Bacaklara vuran sinirsel ağrılar ve kas seğirmeleri
Bacaklara vuran sinirsel ağrılar ve kas seğirmeleri
Arkadaşlar ve kadir abi merhaba, hastalık tekrar nüks etti ve bacaklarımda çok fazla ağrı ve halsizlik yapıyor. Özellikle oturunca iyice artıyor. Baldırlarda kas seğirmeleri oluyor. Böyle etki yaşayanlar oldu mu, nörolojiye de gideceğim ama prostatitteki inflamasyon bacak sinirlerini etkiler mi böyle. Prostattaki enfeksiyon sinir hasarına sebep olur mu korkmaya başladım belirtiler artıyor devamlı çünkü. Ürloji uzmanına gittim prostat muayenesi yaptı ve çok ödem var dedi. Bu durumu hafifletecek veya çözümü olan atkafaşlar var mı, sağolun
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Bacaklara vuran sinirsel ağrılar ve kas seğirmeleri
Evet prostatit bacaklara da vurur hocam.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Cinsel geçmişin varmiydi? Hiç tedavi görmüşmüydün?fjordria yazdı: ↑24.11.2024 - 16:39 Arkadaşlar ve kadir abi merhaba, hastalık tekrar nüks etti ve bacaklarımda çok fazla ağrı ve halsizlik yapıyor. Özellikle oturunca iyice artıyor. Baldırlarda kas seğirmeleri oluyor. Böyle etki yaşayanlar oldu mu, nörolojiye de gideceğim ama prostatitteki inflamasyon bacak sinirlerini etkiler mi böyle. Prostattaki enfeksiyon sinir hasarına sebep olur mu korkmaya başladım belirtiler artıyor devamlı çünkü. Ürloji uzmanına gittim prostat muayenesi yaptı ve çok ödem var dedi. Bu durumu hafifletecek veya çözümü olan atkafaşlar var mı, sağolun
baldırlarda ve uylukta elektriklenme seğirme, ıslaklık hissi gibi bir his oluyor benimde.fjordria yazdı: ↑24.11.2024 - 16:39 Arkadaşlar ve kadir abi merhaba, hastalık tekrar nüks etti ve bacaklarımda çok fazla ağrı ve halsizlik yapıyor. Özellikle oturunca iyice artıyor. Baldırlarda kas seğirmeleri oluyor. Böyle etki yaşayanlar oldu mu, nörolojiye de gideceğim ama prostatitteki inflamasyon bacak sinirlerini etkiler mi böyle. Prostattaki enfeksiyon sinir hasarına sebep olur mu korkmaya başladım belirtiler artıyor devamlı çünkü. Ürloji uzmanına gittim prostat muayenesi yaptı ve çok ödem var dedi. Bu durumu hafifletecek veya çözümü olan atkafaşlar var mı, sağolun
Evet kadir abi. 2020’de korunmasız ilişki ve üretrit sonrası başlamıştı prostatit. 1 sene çektim diyebilirim farklı doktorlar ve tedaviler görmüştüm ve sonrasında bir şekilde %90 iyi şekilde hayatıma devam ediyordum. Ara ara semptomlar olsa da günlük yaşantımı çok etkilemiyordu. Normalde kondom kullanırım hem ama 3 ay önce kız arkadaşımla korunmasız ilişki sonrası semptomlar artmaya başladı ve geçmek bilmedi, bedelli askerlik yaptım geçen ay çok zor geçti ve semptomlar dayanılmaz bir hal aldı, şu an bacaklara vuran ağrılar, kas seğirmeleri, ayak baş parmağımda uyuşma, vücutta genel halsizlik soğuk terlemeler, gün içerisinde işimi yapamaz oldum diyebilirim, yıllardır foruma girmiyordum ama artık buraya da yazıp danışmak istedim. İzmirde doktora gittim geçen gün ve prostat masajıyla sıvı alıp kültüre gönderdi sonuç bekliyorum, bir de nörolojiye gidicem hafta içi.kadir yazdı: ↑24.11.2024 - 17:43Cinsel geçmişin varmiydi? Hiç tedavi görmüşmüydün?fjordria yazdı: ↑24.11.2024 - 16:39 Arkadaşlar ve kadir abi merhaba, hastalık tekrar nüks etti ve bacaklarımda çok fazla ağrı ve halsizlik yapıyor. Özellikle oturunca iyice artıyor. Baldırlarda kas seğirmeleri oluyor. Böyle etki yaşayanlar oldu mu, nörolojiye de gideceğim ama prostatitteki inflamasyon bacak sinirlerini etkiler mi böyle. Prostattaki enfeksiyon sinir hasarına sebep olur mu korkmaya başladım belirtiler artıyor devamlı çünkü. Ürloji uzmanına gittim prostat muayenesi yaptı ve çok ödem var dedi. Bu durumu hafifletecek veya çözümü olan atkafaşlar var mı, sağolun
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Cinsel bulaş hikayesi olan birinin tedavi gördükten sonra tekrar korunmasız ilişki sonucunda bulaş sonucu ikinci defa hastalanmasi biraz sıkıntı olabilir.
Tekrar tahlilleri yaptırıp durumun bir değerlendirilmesi gerekir.
Bu gerçekten tedaviye muhtaç bir durumdur.
İhmal etme kardeşim. Eski durumunu yakalamak için biraz uğraşmak gerekir.
Tekrar tahlilleri yaptırıp durumun bir değerlendirilmesi gerekir.
Bu gerçekten tedaviye muhtaç bir durumdur.
İhmal etme kardeşim. Eski durumunu yakalamak için biraz uğraşmak gerekir.
Uygun magnezyum da faydalı oluyor.gectigimiz aylarda ben de kas segirmesi ve ağrı çok yaşadım magnezyum iyi geldi.
-
Rasim Yıldırım
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
hocam merhaba bende de aynı şekilde oturunca ayaklarımda inanılmaz bir ağrı oluşuyor ve çok fazla bel ağrısı çekiyorum izmirde hangi doktora gittin ?fjordria yazdı: ↑24.11.2024 - 16:39 Arkadaşlar ve kadir abi merhaba, hastalık tekrar nüks etti ve bacaklarımda çok fazla ağrı ve halsizlik yapıyor. Özellikle oturunca iyice artıyor. Baldırlarda kas seğirmeleri oluyor. Böyle etki yaşayanlar oldu mu, nörolojiye de gideceğim ama prostatitteki inflamasyon bacak sinirlerini etkiler mi böyle. Prostattaki enfeksiyon sinir hasarına sebep olur mu korkmaya başladım belirtiler artıyor devamlı çünkü. Ürloji uzmanına gittim prostat muayenesi yaptı ve çok ödem var dedi. Bu durumu hafifletecek veya çözümü olan atkafaşlar var mı, sağolun