Hayır, bu sefer masaj yapmadan tahlil istedialexandro1104 yazdı: ↑17.10.2024 - 14:55idrar tahlilini prostat sıvısı aldıktan sonra yapıp mı kurumuş dedi?ewrewr yazdı: ↑17.10.2024 - 14:47 Merhaba, klindan ben ters etki yapınca tekrardan zafer hocanın yanına gittim, idrar tahlili istedi, iltihap kurumuş dedi ama zaten tahliller temiz çıkıyordu. İlk gittigimde prostat masajından sonra verilen idrarda lökosit 8 eritrosit 12 çıkmıştı.
İlaç olarak cipro ve endol fitil yazdı bunları kullan dedi.
Sorun prostat mi yoksa başka bir şey olabilir mi?
İDRAR TAHLİLLERİM TEMİZ.PROSTATİT MİYiM?
Re: İDRAR TAHLİLLERİM TEMİZ.PROSTATİT MİYiM?
-
alexandro1104
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
kendisi her zaman prostat sıvısı alındıktan sonra idrar tahlili yapılmalı der, kendisiyle çelişmiş sankiewrewr yazdı: ↑17.10.2024 - 15:06Hayır, bu sefer masaj yapmadan tahlil istedialexandro1104 yazdı: ↑17.10.2024 - 14:55idrar tahlilini prostat sıvısı aldıktan sonra yapıp mı kurumuş dedi?ewrewr yazdı: ↑17.10.2024 - 14:47 Merhaba, klindan ben ters etki yapınca tekrardan zafer hocanın yanına gittim, idrar tahlili istedi, iltihap kurumuş dedi ama zaten tahliller temiz çıkıyordu. İlk gittigimde prostat masajından sonra verilen idrarda lökosit 8 eritrosit 12 çıkmıştı.
İlaç olarak cipro ve endol fitil yazdı bunları kullan dedi.
Sorun prostat mi yoksa başka bir şey olabilir mi?
İlk zamana göre iyiyim, bunu düşünerek ten böyle bir şey yapmış olabilir. Tahlilde çıkmayıp prostat sıvısından sonra çıkıyorsa prostat geliyor aklıma ama... Bakalım verdiği ilaçları kullanıcam yinealexandro1104 yazdı: ↑17.10.2024 - 15:11kendisi her zaman prostat sıvısı alındıktan sonra idrar tahlili yapılmalı der, kendisiyle çelişmiş sankiewrewr yazdı: ↑17.10.2024 - 15:06Hayır, bu sefer masaj yapmadan tahlil istedialexandro1104 yazdı: ↑17.10.2024 - 14:55
idrar tahlilini prostat sıvısı aldıktan sonra yapıp mı kurumuş dedi?
Merhaba arkadaşlar, ilaçlar bitti, olayı biraz zamana bırakmak istiyorum, 10 gün sonra tekrardan gidicem kontrole. Eşimdede rahatsızlık var, onun kültüründe Streptococcus agalactiae çıktı. Acaba bende olan patojen bu olabilir mi?. Ve bu patojen hemen mi enfeksiyona sebebiyet verir?
Eşinizde mevcut bakteriye duyarlı antibiyotiği sizinde kullanmanızda fayda var.. bence şanslısınız en azından bir bakteri tespiti var.ewrewr yazdı: ↑24.10.2024 - 13:43 Merhaba arkadaşlar, ilaçlar bitti, olayı biraz zamana bırakmak istiyorum, 10 gün sonra tekrardan gidicem kontrole. Eşimdede rahatsızlık var, onun kültüründe Streptococcus agalactiae çıktı. Acaba bende olan patojen bu olabilir mi?. Ve bu patojen hemen mi enfeksiyona sebebiyet verir?
