Kültürü steril idrar kabına vereceksiniz zaten bu vardır diye tahmin ediyorum.
İyi bir ürologsa mutlaka kuru swapta vardır ancak siz ya önce arayıp sorun ya da önce herhangi bir laba gidip temin edin. Lablar ücretsiz veriyor zaten.
3) Perhiz önemli ama bu noktada doktor daha önemli. Almayı beceren doktor alıyor.
4) İltihap yoksa ağrı olmaz varsa iltihabın yoğunluğuna göre ağrı da o derece yoğun oluyor.