Libidoyu Nasıl Düşürürüz?

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
adanalı01
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Libidoyu Nasıl Düşürürüz?

Mesaj gönderen adanalı01 »

Merhaba, ne kadar mastürbasyon ve cinsel ilişkiden biraz uzak kalalım desek de 2 3 gün bile geçmeden dürtüler harekete geçiyor ve olan oluyor. Buda iyileşmeyi bence geciktiriyor. Kas, doku, damar vb hasar neredeyse oranın biraz durulması ve kendi halinde kalması gerekiyor bence.
Peki biz bu cinsel dürtüyü nasıl düşürürüz. Bunun bir ilacı, yöntemi var mı? Bilenler yazarsa çok sevinirim herkese geçmiş olsun.
Urolog8
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Re: Libidoyu Nasıl Düşürürüz?

Mesaj gönderen Urolog8 »

Merhaba bunun bir ilacı var ama burdan söyleyemem
Abbasklcc

Mesaj gönderen Abbasklcc »

Daha once saw palmetto rocutane akne ilaci yada finasaterid kullandin mi hic bunlar testesteron dusuren ama prostata zarari olan ilaclar bildigim kadar
Yaralıyüz
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen Yaralıyüz »

Abbasklcc yazdı: 04.10.2024 - 22:23 Daha once saw palmetto rocutane akne ilaci yada finasaterid kullandin mi hic bunlar testesteron dusuren ama prostata zarari olan ilaclar bildigim kadar
Saw palmetto prostata zararlı mı?
Abbasklcc

Mesaj gönderen Abbasklcc »

Yaralıyüz yazdı: 04.10.2024 - 22:29
Abbasklcc yazdı: 04.10.2024 - 22:23 Daha once saw palmetto rocutane akne ilaci yada finasaterid kullandin mi hic bunlar testesteron dusuren ama prostata zarari olan ilaclar bildigim kadar
Saw palmetto prostata zararlı mı?
Finsaterid etkisi gosterir cinselligi olumsuz etkileyebilir tamamen zararli demiyim ama bu etkileri var
akoray
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

Mesaj gönderen akoray »

adanalı01 yazdı: 04.10.2024 - 21:01 Merhaba, ne kadar mastürbasyon ve cinsel ilişkiden biraz uzak kalalım desek de 2 3 gün bile geçmeden dürtüler harekete geçiyor ve olan oluyor. Buda iyileşmeyi bence geciktiriyor. Kas, doku, damar vb hasar neredeyse oranın biraz durulması ve kendi halinde kalması gerekiyor bence.
Peki biz bu cinsel dürtüyü nasıl düşürürüz. Bunun bir ilacı, yöntemi var mı? Bilenler yazarsa çok sevinirim herkese geçmiş olsun.

Kardeşim selam ilginçtir genelde libido düşüklüğü prostatit ile eş zamanlı olarak görülür yani burada libidoyu yükseltmek ana amaçtır ama siz düşürmeye çalışıyorsunuz demek ki testosteron normal ve hatta iyi bir seviyede..

Lustral ve benzeri antidepresan ilaçlar libidoyu düşürür ben denedim gördüm ama bırakınca eski haline gelir isterseniz bir doktora danışın....
tenistopu

Mesaj gönderen tenistopu »

Șantiye yada gemide calisabilirsin ...
adanalı01

akoray yazdı: 04.10.2024 - 23:02
adanalı01 yazdı: 04.10.2024 - 21:01 Merhaba, ne kadar mastürbasyon ve cinsel ilişkiden biraz uzak kalalım desek de 2 3 gün bile geçmeden dürtüler harekete geçiyor ve olan oluyor. Buda iyileşmeyi bence geciktiriyor. Kas, doku, damar vb hasar neredeyse oranın biraz durulması ve kendi halinde kalması gerekiyor bence.

Kardeşim selam ilginçtir genelde libido düşüklüğü prostatit ile eş zamanlı olarak görülür yani burada libidoyu yükseltmek ana amaçtır ama siz düşürmeye çalışıyorsunuz demek ki testosteron normal ve hatta iyi bir seviyede..

Lustral ve benzeri antidepresan ilaçlar libidoyu düşürür ben denedim gördüm ama bırakınca eski haline gelir isterseniz bir doktora danışın....
Prostatit semptomlarım var testler temiz çıkıyor ama inflomasyon diyetindeyim şuan. Cinsel dürtüm hiç düşmedi hastalık sürecimde. Hatta uzak kalmaya çalışınca daha da arttı.
adanalı01

Noprost kullanıyorum