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
Hocam bu bakteri çok zor bir bakteri değilmiş. Normalde de bulunabiliyor mus..piyleseptil, azıtro,gentamisin iğne, biteral klindan....Sabir yazdı: ↑24.10.2024 - 16:57Eşinizde mevcut bakteriye duyarlı antibiyotiği sizinde kullanmanızda fayda var.. bence şanslısınız en azından bir bakteri tespiti var.ewrewr yazdı: ↑24.10.2024 - 13:43 Merhaba arkadaşlar, ilaçlar bitti, olayı biraz zamana bırakmak istiyorum, 10 gün sonra tekrardan gidicem kontrole. Eşimdede rahatsızlık var, onun kültüründe Streptococcus agalactiae çıktı. Acaba bende olan patojen bu olabilir mi?. Ve bu patojen hemen mi enfeksiyona sebebiyet verir?
Bu kadar antibiyotiğe bunların ölmesi gerekmiyor mu?
Buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama prostat sıvısından ya da meniden kültür yapan doktor bulamadım idrar kültürü istedi doktor. Bende mastürbasyon sonrası ilk idrardan verdim numuneyi en azından prostat salgısı vs idrar kanalında olursa diye.. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sonuçlar çıkınca paylaşırım burdan..
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
İstanbul da oturuyorum arkadaşlar, prostat sivisindan kültür ve PCR antibiyogram yaptırmak istiyorum. Forumda bir kaç labaratuvar var, memnun kaldıklarınız lablar hangileri?
Merhabalar tekrardan, başlığı güncel tutuyorum. İdrarımda hafif köpük ve içinde yüzen beyaz iplikler görüyorum, Mukusumsu bir şekilde....
Eşimdede vajinal kandidayiz çıktı. Termal otelde olduğunu varsayarak, büyük ihtimal kandidayizi suyun içinde bir şekilde uretrama aldım, tabi bu sadece varsayım.... semptomların şu an için kandidayizi düşündürüyor. En kısa zamanda prostat sıvısı PCR yaptıracağım... Düzen de yaptırmayı düşünüyorum.
Şunu da ekliyim, ben de çocukluğumda beri mantar rahatsızlığı mevcut, özellikle sırt ve göğüs bölgemde koloniler, tedavi ettim ama yinede çıkıyorlar, özellikle yazın sicakta. Ve de kafamda pul pul dökülmeler var son 7 aydır.
Eşimdede vajinal kandidayiz çıktı. Termal otelde olduğunu varsayarak, büyük ihtimal kandidayizi suyun içinde bir şekilde uretrama aldım, tabi bu sadece varsayım.... semptomların şu an için kandidayizi düşündürüyor. En kısa zamanda prostat sıvısı PCR yaptıracağım... Düzen de yaptırmayı düşünüyorum.
Şunu da ekliyim, ben de çocukluğumda beri mantar rahatsızlığı mevcut, özellikle sırt ve göğüs bölgemde koloniler, tedavi ettim ama yinede çıkıyorlar, özellikle yazın sicakta. Ve de kafamda pul pul dökülmeler var son 7 aydır.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Prostat sıvısı ve idrardan candida Pcr yaptırın, ve derhal doğal evyapimi fermente elma sirkesine başlayın.
Sabah ve akşam bir bardak suyun içine 2 yemek kaşığı karıştırıp için,mantarın yok olduğunu göreceksiniz, dost bakteriler çoğalacak candida azalacak normal popülasyona dönecek. Tüm vücudunuzdaki mikotik semptomlar, belirtiler yok olacaktır. Ayrica sindirim sisteminizin florası yeniden inşa olacaktır.
Sabah ve akşam bir bardak suyun içine 2 yemek kaşığı karıştırıp için,mantarın yok olduğunu göreceksiniz, dost bakteriler çoğalacak candida azalacak normal popülasyona dönecek. Tüm vücudunuzdaki mikotik semptomlar, belirtiler yok olacaktır. Ayrica sindirim sisteminizin florası yeniden inşa olacaktır.
2 haftadır fermente elma sirkesi kullanıyorum Kadir abi, sindirim konusunda faydasını gördüm diyebilirim.kadir yazdı: ↑29.10.2024 - 22:27 Prostat sıvısı ve idrardan candida Pcr yaptırın, ve derhal doğal evyapimi fermente elma sirkesine başlayın.
-
kadir
Evet dışkı hareketi ve çıkış artıyor.
