sexte prostat masajı

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
tormentwt
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

sexte prostat masajı

Mesaj gönderen tormentwt »

herkese öncelikle geçmiş olsun. erkeklerde seks esnasında prostat masajının zararı varmıdır. prostat iltihabına yol açarmı. veya uzun süre kullandıktan sonra ilerde zararı olurmu.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: sexte prostat masajı

Mesaj gönderen kadir »

Seks esnasında prostat masajı nasıl olacak kardeşim ?
Uzun süre kullanacağın ne?🥴
Sorduğunuz soruyu anlamak için uğraşmak gerek.
Lütfen anlaşılır cümleler kurun.
alanyali

Mesaj gönderen alanyali »

Sanırım zevk amaçlı masajdan bahsediyor arkadaş. Youtube prostat masajı yazınca da zevk amaçlı nasıl yapıldığını anlatanlar var. Erkeklerin G noktası diyorlar prostat için sex esnasında zevki artırdığı söyleniyor. Ancak sürekli yaparsan bu sefer hep o zevki isteyeceksin ve normal sexten zevk alamayacaksın. Aynı mastürbasyon bağımlılığı gibi düşünebilirsin. O yüzden çok fazla kurcalama , durduk yere de parmaklatma kendini. İltihap yapar mı dersen eğer dokuya zarar vermezseniz sadece dokunuşla harekete geçirmekse maksat zarar vermezsiniz. Uzun süre kullanacağın şeyi bende anlamadım. Alet yardımıyla mı yapmayı düşünüyorsun.
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen red »

Burası prostatit yaşayan insanların birbirine yardımcı olduğu bir platform.
Sizin düşündüğünüz şekilde bir yardımlaşma yok burada.
Geçermiya

Mesaj gönderen Geçermiya »

Arkadaş prostat masajı aletinden bahsediyor
Yamtar
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen Yamtar »

Arkadaş biz burada canımızın derdine düşmüşüz. Sen anladığım kadarıyla marjinal olacağım diye iş esnasında bir de arka kapıdan alet sokmak istiyorsun kendine bunu da gelip prostatit olur muyum diye mi soruyorsun şimdi. Yani ağır şeyler yazasım var. Neyse sabır.
tenistopu

Mesaj gönderen tenistopu »

Millet can derdinde , buda kendini titretmek derdinde ....
tormentwt

Yamtar yazdı: 20.08.2024 - 14:05 Arkadaş biz burada canımızın derdine düşmüşüz. Sen anladığım kadarıyla marjinal olacağım diye iş esnasında bir de arka kapıdan alet sokmak istiyorsun kendine bunu da gelip prostatit olur muyum diye mi soruyorsun şimdi. Yani ağır şeyler yazasım var. Neyse sabır.
bune arkadaş kimseye saygısızlık etmedik kimseye bişey demedik. bu forumdaysak zaten bizde bu hastalığı yaşıyoruz demektir. prostat masajı aletini prostat iltihabı için kullanıyoruz zaten. sadece merak ettiğimden prostatit hakkında genel bilgiler bölümünden soru sordum. yok götünü deldirenler demişsiniz yok arka kapıdan bişeyler sokma yok efendim kendini titretme. benim demek istediğim prostat masajını doktora gitmeden kendimiz yapıyoruz bu masajı sürekli yapmanın zararı varmıdır? hani doktorlar 3 ayda bir uğra diyor prostat masajı için. kendimiz 3 ayda bir değilde zora girdiğimiz zaman kullanırsak zararı olurmu diyorum. sex esnasında ise boşalma esnasında olan ağrı için ve jöle şeklinde boşalma için düşündüm. yani boşaldığında insan ağrı çekiyor bu yüzden bu aleti kullanarak cinsellik yaşarsak ne olur. zaten bu forumda herkes erkekliğiyle sınanıyor bide herkes gergin soru sormaya gelmiyor
tormentwt

