Hikayem ve İzmir için Yardım! Doktor Önerisi (Güngör Marım, Yiğit Akın, Murat Arslan, Tansu Turgut, Ömer Demir vb.)?

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
memoo
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Hikayem ve İzmir için Yardım! Doktor Önerisi (Güngör Marım, Yiğit Akın, Murat Arslan, Tansu Turgut, Ömer Demir vb.)?

Mesaj gönderen memoo »

Merhabalar arkadaşlar. 30 yaşındayım ve yaklaşık 5 yıldır ara ara prostatit ile uğraşıyorum. Semptomların ilk başladığı akut dönemde Ege Üniversitesi'nde Adnan Şimşir'e gitmiştim. O zaman 2 ya da 3 kutu Cipro kullanmıştım ama 1-1.5 yıl sonra semptomlar kendini tekrarladı. Çözüm bulamayıp Güngör Marım'a gitmiştim. O prostat sıvısından PCR alıp kültüre gönderdi. O testte Ureaplasma Urealyticum ve Mycoplasma Hominis pozitif çıktı. Test sonucunda da yalnızca minosikline duyarlı çıktılar. Minosiklinde yurt dışından gelene kadar (o dönem sıkıntılıydı 4 aya yakın sürdü) şikayetlerim giderek geçti ve ben ilacı yaklaşık 1.5 yıl kullanmadım. Derken bu yıl en yoğun şekilde tekrarladı ne yazık ki... Ben de Murat Arslan hocaya gittim, o ilacı azitro ile birlikte hemen kullanmamı istedi. Şimdi ilaçların 2. haftasını bitirdim (ek olarak quercetin ve saw palmetto'da kullanıyorum) ve yaklaşık 15 gün daha var. Ancak şikayetlerimde ciddi bir iyileşme vs. henüz olmadı. Ben de bir doktora daha gideyim diyorum, bir de forumda arkadaşlar bu ilaç sürecinde prostat masajı yaptırmam gerektiğini söylediler. O sebeple İzmir'de artık bu işi birlikte devam ettirebileceğimiz bir doktor arayışındayım. Buradaki aramalarım sonucu Ömer Demir ya da Yiğit Akın'a gitmeyi düşünüyorum (Yiğit Akın hoca lökosit baktığını söyledi). Ancak farklı önerisi olan var mıdır? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ugr
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: Hikayem ve İzmir için Yardım! Doktor Önerisi (Güngör Marım, Yiğit Akın, Murat Arslan, Tansu Turgut, Ömer Demir vb.)?

Mesaj gönderen Ugr »

Önceden lökosit için necmettin cıkılıya gidiyordum vefat ettikten sonra bakan doktor bulamadım bende izmirde
memoo

Re: Hikayem ve İzmir için Yardım! Doktor Önerisi (Güngör Marım, Yiğit Akın, Murat Arslan, Tansu Turgut, Ömer Demir vb.)?

Mesaj gönderen memoo »

Ugr yazdı: 08.08.2024 - 12:33 Önceden lökosit için necmettin cıkılıya gidiyordum vefat ettikten sonra bakan doktor bulamadım bende izmirde
Prof. Dr. Yiğit Akın'ı aradım birkaç gün önce, o muayenesinin açık olduğunu ve lökosit baktığını söyledi. Bende ondan dolayı düşünüyorum. Ancak PCR ya da kültür yapıyor mu onu konuşmadık.
Ugr

Mesaj gönderen Ugr »

Sıvıyı bi kaba koyup sizde götürebilirsiniz laba yiğit akına giderseniz bilgi verirmisiniz
memoo

Mesaj gönderen memoo »

Hiç gerilmeyelim arkadaşlar, burada herkes şifa/tedavi peşinde zaten. Madem @kadir abi ve @nonwovenll özelinde herkese sorayım, şimdi antibiyotik kullanımım sırasında prostat masajı ile lökosit baktırmamın bir faydası olur mu? Yoksa 15 gün daha antibiyotikler bitene kadar beklemek daha doğru mu olur? (sanırım isim etiketlemeyi yapamadım)
red

