İDRAR YAPTIKTAN SONRA, DAMLALARI ATAMAMA
İDRAR YAPTIKTAN SONRA, DAMLALARI ATAMAMA
merhabalar, şu anlık tedavi sürecindeyim, yaklaşık 1 aydır hastayım zafer hocanın verdiği kürü uyguluyorum.
İDRARI YAPTIKTAN SONRA, SON DAMLALARI ATMAK İÇİN PELVİK KASLARIMIZI KASARIZ VE ATARIZ, ŞU AN DA O HİSSİYAT YOK. BÜYÜK İHTİMAL PELVİK TABANLA ALAKALI. TEDAVİ SÜRECİNDE KEGEL EGZESİZLERİ YAPMAK TEDAVİYE ZARAR VERİRMİ?
İDRARI YAPTIKTAN SONRA, SON DAMLALARI ATMAK İÇİN PELVİK KASLARIMIZI KASARIZ VE ATARIZ, ŞU AN DA O HİSSİYAT YOK. BÜYÜK İHTİMAL PELVİK TABANLA ALAKALI. TEDAVİ SÜRECİNDE KEGEL EGZESİZLERİ YAPMAK TEDAVİYE ZARAR VERİRMİ?
Re: İDRAR YAPTIKTAN SONRA, DAMLALARI ATAMAMA
Aşırıya kacmamak koşuluyla kegel egzersizi yapabilirsin.
Sfinkter de pelvik tabanla bağlantılı bir organdır. İkisini ayirmamak lazım.
Bu olay bende de oluyor. Peniste kalan iki üç damlayı atamiyorum ne kadar kassam da. Mecburen elimle sallayarak zorlayarak atıyorum. Bunun sebebi pelvik kasların zayıflaması mı? Bunu nasıl tedavi edebilirz?
Aynısı bende de oluyordu arkadaşlar tedavide yol aldıkça kendi kendine geçti.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Bitmeye yakın damlama şeklinde gelmesi semptomu, prostat sisliginden dolayı mesane boynu yüksekliği nedeni ile karşımıza çıkar.
Mesane boynu yüksekliği Prostat iltihabi/inflamasyon oluşumu nedeni ile meydana gelir.
Tedavi olunca bu durum yavaş yavaş geçecektir.
Bende de var artı kabızlık bazen artık bazen patlamalı ishalde oluyor artı tüm yıl geçmeyen bel ağrısı inş tedavi olup Kadir abinin dediği gibi tedavi ile hafif hafif geçen olacaktır.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Kabizlik için bol bol kayisi yemeyi ve günde 3 litreden fazla su içmeyi tavsiye ederim hocam ben öyle yendim.
Aynısı bende de oluyor. O son kalan idrarı ittirme refleksim kaskatı olmuş gibi. Enteresan bir his. Ben de elimde sağıyorum kalan idrarı.
Dostlar, pelvik taban gevşetme ve güçlendirme egzersizleri işinizi görür. Her gün yarım saat yapınca etkisi fazla
Arkadaşlar prostat sıvısı lokositim 5 6, genta biteral klindan kullandım, ama çok bir ilerleme kaydedemedim. Yakın zamanda prostat sivisindan bakteriye bakicam, gentadan sonra sanki alt kısmında rahatlama olmuştu, şişlik inmişti, fakat tekrar semptomlar gelmeye başladı. İdrara başlarken dik bir şekilde çıkıyor, sonra düzeliyor, neden olabilir?
-
yenicezseni
Zafer bey yeni kür yazmadi mi ? Ben yerinde olsam lokositi 2ye ceker oyle kultur baktirirdimewrewr yazdı: ↑27.10.2024 - 17:50 Arkadaşlar prostat sıvısı lokositim 5 6, genta biteral klindan kullandım, ama çok bir ilerleme kaydedemedim. Yakın zamanda prostat sivisindan bakteriye bakicam, gentadan sonra sanki alt kısmında rahatlama olmuştu, şişlik inmişti, fakat tekrar semptomlar gelmeye başladı. İdrara başlarken dik bir şekilde çıkıyor, sonra düzeliyor, neden olabilir?
İlk baktirdigimda lökosit 5 6 idi. Ondan sonra genta kürünü verdi, lökosit düşmüştür diye tahmin ediyorum. Ondan sonra hiç lökosit baktirmadim, ilaçlar biteli 1 hafta oldu zaten. Direk kültür baktirsam mi diye düşündümyenicezseni yazdı: ↑27.10.2024 - 18:07Zafer bey yeni kür yazmadi mi ? Ben yerinde olsam lokositi 2ye ceker oyle kultur baktirirdimewrewr yazdı: ↑27.10.2024 - 17:50 Arkadaşlar prostat sıvısı lokositim 5 6, genta biteral klindan kullandım, ama çok bir ilerleme kaydedemedim. Yakın zamanda prostat sivisindan bakteriye bakicam, gentadan sonra sanki alt kısmında rahatlama olmuştu, şişlik inmişti, fakat tekrar semptomlar gelmeye başladı. İdrara başlarken dik bir şekilde çıkıyor, sonra düzeliyor, neden olabilir?
-
yenicezseni
Anladim tabi siz bilirsiniz ama bazen lokosit dusmek yerine artabiliyor onceki uyelerde meydana gelmisti hocam bilginiz olsun.
Bu sekilde kültür yaptırsam verimli sonuç alirmiyim peki, diğer türlü tekrardan lökosit ölçümü vs.. yine antibiyotiklere bogulucam, bu zamana kadar piyelsoptil, azitro, genta, klindan, biteral kullandım. Patojen in direnç kazanmasından endişeleniyorum.yenicezseni yazdı: ↑27.10.2024 - 18:19 Anladim tabi siz bilirsiniz ama bazen lokosit dusmek yerine artabiliyor onceki uyelerde meydana gelmisti hocam bilginiz olsun.
-
yenicezseni
Yani nonwowenn nickli abi dedigim sekilde iyilesti once lokosit 2 yapti sonra kultur verip iyilesti mesela .Ulkemizdeki lablar keske kaliteli olsa da herkes kultur ile iyilesse direk ... Maalesef net bir sey soyleyemeyecegim siz bence en iyisi Kadir Abimize danisin .
Haklısın, ama bu olayın sabah kalktigimda bir anda kuru renksiz akıntıyla ve ağrıyla başlaması, bulaş tan şüpheleniyorum, eşimin testinde candidal vajinit yazıyor, onda daha önce mantar demişlerdi.ve bu olay termal otelde jakuziye girdikten 10 gün sonra ortaya çıktı, bulasta olabilir, candidanda şüpheleniyorum, sabah ilk idrarımı poşete yaptım, ve beyaz partiküller gördüm, her yerden ihtimalleri değerlendiriyorum. O yüzden çıkmaz dayım.İnsect yazdı: ↑27.10.2024 - 19:18Knka lökosit var diyede vakterş olduğu anlamına gelmiyor enflamasyon olduğu içinde lökosit olabiliyorewrewr yazdı: ↑27.10.2024 - 18:23Bu sekilde kültür yaptırsam verimli sonuç alirmiyim peki, diğer türlü tekrardan lökosit ölçümü vs.. yine antibiyotiklere bogulucam, bu zamana kadar piyelsoptil, azitro, genta, klindan, biteral kullandım. Patojen in direnç kazanmasından endişeleniyorum.yenicezseni yazdı: ↑27.10.2024 - 18:19 Anladim tabi siz bilirsiniz ama bazen lokosit dusmek yerine artabiliyor onceki uyelerde meydana gelmisti hocam bilginiz olsun.