Merhaba hocam benim şikayette sana benziyor sadece benden hiç akinti gelmedi sadece penis ucu da ağrısı sizi yanma oluyor, idrara sikisdigim zmaan bu dahada çoğalıyor..zafer hocaya gittim lökosit 1-2 cikmisdi verdiği kür bende işe yaramadi..yaklaşık 1.5 yıl cekdim o sizlamayi sonra gitti 3 sene sonra yeniden başladı..bu sefer antiyle beraber takviye ağırlıklı gitcem..alfa, bromelian , quarcetin, B12 , omega3,E vitamini, kabak yağı..yeme içmeye dikkat edip bunları deneyeceğim bakalım sonuç ne olucak
Kültüre baktirdiniz mi? Ben 2 aydır çekiyorum bu hastalığı, peniste yanma acı ilk güne nazaran azaldı, uyutmuyordu resmen, ama penise dokununca ağrı hissedebiliyorum, aynı sekilde idrar olunca oluyor dediginiz gibi, ben artık idrarida hissetmiyorum, pelvik kaslarimda çok gergin. Kültür baktirmadiysaniz tavsiye ederim, ampirik tedavi bul karayı al parayı gibi oluyor.tobey18 yazdı: ↑30.10.2024 - 13:24 Merhaba hocam benim şikayette sana benziyor sadece benden hiç akinti gelmedi sadece penis ucu da ağrısı sizi yanma oluyor, idrara sikisdigim zmaan bu dahada çoğalıyor..zafer hocaya gittim lökosit 1-2 cikmisdi verdiği kür bende işe yaramadi..yaklaşık 1.5 yıl cekdim o sizlamayi sonra gitti 3 sene sonra yeniden başladı..bu sefer antiyle beraber takviye ağırlıklı gitcem..alfa, bromelian , quarcetin, B12 , omega3,E vitamini, kabak yağı..yeme içmeye dikkat edip bunları deneyeceğim bakalım sonuç ne olucak
Surekli bakdirdim hocam , sivi aldırıp düzen lamba götürdüm ama hiç bakteri uremedi...her türlü anti kulandim fayda etmedi takviyeler vede bitkisel tedavide etki etmedi..zamanla biraz azaldı yanma..İnsect yazdı: ↑30.10.2024 - 15:06Ben kültür verdim 9 gün oldu hala bekliyorum üniversitede yeni bakyeri keşfettiler heralde haberlere çıkacazewrewr yazdı: ↑30.10.2024 - 13:57Kültüre baktirdiniz mi? Ben 2 aydır çekiyorum bu hastalığı, peniste yanma acı ilk güne nazaran azaldı, uyutmuyordu resmen, ama penise dokununca ağrı hissedebiliyorum, aynı sekilde idrar olunca oluyor dediginiz gibi, ben artık idrarida hissetmiyorum, pelvik kaslarimda çok gergin. Kültür baktirmadiysaniz tavsiye ederim, ampirik tedavi bul karayı al parayı gibi oluyor.tobey18 yazdı: ↑30.10.2024 - 13:24 Merhaba hocam benim şikayette sana benziyor sadece benden hiç akinti gelmedi sadece penis ucu da ağrısı sizi yanma oluyor, idrara sikisdigim zmaan bu dahada çoğalıyor..zafer hocaya gittim lökosit 1-2 cikmisdi verdiği kür bende işe yaramadi..yaklaşık 1.5 yıl cekdim o sizlamayi sonra gitti 3 sene sonra yeniden başladı..bu sefer antiyle beraber takviye ağırlıklı gitcem..alfa, bromelian , quarcetin, B12 , omega3,E vitamini, kabak yağı..yeme içmeye dikkat edip bunları deneyeceğim bakalım sonuç ne olucak![]()
-
Ahmetttttt
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Mesajlarımı oku lütfen. İdrarımda 1 yıldır beyaz parçalar var. 3 damla idrar damlatıyorum ve beyaz parça damlıyor ağrım varken.
1 yıldır doktorlara anlatamadım. Çünkü idrar tahlili veya kültüründe bu beyaz parçalar bence hiçbir anlam ifade etmiyor, çıkmıyor.
