Arkadaslar Prostatit Sadece
Arkadaslar Prostatit Sadece
Cok fazla ust uste masturbasyon yapmaktan sirf bu yuzden ortaya cikiyor da olabilir mi? Cunku ben oyle yapiyordum. Bu konu hakkinda fikirlerinizi alabilir miyim?
Re: Arkadaslar Prostatit Sadece
Ya da bu duruma anksiyete ve de pelvik tabanin anksiyete dolayisi ile bozulmasi neden oluyor olabilir mi? Cunku antidepresan iyi geliyor bu hastaliga bence.
Mesela en basit bir anti inflamutvar agri keisici hemen pelvik kaslarimi aciyor. Bosalirken rahatca kasilmasini sagliyor. Bu kaslarin derdi nedir arkadaslar?
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
O kasların derdi senin hasta halinle üst üste mast yapman.
bakteriyel olmayan, muhtemelen travmatik masturbasyona bağlı darlık ve idrar debisi düşmesi yaşıyorum.
bunun dışında hiç bir sıkıntım yok.
bunu öğrendiğimde 30-40 günlük cinsel perhizler yapıp gözlemledim.
biraz düzelme oldu.
prostat ölçüleri normal, idrar debisi 6-10 mg/sn arası.(gece ve soğuk olduğunda düşük)
masturbasyon yaptıktan sonra 12-15 bandına çıkıyor.
o bölgede nasıl bir değişiklik yapıyorsa idrar sıkıntımı geçici bir süre için düzeltiyor.
bunu gözlemleyen var mı.
bunun dışında hiç bir sıkıntım yok.
bunu öğrendiğimde 30-40 günlük cinsel perhizler yapıp gözlemledim.
biraz düzelme oldu.
prostat ölçüleri normal, idrar debisi 6-10 mg/sn arası.(gece ve soğuk olduğunda düşük)
masturbasyon yaptıktan sonra 12-15 bandına çıkıyor.
o bölgede nasıl bir değişiklik yapıyorsa idrar sıkıntımı geçici bir süre için düzeltiyor.
bunu gözlemleyen var mı.
Benzer nedenlerle benzer sorunlar yaşıyordum ben de ama forumu okumadan önce çeşitli antibiyotikleri ve alfablokerları reçete ettikleri için sorunlarım arttı, cinsel sorunlar da ortaya çıktı. Kültür-pcr yaptır kardeşim bir sonuç alamazsan antibiyotik kullanma bence, sadece mastürbasyonu bırak uzun bir süre ve sık sık prostat sıvısından kültür yaptır.