Sıgara kullaniyormusunuz?
-
Gunayizm35
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Sıgara kullaniyormusunuz?
Doktorlarin bazilari 1 kac tane iç diyor(psikolog) bazilarida ıcme diyor....Günde 2×3 tane içsem skinti olurmu,psikolojim zaten bozuk 1 buçuk aydir bosalma olmadi iltihapta kurumuyor ne yapayim?
Re: Sıgara kullaniyormusunuz?
Maalesef içiyorum hatta hastalık başladığından beri stresten artırdım biraz. Bi de ben sigaradan artık eskisi gibi tad alamıyorum 3-4 aydır. Hani böyle grip falan olunca tam olarak alınamaz ya onun gibi bi şey oldu
Boşuna içme kardeşim ben kullanmıyorum gerçi ama zaten bu hastalıktan dolayı bazen yediğim yemekten bile tat almıyorum hatta yemek yemek bile istemiyorum
Hocam ben elektronik sigaraya geçmiştim fiziksel olarak çok rahatlatmıştı beni. Ama kandan nikotinin çekilmesi vücutta aşırı stres yapıyor, o stres daha çok kastırıyor vücudu. Allen carr’ın kitabını okuyabilirsiniz veya youtube da videosu vardı gerçekten bırakma konusunda aşırı etkili.Gunayizm35 yazdı: ↑14.09.2024 - 11:48 Doktorlarin bazilari 1 kac tane iç diyor(psikolog) bazilarida ıcme diyor....Günde 2×3 tane içsem skinti olurmu,psikolojim zaten bozuk 1 buçuk aydir bosalma olmadi iltihapta kurumuyor ne yapayim?