İzmir ve çevre iller güncel doktor öneri başlığı

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Okk047
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

İzmir ve çevre iller güncel doktor öneri başlığı

Mesaj gönderen Okk047 »

Selam dostlar. İzmirde yaşayan ve 1 yıldır bu foruma üye olan bir kardeşiniz olarak izmir ve yakın çevre illerde tedavi prosesinden memnun kaldığınız ya da fayda gördüğünüz doktorları paylaşmanızı rica ediyorum. Daha önce açılan başlık güncelliğini yitirdiği için ben güncel tecrübelerin paylaşılması adına sizlerin de katkısını bekliyorum.

İzmirde Egepol hastanesinde zafer kozacıoğluna muayene oldum. Kendisi prostat muayenesi yapmakta. Prostat sıvısı getirip bununla labda kültür bakmaktadır. Buna uygun tedavi planı çizebilir.

Can hastanesinde uygar miçoğullarına muayene oldum. Prostat muayenesi yapmıyor. Kan tahlili idrar tahlili sperm kültürü idrar kültürü ultrason gibi klasik testleri
Yapıp cipro + 2-3 takviye önerdi. Hastalığımın başında kendisiyle tanıştığım için kendimi şanssız hissediyorum. Keşke bu hastalığa hakim bir doktorla tanışsaydım. Belki ilerlemeden akut süreçte kurtulurdum.

Egepol hastanesi ömür çerçi. Kendisi bana direkt bu hastalığın iyileşmediğini söyleyerek eswt 6 seans 18.000 tl önerisinde bulundu. Asla tercih etmeyeceğim yaklaşımda bir hekim davranışıydı.

İzmir şehir hastanesi halil ibrahim bozkurt. Hiç bir test yapmadan bu hastalıkla yaşamayı öğren bir ömür çekeceksin. Su iç ayaklarını sıcak tut önerisinden başka bir yaklaşımı olmadı.

Çiğli eğitim araştırma hastanesi Alper çağlayan. Kendisi bana rutin idrar ve sperm testlerini yaparak cinsel yolla bulaşan hastalık kaptığımı ! Söyleyip. “Hayatın kararmış olabilir” gibi hiç bir teste dayanmayan söylemiyle hasta psikolojisini düşünmeyen bir yaklaşımla hastalarına yaklaşan. Düşüncesiz, bilgisiz ve hadsiz bir doktordur. Hastasına “çabuk gel yemeğe çıkacağım” tarzında yaklaşan bir doktordan şifa umulmaması gerekir.

İzmirde tecrübe ettiğim doktorlar bu şekilde. Özel/devlet farketmeksizin tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
Ugr

Re: İzmir ve çevre iller güncel doktor öneri başlığı

Mesaj gönderen Ugr »

Ben Güngör marıma gidiyorum sıvıyı laba veriyor labdan gelen sonuçları enfeksiyon doktoruna götürüp reçete ettiriyorum.son kültürümde üreme olmadı ama prostat sıvısında lökosit kaç bilmiyorum İzmir’de lökosit bakan bir doktor varmı yazarsanız sevinirim
Okk047

Mesaj gönderen Okk047 »

Ugr yazdı: 08.10.2024 - 03:44 Ben Güngör marıma gidiyorum sıvıyı laba veriyor labdan gelen sonuçları enfeksiyon doktoruna götürüp reçete ettiriyorum.son kültürümde üreme olmadı ama prostat sıvısında lökosit kaç bilmiyorum İzmir’de lökosit bakan bir doktor varmı yazarsanız sevinirim
Hocam hangi hastane? Son durumunuz nasıl? Drun sürecinden memnun musunuz? Ben lökosit bakan dr bulamadım izmirde.
Hologojo
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen Hologojo »

Selam, zafer kozacıoğlu prostat sıvısından lökosit bakıyor mu? Yoksa sadece sıvıyı alıp laba mı gönderiyor?
Okk047

Mesaj gönderen Okk047 »

Hologojo yazdı: 08.10.2024 - 15:44 Selam, zafer kozacıoğlu prostat sıvısından lökosit bakıyor mu? Yoksa sadece sıvıyı alıp laba mı gönderiyor?
Hocam lökosit keşke baksa. Bakmıyor. Sıvıyı laba gönderiyor.
Ugr

Mesaj gönderen Ugr »

Okk047 yazdı: 08.10.2024 - 07:42
Ugr yazdı: 08.10.2024 - 03:44 Ben Güngör marıma gidiyorum sıvıyı laba veriyor labdan gelen sonuçları enfeksiyon doktoruna götürüp reçete ettiriyorum.son kültürümde üreme olmadı ama prostat sıvısında lökosit kaç bilmiyorum İzmir’de lökosit bakan bir doktor varmı yazarsanız sevinirim
Hocam hangi hastane? Son durumunuz nasıl? Drun sürecinden memnun musunuz? Ben lökosit bakan dr bulamadım izmirde.
Bayraklıda kliniği var .eskiye göre iyiyim,bakteriler temizlendi gibi gözüküyor ama durumu daha iyiye cekemedim lökosit kaç bilmiyorum insallah iyi oluruz
Hologojo

