Herkese iyi forumlar
Şikayetim 1 ay önce küçük bir sandalyeye sıkışarak oturduktan sonra genital bölgede uyuşma ile başladı 1 2 saat uyuştuktan sonra penis ucunda yanma hissetmeye başladım 1 aydır penis yanması şikayetiyle önce acil servis sonra ürolojiye gittim acil serviste idrar tahlilim temiz çıktı lökosit 1 çıktı acil servis cipro yazdı gönderdi kullandım ama hiç bir değişme olmadı daha sonra üroloji üzmanına gittim bana tedradox ile 10 tane iğne ile antibiyotik yazdı hiç bir faydasını göremedim bana non bakteriyel kronik prostatitsin dedi bana nöropatik ağrı kesici ile 6 ayda tedavi edip ağrıları geçireceğini daha sonra aralıkla tekrar ettiğinde 1 ay kullanmamda yine geçeceğini söyledi geleyim asıl soruma ben obsesyon hastalığı ile daha önce kendimde geçmeyen bel ağrısı ile anklozon spondilit tanısı koydum daha sonra tümör düşüncesi olabilir diye mr çektirdim.Tek şikayetim penisimin ucunda ağrı ve ara sıra yanma hissi bazen bunun şiddeti artıp azalıyor sizce bu prostatitmi sinir sıkışmasımı yoksa takıntımı çok karışık oldu biliyorum ama kimseye derdimi anlatamadığım için buraya yazmak istedim.
Prostatit mi?
Re: Prostatit mi?
Pelvik kaslarında kramp tarzı bir kasılma olmuş olabilir. Geçmiş olsun
-
heatmagnetic
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Sinirsel sıkışma gibi duruyor sende Pelvik taban rehabilitasyonu iyi gelebilir bence
Bilgili abilerimizden varmı önerisi yorumu olan nasıl bir yol izlemeliyim.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Rektal tuşe yöntemiyle prostat sıvısı ve meniden lokosit ve kültür incelemesi ve ayrıca bir Prostat Ultrasonu çektirmenizi öneririm.