alanyali yazdı: 20.08.2024 - 09:23 Sanırım zevk amaçlı masajdan bahsediyor arkadaş. Youtube prostat masajı yazınca da zevk amaçlı nasıl yapıldığını anlatanlar var. Erkeklerin G noktası diyorlar prostat için sex esnasında zevki artırdığı söyleniyor. Ancak sürekli yaparsan bu sefer hep o zevki isteyeceksin ve normal sexten zevk alamayacaksın. Aynı mastürbasyon bağımlılığı gibi düşünebilirsin. O yüzden çok fazla kurcalama , durduk yere de parmaklatma kendini. İltihap yapar mı dersen eğer dokuya zarar vermezseniz sadece dokunuşla harekete geçirmekse maksat zarar vermezsiniz. Uzun süre kullanacağın şeyi bende anlamadım. Alet yardımıyla mı yapmayı düşünüyorsun.
hayır abi zevkle alakası yok. zevk isteseydim cinselliğiyle sınanan erkeklerin bloğuna girip sormazdım. bende herkes gibi aynı konudan muzdaribim. bi önceki mesajımda ayrıntılı söyledim demek istediğimi. gece geç saatte uykulu yazmıştım soruyu anlaşılabilirmi diye düşünmedim
Yamtar

Mesaj gönderen Yamtar »

Kusura bakma senin özrün kabahatinden büyük. Damdan düşer gibi ilk mesajın ile bir başlık açmışsın. Ama ya yazdıklarının farkında değilsin ya da kafa bulup üste çıkmaya çalışıyor, kaş yapayım derken de göz çıkarıyorsun. Ne demek erkekliği ile sınananların forumu yahu :) Burada erkekliği ile sınanan kimse yok. İlk mesajında da bu hastalık hakkında hiçbir bilgin olmadığı için seks esnasında bunu yaparsam prostat iltihabı olurmuyum diyerek hasta olmadığın ama bunu yaparsan hasta olmaktan korktuğun anlaşılıyor. Neyse Kadir abi sana gereken donanımlı cevabı verir zaten.
red

Mesaj gönderen red »

Kadınlar erkekleri tahrik etmek için genellikle erkekliğine laf eder.
Bir erkeğin bunu yapması düşündürücü.
tormentwt

Yamtar yazdı: 20.08.2024 - 15:26 Kusura bakma senin özrün kabahatinden büyük. Damdan düşer gibi ilk mesajın ile bir başlık açmışsın. Ama ya yazdıklarının farkında değilsin ya da kafa bulup üste çıkmaya çalışıyor, kaş yapayım derken de göz çıkarıyorsun. Ne demek erkekliği ile sınananların forumu yahu :) Burada erkekliği ile sınanan kimse yok. İlk mesajında da bu hastalık hakkında hiçbir bilgin olmadığı için seks esnasında bunu yaparsam prostat iltihabı olurmuyum diyerek hasta olmadığın ama bunu yaparsan hasta olmaktan korktuğun anlaşılıyor. Neyse Kadir abi sana gereken donanımlı cevabı verir zaten.
başınıza güneşmi geçti ne diyorsunuz olum siz. benim eski hesabımın şifresini unuttum. ben uzun zamandır bu gruptayım. erkekliğiyle sınanıyor herkes. çocuğu olmayandan tutun ereksiyon sorununa kadar peniste içe kaçma kadar dünya kadar sorun var prostatitte. ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz. ben zaten sonraki mesajımda düzgünce açıkladım neden üste çıkmaya çalışayım. hayır üstte olsam ne olacak veya siz üstte olun. nedir bu gerginlik abi bilerekmi yapıyorsunuz.
tormentwt

bel_soğukluğu yazdı: 20.08.2024 - 15:40 Erkekliği ile sınan neymiş lan? Burda herkes istediği gibi istediği kadar seks yapıyor ama kimse g*tüne bir şey sokmuyor senin gibi. Erkekliği ile sınanan sensin oe seni..
ben prostat masajı için senin gibi tanımadığım doktora domalıp parmaklatmayı seçmedim. ben kendim mücadele ediyorum.
tormentwt

red yazdı: 20.08.2024 - 16:32 Kadınlar erkekleri tahrik etmek için genellikle erkekliğine laf eder.
abicim neden kendi kendime yapim. doktorun masaj yapmasını istemiyorum kendim yapıyorum. tenis topu hissiyatı yaşıyormusunuz bilmiyorum ama masajdan sonra aşırı bi rahatlama oluyor
tormentwt

