Bulaş
Bulaş
Arkadaşlar bilgi ve yardım
Dün 9 yaşında oğlum test işinin bir tanesi şişmiş acil e gittik
Cipro sürüp formu yazdı üretim yokmuş agumantin yazmış bende eczacı arkadaştan zimaks surup aldım verdim ertesi gün üroloji doktor una götürdük idrar yolu iltahabı demiş
Nerden bulaşırmıştır diye sordu eşim tuvatlerden bulaşmış olabilir demiş 20 yıllık prostatit hastasıyım benden bulaşmış olabilirmi aynı klozet kullanıyoruz nasıl bi tedavi yolu izlemeliyim bizden bulaştıysa zaten bissürü antibiyotik içtik çoğuna dirençlidir diye düşünüyorum
Cipro sürüp formu yazdı üretim yokmuş agumantin yazmış bende eczacı arkadaştan zimaks surup aldım verdim ertesi gün üroloji doktor una götürdük idrar yolu iltahabı demiş
Nerden bulaşırmıştır diye sordu eşim tuvatlerden bulaşmış olabilir demiş 20 yıllık prostatit hastasıyım benden bulaşmış olabilirmi aynı klozet kullanıyoruz nasıl bi tedavi yolu izlemeliyim bizden bulaştıysa zaten bissürü antibiyotik içtik çoğuna dirençlidir diye düşünüyorum
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Bulaş
Sizden bulaş olacağını zannetmiyorum, okullardaki tuvaletlerin son hijyen durumu hepimizce malum.Sonuçta olan evlatlarımıza oluyor.
İdrar tahlili sanırım yapılmıştır,ayrıca idrar kültürü yaptırıp antibiogram yapılırsa tedavi daha kolay atlatılır. Sonuçlar çıkana kadar drun verdiği ilacı kullanın.
İdrar tahlili sanırım yapılmıştır,ayrıca idrar kültürü yaptırıp antibiogram yapılırsa tedavi daha kolay atlatılır. Sonuçlar çıkana kadar drun verdiği ilacı kullanın.
Abi teşekkürlerkadir yazdı: ↑17.10.2024 - 15:04 Sizden bulaş olacağını zannetmiyorum, okullardaki tuvaletlerin son hijyen durumu hepimizce malum.Sonuçta olan evlatlarımıza oluyor.
test hiç yapılmamış zimaks antibiyotik gi kullan haftaya gel denmiş
Ben yanına nac 600 alıyım mı biofilm oluşmasın diye
Haftaya gidince mi yaptırayım testi geç kalmış olurmuyum
Abi çocuğa acil şifalar diliyorum. 20 yıldır semptomların ne merak ettim. Ve hastalık için bir tedavi almadınmı..Carraro yazdı: ↑17.10.2024 - 14:20 Arkadaşlar bilgi ve yardım
-
bitmezderdim
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
abiciğim evlenmeden önce hastalik var miydi,sonradan mı oldu?cevik yazdı: ↑17.10.2024 - 18:48Abi çocuğa acil şifalar diliyorum. 20 yıldır semptomların ne merak ettim. Ve hastalık için bir tedavi almadınmı..Carraro yazdı: ↑17.10.2024 - 14:20 Arkadaşlar bilgi ve yardım
-
kadir
Hayır kafadan bir şey verme çocuğa...Başka bir doktora git testler ve gerekli incelemeler yapılsın.Carraro yazdı: ↑17.10.2024 - 15:29Abi teşekkürlerkadir yazdı: ↑17.10.2024 - 15:04 Sizden bulaş olacağını zannetmiyorum, okullardaki tuvaletlerin son hijyen durumu hepimizce malum.Sonuçta olan evlatlarımıza oluyor.
test hiç yapılmamış zimaks antibiyotik gi kullan haftaya gel denmiş
Ben yanına nac 600 alıyım mı biofilm oluşmasın diye
Haftaya gidince mi yaptırayım testi geç kalmış olurmuyum
Kadir abi
Hastalık başlayalı 16.gün oldu çoçuğun
Antibiyotik bitti doktor kontrolüne gittik teşhiste iltihap geçmiş
Yanlız çoçukta hala
Penis ucunda kaşıntı yanma
İdrarda kısıklık
Mide bulantısı devam ediyor
Antibiyotik kullanırken idrar tahlili 2_3 lökosit çıktı
Antibiyotik bittikten 3 gün sonra idrar ve kültür yapıldı
2 ayrı yere yaptırdım
1_2 lökosit 1_2 eritrosit 1_2 epitel hücre çıktı
Kültürde üreme olmadı
Çoçuk diye prostata bakmıyolar
Nasıl bir yol izlemeliyim
Hastalık başlayalı 16.gün oldu çoçuğun
Antibiyotik bitti doktor kontrolüne gittik teşhiste iltihap geçmiş
Yanlız çoçukta hala
Penis ucunda kaşıntı yanma
İdrarda kısıklık
Mide bulantısı devam ediyor
Antibiyotik kullanırken idrar tahlili 2_3 lökosit çıktı
Antibiyotik bittikten 3 gün sonra idrar ve kültür yapıldı
2 ayrı yere yaptırdım
1_2 lökosit 1_2 eritrosit 1_2 epitel hücre çıktı
Kültürde üreme olmadı
Çoçuk diye prostata bakmıyolar
Nasıl bir yol izlemeliyim
-
kadir
Kardeşim iyi bir pediatrik üroloğa, çocuk ürolojisi merkezi olan bir hastaneye başvurmanı öneririm.
Semptomları geçmeden tedaviyi bırakırsanız sorun devam edebilir. Daha ileride çocuğun sağlığı hakkında bir olumsuzluk yaşamama adına ilgi ve alakayı eksik bırakmayın.
Semptomları geçmeden tedaviyi bırakırsanız sorun devam edebilir. Daha ileride çocuğun sağlığı hakkında bir olumsuzluk yaşamama adına ilgi ve alakayı eksik bırakmayın.