Bu 1 yılda ağrısız 2 haftam oldu belki. 2 haftada da bu parçalardan kurtulmuştum. Ne zaman idrarım normal insan idrarı olursa o zaman ağrım olmuyor.
Bu beyaz parçalarla ilgili forumda da çok bilgi yok. Kabarcıklar ve beyaz parçalar. Ve çok yoğun idrar. Her şey idrarın dibine çöküyor yani. Anlamak çok zor.
Yabancı forumlarda beyaz parçacıkların prostatta ki iltihap sebebiyle olduğu bilgisi çok var. Bildiğin enfeksiyon atıyoruz. Mantar falan değil, enfeksiyonu fiziksel olarak idrarımda görğyorum.
Fosfat kalıntısı diyen var, olahilir bilmiyorum. Zaten dışkım da normal değil.
Bu beyaz parçalardan kurtuldupumda bu hastalıktan kurtulacağım kardeşim.
Sende kurtulacaksın.
1 yıldır doktorlara anlatamadım. Çünkü idrar tahlili veya kültüründe bu beyaz parçalar bence hiçbir anlam ifade etmiyor, çıkmıyor.
Bu 1 yılda ağrısız 2 haftam oldu belki. 2 haftada da bu parçalardan kurtulmuştum. Ne zaman idrarım normal insan idrarı olursa o zaman ağrım olmuyor.
Bu beyaz parçalarla ilgili forumda da çok bilgi yok. Kabarcıklar ve beyaz parçalar. Ve çok yoğun idrar. Her şey idrarın dibine çöküyor yani. Anlamak çok zor.
Yabancı forumlarda beyaz parçacıkların prostatta ki iltihap sebebiyle olduğu bilgisi çok var. Bildiğin enfeksiyon atıyoruz. Mantar falan değil, enfeksiyonu fiziksel olarak idrarımda görğyorum.
Fosfat kalıntısı diyen var, olahilir bilmiyorum. Zaten dışkım da normal değil.
Bu beyaz parçalardan kurtuldupumda bu hastalıktan kurtulacağım kardeşim.
Sende kurtulacaksın.
-
kadir
Beyaz parçalar prostatin enfeksiyon sebebiyle çalışmadığı için kanallarda tıkanıklığın olması ve zamanla kuruyan parçalar halinde çıkması ile oluyor.
Enfeksiyonel durumunuzun eradikasyonu sonucunda bu durumda geçiyor.
Enfeksiyonel durumunuzun eradikasyonu sonucunda bu durumda geçiyor.
-
Ahmetttttt
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Kadir abi yani bu beyaz parçalar prostatta kalan meni midir? Yoksa başka bir şey mi? Yoksa idrarın bir şekli midir?
Bu beyaz parçalar bakteriyel bir prostatite kanıt mıdır? Yoksa bakteriyel olmayan bir prostatite de bu parçalar olabilir mi?
Benimkisi çok düz mantık gidiyor. İdrarımda bu parçalar yokken gerçekten hiç ağrım yok. Ama 2 hafta böyle ya oldu ya olmadı.
Bu beyaz parçalar bakteriyel bir prostatite kanıt mıdır? Yoksa bakteriyel olmayan bir prostatite de bu parçalar olabilir mi?
Benimkisi çok düz mantık gidiyor. İdrarımda bu parçalar yokken gerçekten hiç ağrım yok. Ama 2 hafta böyle ya oldu ya olmadı.
-
kadir
Prostatta olan prostat sivisidır, meni torbasi ayrı yerdir.
Bakteriyel olmayandada bu parçalar olabilir.
Bakteriyel olmayandada bu parçalar olabilir.