Yamtar yazdı: 20.08.2024 - 15:26 Kusura bakma senin özrün kabahatinden büyük. Damdan düşer gibi ilk mesajın ile bir başlık açmışsın. Ama ya yazdıklarının farkında değilsin ya da kafa bulup üste çıkmaya çalışıyor, kaş yapayım derken de göz çıkarıyorsun. Ne demek erkekliği ile sınananların forumu yahu :) Burada erkekliği ile sınanan kimse yok. İlk mesajında da bu hastalık hakkında hiçbir bilgin olmadığı için seks esnasında bunu yaparsam prostat iltihabı olurmuyum diyerek hasta olmadığın ama bunu yaparsan hasta olmaktan korktuğun anlaşılıyor. Neyse Kadir abi sana gereken donanımlı cevabı verir zaten.
abicim benim eski hesabım albatraoz38. hatta kadir abiye mesaj attım şifrem yok diye. giriş yapamıyorum o hesaba. bu hastalık hakkında da gayet bilgiliyim. kendim zengin olmadığım için doktora verecek param yok. bende prostat sıvısını kendim çıkarıp ankarada düzen laba götüreceğim. ilk başta sağ kasık ağrısıyla başladı daha sonra menide jöle aşırı sulu sperm sarımsı sperm gibi birçok şey yaşadım. yani kendimi anlatamadığıma üzüldüm ama birsürü insanında anlamayıp saçma sapan tepki vermeside hoş değil. herkes abim sayılır ben genç yaşımda kapıldım bu lanete allah bilir babam yaşında adam bana gelmiş diyorki burası götünü deldirenlerin yeri değil orosbu evladı yazıyor. ne bu sinir anlamış değilim. bir diğer demek istediğim mevzu kendimden söylüyorum erkekliğiyle sınanmaktan demek istediğim ereksiyon. benim ereksiyon olmadığım zamanlar oldu. e bu ne demek erkekliğiyle sınanmak değilmi. karşı taraf zevk içindeyken benim acı çekerek boşalmam erkekliğiyle sınanmak değilmi. hayır direk başlığı silicem ama insanlar yanlış anlamasında açıklamamı okusun diye silmiyorum
Yamtar

Mesaj gönderen Yamtar »

Bak kardeşim kendini güzelce ifade etmiş olsan tepki almayacaktın. İlk yazdığın mesajdan hasta olmadığın ve böyle bir şeyi denemeye hevesin olduğu ve bunu yaparsan hasta olup olmayacağını merak eder gibi bir anlam var ki bu kadar kişi yanlış anlamış olamaz değil mi? İkinci mesele hastalığı tanıyıp biliyorsan erkeklik ile sınanmak gibi bir cümle en başta kendin kurmamalısın. Evet bu hastalık bir takım cinsel sorunlara yol açabiliyor ama erkeklikle sınanmak büyük laf. Buna gerek yok. Kendini daha net ve doğru cümlelerle ifade edersen burada sana tepki gösteren bir çok kişi sana yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun.
tormentwt