Okk047 yazdı: 08.10.2024 - 17:38
Hologojo yazdı: 08.10.2024 - 15:44 Selam, zafer kozacıoğlu prostat sıvısından lökosit bakıyor mu? Yoksa sadece sıvıyı alıp laba mı gönderiyor?
Hocam lökosit keşke baksa. Bakmıyor. Sıvıyı laba gönderiyor.
ya şöyle bi şey yapılmaz mı, sıvıyı aldırsak sonra hemen bu hastaneye yakın bir yerde uçkun hoca(Özel labı olan mikro biyoloji uzmanı) var lökosit bakar (meniden bakmıştı bende) alıp götürsek ona? Hemen mi bakılması gerekiyor? Ölüyor mu örnek?
udd11
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Mesaj gönderen udd11 »

Arkadaşlar merhabalar ben de Zafer Kozacıoğlun'a gittim prostat sıvısından aldığı kültür sonucuna istinaden Flagy ve Cipro verdi 2 hafta kullandım şimdi şikayetlerim biraz azaldı ama devam ediyor tekrar Zafer hocaya gidersem gene aynı ilaçları verecektir. Şimdi bende tekrar Zafer hocaya gitsem ve yeniden kültür tahlili yaptırsam çıkan kültür sonucunu da alsam Zafer hocaya ilaç yazdırmadan direkt devlette enfeksiyon doktoruna gitsem doktor bu sonuca istinaden ilaç yazar mı yoksa ben dışardan gelen sonuca göre hareket etmem mi der.
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

Kultür ve antibiyogram sonucuyla bi enfeksiyoncuya giderden yazar tabi ilaç hocam ben de öyle yaptim.
udd11

Mesaj gönderen udd11 »

yenicezseni yazdı: 09.10.2024 - 15:46 Kultür ve antibiyogram sonucuyla bi enfeksiyoncuya giderden yazar tabi ilaç hocam ben de öyle yaptim.
Zafer hoca sadece kültür sonucu verdi antibiyogram istesem vermez sanırım birde sonucu verecek laboratuvar da antibiyograma bakmıyorsa ne yapmam lazım direkt kültür sonucuyla enfeksiyon doktoruna gitsem işe yarar mı
udd11

Mesaj gönderen udd11 »

Arkadaşlar şimdi Egepol hastanesini aradım prostat sıvısının kültürü bakıldıktan sonra yani sonuç çıktıktan sonra üreme tespit edilirse antibiyogram yapıyoruz dediler sonuç gelsin üroloji doktorunuz üreme tespit ederse antibiyograma yönlendirir dedi. Benim düşüncem prostat sıvısını ilk başta kültüre gönderirken antibiyograma da bakılsın diye doktorun söylemesi gerekir diye düşünüyorum. Süreci bilen arkadaş varsa anlatırmısınız. Birde doktor antibiyograma gerek yok benim yazdığım ilaçları kullanacan diye zorlarsa doktoru nasıl ikna ederim.
Hologojo

udd11 yazdı: 10.10.2024 - 11:17 Arkadaşlar şimdi Egepol hastanesini aradım prostat sıvısının kültürü bakıldıktan sonra yani sonuç çıktıktan sonra üreme tespit edilirse antibiyogram yapıyoruz dediler sonuç gelsin üroloji doktorunuz üreme tespit ederse antibiyograma yönlendirir dedi. Benim düşüncem prostat sıvısını ilk başta kültüre gönderirken antibiyograma da bakılsın diye doktorun söylemesi gerekir diye düşünüyorum. Süreci bilen arkadaş varsa anlatırmısınız. Birde doktor antibiyograma gerek yok benim yazdığım ilaçları kullanacan diye zorlarsa doktoru nasıl ikna ederim.
Bence bilgiyi aktaran arkadaş yanlış aktarmış olabilir. Alınan örneğin zaten kültür+antibiogram olarak gitmesi gerek. Sonrada antibiyogram için bir daha örnek vermen gerekir diye biliyorum. Fiyat sordunuz mu ben de gitmeyi düşünüyorum egepole
Hologojo

Sonradan yapılacak antibiyogram için demek istedim.
udd11

Mesaj gönderen udd11 »