Mesaj gönderen red »

memoo yazdı: 08.08.2024 - 13:08 Hiç gerilmeyelim arkadaşlar, burada herkes şifa/tedavi peşinde zaten. Madem @kadir abi ve @nonwovenll özelinde herkese sorayım, şimdi antibiyotik kullanımım sırasında prostat masajı ile lökosit baktırmamın bir faydası olur mu? Yoksa 15 gün daha antibiyotikler bitene kadar beklemek daha doğru mu olur? (sanırım isim etiketlemeyi yapamadım)
Lökosit baktıracaksanız antibiyotiklerin bitmesini bekleyin.
Prostat masajı doğru şekilde yapıldığı takdirde faydası olur özellikle eski hastalara. Siz de eski sayılırsınız 5 yıl olmuş.
Self masaj deneyin. Dikkatli olarak tabi.
memoo

Mesaj gönderen memoo »

Herkese teşekkürler ama konu başlığında belirttiğim gibi İzmir içi doktor konusunda memnun olan ve yardım olabilecek arkadaşlar var mı?
alanyali
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen alanyali »

bel_soğukluğu yazdı: 08.08.2024 - 12:56
Falconn58 yazdı: 08.08.2024 - 12:54
bel_soğukluğu yazdı: 08.08.2024 - 12:51 Bu forumda lafını dinlemen gereken 2-3 kişi dışında kimse yok. Bir de iyileşenlerin neler yaptığına bakabilirsin.. Masaj şart falan değil. Sadece sıvı alırken yapılan bir işlem. Özellikle forumda 2-3 kişi var hiçbir fikri olmamasına rağmen herkese yorum yapıp yönlendiren onlardan uzak dur.

Geçmişte foruma katkısı olan kişiler mevcut ama aktif değiller iyileştiler..
Şuan sağolsun Kadir abi yardımcı oluyor. NonwovenII yardımcı oluyor. Onun dışındakileri dinlemene gerek yok.
1960 lı yıllara kadar prostatit masaj ile tedavi ediliyordu antibiyotikler bu hastalıkla kullanılmaya başladıktan sonra prostat masajı artık kullanılmıyor doktorlar tarafindan ama bana göre çok önemli bir husus prostat masajı
Prostat masajı ile kim iyileşmiş? Bu işin bana göre sana göresi yok.
Bilip bilmeden konuşanlar diyorsun farkın yok seninde. Eğer bakteri veya lökosit bulgusu yoksa testler temizse , prostat masajı İYİLEŞTİRİR. Bakteri varsa onu öldürmeyebilir ama sen genel olarak masajla kim iyileşmiş dersen bilip bilmeden konuşmuş olursun. Adamın prostatında inflamasyon var atamadığı ödem varsa, birikmiş sıvısı varsa , kanalları drene edemiyorsa prostat masajı gayet etkilidir. Bakteri veya lökosit varsa onlarda da süreci hızlandırabilir. Kanallar açılır kan akışı sağlanırsa ilaçlar daha iyi nufüz edebilir. Tabi etrafa yayma riskinden bahsediliyor bu göze alınmalıdır. Ancak non bakteriyeller için masaj çok fazla etkili olabilir.

Burada sözünü dinle diye örnek verdiğin NonWoven da mesajlarında bu görüşü savunuyor. Bende kendisinin masaj yapılıp inflamatuar takviyeler alın diye yazdığı metni okudum.
Kalhoznik
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Kalhoznik »

memoo yazdı: 08.08.2024 - 14:37 Herkese teşekkürler ama konu başlığında belirttiğim gibi İzmir içi doktor konusunda memnun olan ve yardım olabilecek arkadaşlar var mı?
İzmirde Yusuf Ziya Ateşci çok iyi bir doktor ona gidebilirsin.
memoo

Mesaj gönderen memoo »

Kalhoznik yazdı: 08.08.2024 - 17:59
memoo yazdı: 08.08.2024 - 14:37 Herkese teşekkürler ama konu başlığında belirttiğim gibi İzmir içi doktor konusunda memnun olan ve yardım olabilecek arkadaşlar var mı?
Teşekkür ederim dostum. Başka önerileride yazalım buraya en azından sonrasında herke için bir başvuru olabilsin.
memoo

Mesaj gönderen memoo »

Peki siz Yusuf hocaya gittiniz mi? Tedavi süre başarılı oldu mu ve ne gibi tedaviler uygulandı paylaşabilir misiniz?
cevik
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Mesaj gönderen cevik »

2 yıl sonra neden geri gelirsin ki allahın cezası... Semptomlar ne hocam..
777

Mesaj gönderen 777 »

İzmirde gitmediğim ürolog kalmadı. Çoğu konu hakkında yetersiz ve bilgisiz. Zafer Kozacıoğlu’ na gidebilirsin. Gerekli tetkikleri yapacaktır.
Zuspat
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Mesaj gönderen Zuspat »

