Üretra nemli
-
Vatanevladi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Üretra nemli
Arkadaşlar merhaba parmağımla penisin ucunu ayırıp içine baktığım zaman orada bir nem görüyorum sanki şeffaf bir sıvı varmış gibi ama o sıvı hep orada duruyor.Doktora sorduğum zaman bana üretra zaten nemli olur dedi ama her şeyi düşünmeye başladım ve doktorlarada pek güvenemiyorum.Sizdede durum böyle mi yada bu durum normal mi aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Üretra nemli
Benimde öyle hocam nemli ama bunun bir sorun oluşturabileceği hiç aklima gelmedi açıkçası.Buarada renkli bir sivi yok değilmi içinde ? Renkli sivi sikinti diye biliyorum.
-
Vatanevladi
Yok hayır renkli bir sıvı yok.Sizde bu rahatsızlıktan öncede nem varmıydı?.Aslında bir kaç kişi daha yorum yapsa konu biraz daha netleşir diye düşünüyorum.yenicezseni yazdı: ↑23.07.2024 - 23:38 Benimde öyle hocam nemli ama bunun bir sorun oluşturabileceği hiç aklima gelmedi açıkçası.Buarada renkli bir sivi yok değilmi içinde ? Renkli sivi sikinti diye biliyorum.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Hocam bu rahatsizliktan once daha once penisimin ucunu acip baktigimi hatirlamiyorum maalesef ama bence gayet normal bir durum bu.Ben de arastirdigimda normal oldugunu gosteren yazilarla karsilastim
Normal bi durum hocam ben hastalıktan önce de kontrol ediyordum. Yani lavabo ihtiyacından sonra abdest almam gerektiği zamanlarda akıntı geçene kadar beklerdim bazdn emin olmak için birkaç sıkma ucunu açma yapardım. İçinde nem olması normal bir durum.
-
Vatanevladi
Akıntı geçene kadar beklerdim derken ne demek istediniz hocam hastalıktan önce sizde akıntı mı vardı tam anlayamadım.Bendeki durum ucunu açıp baktığın zaman orada bir nem görüyorum ama şeffaf renkli bir sıvı yok.
İdrar akıntısı , tuvalet ihtiyacından sonra 1-2 danla gelirya ayağa kalkıp yürüyünce onun içinVatanevladi yazdı: ↑31.07.2024 - 14:05Akıntı geçene kadar beklerdim derken ne demek istediniz hocam hastalıktan önce sizde akıntı mı vardı tam anlayamadım.Bendeki durum ucunu açıp baktığın zaman orada bir nem görüyorum ama şeffaf renkli bir sıvı yok.