Merhabalar, makat kaslarımin çok sıkı olmasından dolayı dışkı yapmada güçlük cekiyorum, kabız kaldığım içinde doğal olarak semptomların ara sıra yokluyordu. İdrar yapamiyordum, yapsam bile az ve düşük debili yapiyordum. Bugün tekrardan Medicananin yolunu tuttum. Zafer hoca karnımdaki gerginliği görünce kanda lökosit olabilir dedi. İdrar ve kan tahlili yaptırdi, sonuçların çok iyi endiselencek bir şey yok dedi, tekrardan iğne yazdı. Aslında bugün yapmam gerekeni yapamadım, Haluk inala randevu aldim ve benden prostat sıvısı ısrarıma rağmen almadı, antibiyotik yazdı, bu seninle hep olacak dedi vs... En azından prostat sivisindan kültür yaptırırım diye düşündüm, ama beni rahatlatan Zafer hocaydi, tekrardan gittim, en azından içim rahatladı diyebilirim. Eskiye nazaran iyiyim, uyutmayan penis ağrısı yok, ama kalça ve bel bölgemde ağrı olabiliyor ve karnım aşırı gergin, idrarida diskiyida engelliyor. Evet iltihap kurumuş olabilir ama bu pelvik taban sorunu uzunca bir süre benimle olacak gibi...
Karnımdaki şişkinlik ve gerginlikten endiselenip bir ara iltihabın karın boşluğuna yayıldığını düşündüm ama kan tahlillerim temiz çıktı. Sorunun bağırsak ve pelvik taban olduğunu düşünüyorum.
Karnımdaki şişkinlik ve gerginlikten endiselenip bir ara iltihabın karın boşluğuna yayıldığını düşündüm ama kan tahlillerim temiz çıktı. Sorunun bağırsak ve pelvik taban olduğunu düşünüyorum.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Haluk hocaya o konuda katilma hocam kendisi prostatitin tedavisi yoktur diye zırvalar durur.Ben de kendisine zorla masaj yaptirip siviyi almıştım.
-
yenicezseni
Burada tonla iyileşen hasta var hocam için rahat olsun tedavi belli .
Evet eswt den bahsetti bana, bizde parmak attırmaya meraklı değiliz, hastalığımiz var, bunu çözüme kavuşturmak istiyoruz.yenicezseni yazdı: ↑04.11.2024 - 17:44 Haluk hocaya o konuda katilma hocam kendisi prostatitin tedavisi yoktur diye zırvalar durur.Ben de kendisine zorla masaj yaptirip siviyi almıştım.
İnşallah hocam, herkesin iyi olması dileğiyle.....
-
yenicezseni
Hocam buarada eswtden fayda gören tanidigim kimsr yok .Yani bence eswt tamamen para tuzagi dikkatli olun .
Tekrardan merhaba arkadaşlar, tam 4 ay oldu bu hastalığa yakanali.
10 genta 160 mg
2 biteral
Klindamisin
Azitro
Piyelsoptyl
Kullandığım ilaçlar bunlar, tahliller hep temiz kan tahlillerim iyi, idrar tahlilleri en başından beridir temizdi. Hastalığın 2. Ayında prostat sıvısı lökosit 5-6 çıkmıştı..
Bu kadar antibiyotiğe rağmen hala patojen varsa, ona helal olsun.
Neyse bugün itibariyle fizyoterapi tedavisi almaya başladım.
Anüs kaslarımin gerginliği, uyluk kasimdaki gerginlikler,.karın ve kasık kısmındaki gerginlik. Kaslarım tam bir felaket. Manuel terapiye başladık, rektumdan az bir miktar içeri girerek kaslara terapi yapti.devam edicez...fizyoterapi tedavisindeki gelişmeleri buraya aktaricam
10 genta 160 mg
2 biteral
Klindamisin
Azitro
Piyelsoptyl
Kullandığım ilaçlar bunlar, tahliller hep temiz kan tahlillerim iyi, idrar tahlilleri en başından beridir temizdi. Hastalığın 2. Ayında prostat sıvısı lökosit 5-6 çıkmıştı..
Bu kadar antibiyotiğe rağmen hala patojen varsa, ona helal olsun.
Neyse bugün itibariyle fizyoterapi tedavisi almaya başladım.
Anüs kaslarımin gerginliği, uyluk kasimdaki gerginlikler,.karın ve kasık kısmındaki gerginlik. Kaslarım tam bir felaket. Manuel terapiye başladık, rektumdan az bir miktar içeri girerek kaslara terapi yapti.devam edicez...fizyoterapi tedavisindeki gelişmeleri buraya aktaricam