Yamtar yazdı: 20.08.2024 - 17:38 Bak kardeşim kendini güzelce ifade etmiş olsan tepki almayacaktın. İlk yazdığın mesajdan hasta olmadığın ve böyle bir şeyi denemeye hevesin olduğu ve bunu yaparsan hasta olup olmayacağını merak eder gibi bir anlam var ki bu kadar kişi yanlış anlamış olamaz değil mi? İkinci mesele hastalığı tanıyıp biliyorsan erkeklik ile sınanmak gibi bir cümle en başta kendin kurmamalısın. Evet bu hastalık bir takım cinsel sorunlara yol açabiliyor ama erkeklikle sınanmak büyük laf. Buna gerek yok. Kendini daha net ve doğru cümlelerle ifade edersen burada sana tepki gösteren bir çok kişi sana yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun.
abi mesajın satine bakarsan zaten çok geç saatte yazdım. ve 6-7 aydır geçmeyen ağrıdan artık o kadar usandımki. testisin arkasında bi ağrı içerde rahatsız ediyor. makatta bi doluluk. yaşayan bilir psikoloji falan kalmadı. albatraoz38 hesabında yazmıştım zaten kalp mide ve bağırsak sorunları çekiyorum diye. daha bide üstüne böyle bi hastalık çıkınca çok zorlandım. 22 yaşında saçım dökülmeye başladı. gecenin o saatinde o stresle o ağrıyla insanlar yanlış anlarmı diye düşünmedim. grubun admini kadir abi bile bişey anlamayıp ters bişey dememişken insanların bana söylediği laflar götünü deldirmek kendini titretmek gibisinden sözler üzücüydü. bu gece sileceğim başlığı. yanlış anlaşıldım kusura bakmayın.
tormentwt

bel_soğukluğu yazdı: 20.08.2024 - 17:40 Özelden karını ve evladını s…. diyen bu pedofili oe veledi yarın savcılığa vereceğim. O zaman anlayacağız bakalım neresinde ne hastalık varmış.
sen bana götünü deldiren dersen bende sana karşılık veririm. sen benim tehditkar şekilde numaramı isteyip bide üzerine orosbu evladı pedofili dersen bende sana küfrederim. küfrümün ssini alıp ben avukatım yarın seni savcılığa vereceğim dersen sadece gülerim. aklında bulunsun bi avukat birisine küfredip karşı taraf karşılık verince hemen adalet aramaz. bilmiyorum kaç yaşındasın ben 22 yaşındayım
tormentwt

bel_soğukluğu yazdı: 20.08.2024 - 17:52
tormentwt yazdı: 20.08.2024 - 17:49
bel_soğukluğu yazdı: 20.08.2024 - 17:40 Özelden karını ve evladını s…. diyen bu pedofili oe veledi yarın savcılığa vereceğim. O zaman anlayacağız bakalım neresinde ne hastalık varmış.
sen bana götünü deldiren dersen bende sana karşılık veririm. sen benim tehditkar şekilde numaramı isteyip bide üzerine orosbu evladı pedofili dersen bende sana küfrederim. küfrümün ssini alıp ben avukatım yarın seni savcılığa vereceğim dersen sadece gülerim. aklında bulunsun bi avukat birisine küfredip karşı taraf karşılık verince hemen adalet aramaz. bilmiyorum kaç yaşındasın ben 22 yaşındayım
Tamam işte siciline pedofili işlensin ki ileride işe falan gireceksin, evleneceksin falan herkesin bilgisi olsun. Yakında daha çok gülersin merak etme.
yaw he abi git yarın savcılığa ver ne uzattın. başlık için özür diledim derdimi anlattım. bak işine
red

Mesaj gönderen red »

tormentwt yazdı: 20.08.2024 - 17:19
red yazdı: 20.08.2024 - 16:32 Kadınlar erkekleri tahrik etmek için genellikle erkekliğine laf eder.
abicim neden kendi kendime yapim. doktorun masaj yapmasını istemiyorum kendim yapıyorum. tenis topu hissiyatı yaşıyormusunuz bilmiyorum ama masajdan sonra aşırı bi rahatlama oluyor
Yanlış anlamışım sizi kusura bakmayın.
Acil şifalar dilerim.
tormentwt

red yazdı: 20.08.2024 - 18:16
tormentwt yazdı: 20.08.2024 - 17:19
Yanlış anlamışım sizi kusura bakmayın.
Acil şifalar dilerim.
abi başkası gibi okuduğumda bende yanlış anladım. konuyu yanlış dilde anlattığım için ben sizden özür diliyorum. 250 kişi girip okumuş yanlış anlamasınlar diye açıklamayı okumalarını bekleyeceğim bi kaç saat daha sonra sileceğim başlığı