Hologojo yazdı: 10.10.2024 - 11:59
udd11 yazdı: 10.10.2024 - 11:17 Arkadaşlar şimdi Egepol hastanesini aradım prostat sıvısının kültürü bakıldıktan sonra yani sonuç çıktıktan sonra üreme tespit edilirse antibiyogram yapıyoruz dediler sonuç gelsin üroloji doktorunuz üreme tespit ederse antibiyograma yönlendirir dedi. Benim düşüncem prostat sıvısını ilk başta kültüre gönderirken antibiyograma da bakılsın diye doktorun söylemesi gerekir diye düşünüyorum. Süreci bilen arkadaş varsa anlatırmısınız. Birde doktor antibiyograma gerek yok benim yazdığım ilaçları kullanacan diye zorlarsa doktoru nasıl ikna ederim.
Bence bilgiyi aktaran arkadaş yanlış aktarmış olabilir. Alınan örneğin zaten kültür+antibiogram olarak gitmesi gerek. Sonrada antibiyogram için bir daha örnek vermen gerekir diye biliyorum. Fiyat sordunuz mu ben de gitmeyi düşünüyorum egepole
fiyat sormadım
Dertlii
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen Dertlii »

Okk047 yazdı: 08.10.2024 - 01:28 Selam dostlar. İzmirde yaşayan ve 1 yıldır bu foruma üye olan bir kardeşiniz olarak izmir ve yakın çevre illerde tedavi prosesinden memnun kaldığınız ya da fayda gördüğünüz doktorları paylaşmanızı rica ediyorum. Daha önce açılan başlık güncelliğini yitirdiği için ben güncel tecrübelerin paylaşılması adına sizlerin de katkısını bekliyorum.

İzmirde Egepol hastanesinde zafer kozacıoğluna muayene oldum. Kendisi prostat muayenesi yapmakta. Prostat sıvısı getirip bununla labda kültür bakmaktadır. Buna uygun tedavi planı çizebilir.

Can hastanesinde uygar miçoğullarına muayene oldum. Prostat muayenesi yapmıyor. Kan tahlili idrar tahlili sperm kültürü idrar kültürü ultrason gibi klasik testleri
Yapıp cipro + 2-3 takviye önerdi. Hastalığımın başında kendisiyle tanıştığım için kendimi şanssız hissediyorum. Keşke bu hastalığa hakim bir doktorla tanışsaydım. Belki ilerlemeden akut süreçte kurtulurdum.

Egepol hastanesi ömür çerçi. Kendisi bana direkt bu hastalığın iyileşmediğini söyleyerek eswt 6 seans 18.000 tl önerisinde bulundu. Asla tercih etmeyeceğim yaklaşımda bir hekim davranışıydı.

İzmir şehir hastanesi halil ibrahim bozkurt. Hiç bir test yapmadan bu hastalıkla yaşamayı öğren bir ömür çekeceksin. Su iç ayaklarını sıcak tut önerisinden başka bir yaklaşımı olmadı.

Çiğli eğitim araştırma hastanesi Alper çağlayan. Kendisi bana rutin idrar ve sperm testlerini yaparak cinsel yolla bulaşan hastalık kaptığımı ! Söyleyip. “Hayatın kararmış olabilir” gibi hiç bir teste dayanmayan söylemiyle hasta psikolojisini düşünmeyen bir yaklaşımla hastalarına yaklaşan. Düşüncesiz, bilgisiz ve hadsiz bir doktordur. Hastasına “çabuk gel yemeğe çıkacağım” tarzında yaklaşan bir doktordan şifa umulmaması gerekir.

İzmirde tecrübe ettiğim doktorlar bu şekilde. Özel/devlet farketmeksizin tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

Valla ilk teşhis benim ege üniversitesi tanıdık personel aracılığıyla muayene oldum ilk kronik kızlı erkekli stajyer üroloji Dr ları ile taşşak larimı kontrol edip semptomları dinledik ten sonra direk koydu bir kaç test istemi falan akabinde özele gittim gözde hastanesi uzman Dr Ersin Konyalı hoca o işeme testi m çok iyi olunca, sen tam değil yarı prostatitsin ilaç calidren yazmış tı o ileri kabızlık yapmış tı ondan bıraktım. Ondan sonra iki yıl önce de şüpheli ilişki sonrası ilk kez sistit olmuştu m. İlaçla geçmişti serum ilaç. Şimdi kronik makat ve penis içi ağrısı. Devam tedavi olucam muhakkak iyi haberler yazmayı ümit ediyorum selam ile kalasnz.
udd11

Mesaj gönderen udd11 »

yenicezseni yazdı: 09.10.2024 - 15:46 Kultür ve antibiyogram sonucuyla bi enfeksiyoncuya giderden yazar tabi ilaç hocam ben de öyle yaptim.
hangi enfeksiyon doktoruna gittiniz faydası oldu mu
yenicezseni

Benim gittigim enfeksiyoncu dandikti hocam begenmedim .Ben suanda lokosit odakli tedavi aliyorum zaten o buldugum bakteri de enfeksiyon yapan bakteri degildi muhtemelen.Tum anti gruplarina duyarliydi .
yenicezseni

Tedavim de iyiye dogru gidiyor gun icinde %100 oldugum saatler oluyor bazen .Bence tedavim iyiye dogru gidiyor .Hadi hayirlisi