Omer Demir'e seneler önce bir kere gittim. Çok kaba ve prostatit konusuna ilgisiz. Pek hastasını tedavi edecek gibi de yaklaşmıyor. Ağrı kesici yazıp göndermişti. Zaman ve para kaybına uğramayın.
memoo

Mesaj gönderen memoo »

777 yazdı: 09.08.2024 - 10:46 İzmirde gitmediğim ürolog kalmadı. Çoğu konu hakkında yetersiz ve bilgisiz. Zafer Kozacıoğlu’ na gidebilirsin. Gerekli tetkikleri yapacaktır.
Yiğit Akın'a da gittiniz mi? Düşünceniz nedir?
erto123
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen erto123 »

memoo yazdı: 10.08.2024 - 14:34
777 yazdı: 09.08.2024 - 10:46 İzmirde gitmediğim ürolog kalmadı. Çoğu konu hakkında yetersiz ve bilgisiz. Zafer Kozacıoğlu’ na gidebilirsin. Gerekli tetkikleri yapacaktır.
Yiğit Akın'a da gittiniz mi? Düşünceniz nedir?
Bunu ben de merak ediyorum, kendisi cuma günleri Gaziantep'e geliyormuş. Gitmeyi düşünüyorum. Gittiğinizde bilgi verirseniz sevinirim :)
Kalhoznik
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Kalhoznik »

memoo yazdı: 08.08.2024 - 18:32
Peki siz Yusuf hocaya gittiniz mi? Tedavi süre başarılı oldu mu ve ne gibi tedaviler uygulandı paylaşabilir misiniz?
Bir kez gittim sonra istanbula dönmem gerekti istanbulda yaşıyorum sürekli ona giderdim pahalıda değildi geçen sene.
Okk047

Mesaj gönderen Okk047 »

Zafer kozacıoğlunu deneyebilirsin hocam. Benim tedavim devam ediyor. Çok ilgili bir doktor.
Vazgeçme

Doktor Önerisi

Mesaj gönderen Vazgeçme »

Merhaba arkadaşlar Antalya için doktor önerisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz
theloner

Mesaj gönderen theloner »

Oğuz Ergin birşeyler yapmak istiyor ama önü çok kalabalık devlette ant.da tuşeyi unutun, direk lökosit incelemesi yapan ultrasonla kontrol edecek dr bende bulamadim, Ali Erhan erene de goruneyim yorumlar olumlu özeli varmış
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

İzmirde Ömür Erdem Akkaya var arkadaşlar lökosit bakiyor , kültür ve pcra yolluyor siviyi haberiniz olsun.
asosyal1
Hastalık Başlangıç Yılı: 2007

Mesaj gönderen asosyal1 »

yenicezseni yazdı: 25.08.2024 - 11:23 İzmirde Ömür Erdem Akkaya var arkadaşlar lökosit bakiyor , kültür ve pcra yolluyor siviyi haberiniz olsun.
O hoca Manisa'da olması lazım instagramda videolarına bakmıştım bayağı ilgili idi kendisi
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

asosyal1 yazdı: 25.08.2024 - 11:25
yenicezseni yazdı: 25.08.2024 - 11:23 İzmirde Ömür Erdem Akkaya var arkadaşlar lökosit bakiyor , kültür ve pcra yolluyor siviyi haberiniz olsun.
O hoca Manisa'da olması lazım instagramda videolarına bakmıştım bayağı ilgili idi kendisi
Manisa izmir yanyana hocam zaten
theloner

Mesaj gönderen theloner »

Falconn58 yazdı: 25.08.2024 - 11:15
theloner yazdı: 25.08.2024 - 10:48 Oğuz Ergin birşeyler yapmak istiyor ama önü çok kalabalık devlette ant.da tuşeyi unutun, direk lökosit incelemesi yapan ultrasonla kontrol edecek dr bende bulamadim, Ali Erhan erene de goruneyim yorumlar olumlu özeli varmış
Yoo oğuz ergin devlette benden sıvıda aldı laba gönderdim
Demek ki bana denk gelmiş iyi niyetinden şüphem yok
Vazgeçme

Re: Doktor Önerisi

Mesaj gönderen Vazgeçme »

Falconn58 yazdı: 25.08.2024 - 08:42
Vazgeçme yazdı: 25.08.2024 - 01:20 Merhaba arkadaşlar Antalya için doktor önerisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz
Eğitim araştırma oğuz ergin rich hospital hüseyin soyan benim önerebileceğim
Teşekkürler arkadaşlar