Bitmeyen idrar problemi
Bitmeyen idrar problemi
Bazı günler idrar debim çok iyiyken( bu bana göre iyi yine de düşük geliyor) bazı günler ise nerdeyse hiç idrar yapamıyorum. Bu prostat şişliğinden mi kaynaklı yoksa üretra darlığından mı kaynaklı sebebi bulamıyorum. Lökosit 1-2 seviyesinde. Prostatta kalsifikasyon yok boyutu normal. Ama şu idrar problemi beni mahvediyor. Düzgün idrar yaptığım bir günüm yok daha. Mesanedeki idrarı tam çıkaramadığım için ani idrar hislerim oluşuyor. Bazen de hiç aklima bile gelmiyor. Darlıktan kaynaklı desem, peniste olan hissizligi anlamlandıramıyorum. Enfeksiyonel bir belirteç gibi geliyor. Elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum. Çare ameliyat gibi.
Re: Bitmeyen idrar problemi
Ve bu idrar problemi olduğunda genelde penis ve testis küçülüyor, vücutta üşüme hissi oluyor, idrarı tam boşaltamıyorum, mesnaeye geri kaçıyor. Bu da enfeksiyona neden olur diye korkuyorum.
Neredeyse beni anlatıyorsun kardeşim.. Benim hiç idrar yapamama gibi durumlarım olmadı ama bu debi durumu, geç başlama durumu.. git gide kronikleşiyor bende. Ve dediğin gibi bende de idrar problemleri olduğu zaman çekiliyor sanki tüm kaslarım kas katı oluyor gibi.
Öyle hocam, bazen iyi bazen kötü. Sebep ne bilmiyorum
-
huysuzdahi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Herkese geçmiş olsun uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım
15 gün önce korunmalı ilişkiye girsemde oral yoldan ya Klimidya yada Gonore bulaştı penis başında idrar başlangıcında inanılmaz bir ağrı ve batma oluyor doktora gittim 3 kutu Desefin İğne ve 7 günlük Tedradox verdi iğneler bitti Tedradox yarısına geldim ama şikayetimde hiç bir değişiklik olmadı
Antibiyotik doğru antibiyotik ilave ne yapılabilir artık Tuvalete çıkmaya korkuyorum başlangıçta inanılmaz batma sonra hafifliyor ayrıca hızında azalma var
Önerisi olan var mı?
15 gün önce korunmalı ilişkiye girsemde oral yoldan ya Klimidya yada Gonore bulaştı penis başında idrar başlangıcında inanılmaz bir ağrı ve batma oluyor doktora gittim 3 kutu Desefin İğne ve 7 günlük Tedradox verdi iğneler bitti Tedradox yarısına geldim ama şikayetimde hiç bir değişiklik olmadı
Antibiyotik doğru antibiyotik ilave ne yapılabilir artık Tuvalete çıkmaya korkuyorum başlangıçta inanılmaz batma sonra hafifliyor ayrıca hızında azalma var
Önerisi olan var mı?
-
huysuzdahi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Bel soğukluğu ve Klimidya ortalama iyileşme süresi ayrıca sperm rengi kahvemsi ve sarı akıntı var bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yorumlayabilir mi
Geçmiş olsun bende de durum aynı korkuyorum önce den büyük abdest sonrası hemencecik ağrı oluşuyor du saatlerce süren. Şimdi küçük idrar sonrası da ağrı oluyor ve makatta da sorun var, şiş kasılmış hemoroid ve çatlak kuruluk var ve için de yara var tıkıyor ve ordan üretra ya bakteri bulaş oluyor ve kısır döngü içinde kalıyorum.
Dostum yakın zamanda geçirdim(ve geçmişte birçok kez malesef).huysuzdahi yazdı: ↑25.10.2024 - 22:38 Herkese geçmiş olsun uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım
Önerisi olan var mı?
Azitro 500 şiddetle tavsiye ederim tetradoxa ek olarak.
İlk gün 2 tane birden 1000mg
Sonraki iki gün 500 mg şeklinde
Çoğu zaman tek doz 1000 mg yeterli oluyor zaten.yinede doktoruna danış tabi bu yalnızca benim tecrübem