Ereksiyon#Bosalma

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Gunayizm35
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Ereksiyon#Bosalma

Mesaj gönderen Gunayizm35 »

Merhaba arkadaslar TAvanic 500 kullaniyordum biraktim bir de tamprost kullaniyorum 10 gun oldu ve sqdece 1 kez ereksiyon oldum,bosalirken 1 damla geldi sadece....Bosalma olmazsa 1 yada 2 ay, iltihap artarmi onu merak ediyorum,kasiklarda ağri olurmu,hastaliğim daha da kötülesirmi?
alanyali
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Re: Ereksiyon#Bosalma

Mesaj gönderen alanyali »

Çok farklı konularda ve fazla başlık açarak problemlerinizi iletiyorsunuz ne kendiniz ne biz takip edip yardımcı olabiliyoruz. Öncelikle birşeyler sorup ihtimalle ilerlemek yerine size bahsedildiği gibi prostat sıvısından lökosit baktırınız. Eğer çıkarsa kültür ve pcr yaparak bakteriye göre ilerlersiniz. Bakteri bittikten sonra inflamatuar sürece girersiniz. Ama sizin bu yolculukta iyi bir doktora ihtiyacınız var. Sadece 1 damla meni geliyorsa tıkanıklıkta olabilir. Prostat şişmiş olabilir. Burada düşüncelerimizi iletiriz ancak asıl problem için ultrason, emar, gerekli tahliller yapılmalı problem nerede ise ona göre ilerlemelidir.
horsel
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen horsel »

Tamprost mr retrograd ejekülasyon yapar bu durum normal
ye22
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen ye22 »

Gunayizm35 yazdı: 21.08.2024 - 11:09 Merhaba arkadaslar TAvanic 500 kullaniyordum biraktim bir de tamprost kullaniyorum 10 gun oldu ve sqdece 1 kez ereksiyon oldum,bosalirken 1 damla geldi sadece....Bosalma olmazsa 1 yada 2 ay, iltihap artarmi onu merak ediyorum,kasiklarda ağri olurmu,hastaliğim daha da kötülesirmi?
Masturbasyonla boşalmak prostatit hastasına iyi gelmiyor. Perhiz yaranın kapanması için etkili oluyor. Antibiyotik kullanırken yarayı temizleyip perhizlede yarayı kapatma süreci hızlandırılabilir diye düşünüyorum şuanda bende o yolu deniyorum.