Penis ağrısı,Erken boşalma

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
akrepp
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Penis ağrısı,Erken boşalma

Mesaj gönderen akrepp »

Selamın aleyküm dostlarım, nasılsınız keyfiniz nasıl piskolojik durumu iyi olmayan arkadaşlara alternatif sunacağım.

Hastalık ağrı,sık idrar vs sorunlar olduğu için haliyle piskolojiyi etkiliyor sakinleşmek pamuk gibi olmak penis kökü ağrılarına sık idrara karşı test ettiğim kür kullanın gerçekten sakinleşeceksiniz (limon melisa ve mor renkli karabaş otu) ve ağrı hissinizn azalacağını düşünüyorum

Birde önemli bir konu pelvik kasları önce gevşetmek sonra güçlendirmek penis ağrılarına gerçekten iyi geliyor.

Başka bir konu doktorum lyrica yazdı oda sakinleştiriyor kafaya takmıyorsum en azından ve erken boşalma sorununuz varsa bunu 20 30 40 dakkaya kadar uzatıyor. Öncelikle cinsel istek artıran gıdalar tüketilip ilişki yaşandığında güzel oluyor.

Penis ağrısı olanlara şidddetle pelvik kaslarını düzenli olarak gererek kasları rahat olmasını sağlamak. Ve penis bölgesine akışını egzersizlerle sağlamak.

Kadir bey bu konu hakkında düşünceleriniz nedir.

Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım .
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Penis ağrısı,Erken boşalma

Mesaj gönderen kadir »

akrepp yazdı: 20.07.2024 - 03:00 Selamın aleyküm dostlarım, nasılsınız keyfiniz nasıl piskolojik durumu iyi olmayan arkadaşlara alternatif sunacağım.

Hastalık ağrı,sık idrar vs sorunlar olduğu için haliyle piskolojiyi etkiliyor sakinleşmek pamuk gibi olmak penis kökü ağrılarına sık idrara karşı test ettiğim kür kullanın gerçekten sakinleşeceksiniz (limon melisa ve mor renkli karabaş otu) ve ağrı hissinizn azalacağını düşünüyorum

Birde önemli bir konu pelvik kasları önce gevşetmek sonra güçlendirmek penis ağrılarına gerçekten iyi geliyor.

Başka bir konu doktorum lyrica yazdı oda sakinleştiriyor kafaya takmıyorsum en azından ve erken boşalma sorununuz varsa bunu 20 30 40 dakkaya kadar uzatıyor. Öncelikle cinsel istek artıran gıdalar tüketilip ilişki yaşandığında güzel oluyor.

Penis ağrısı olanlara şidddetle pelvik kaslarını düzenli olarak gererek kasları rahat olmasını sağlamak. Ve penis bölgesine akışını egzersizlerle sağlamak.

Merhaba,Bitkisel olan kürü kullanabilirsiniz ama Lyrica'yı kullanın yada kullanmayın diye tavsiye verme şansım yok. Analjezik ve Anksiyolitik etkiye sahiptir nöropatik ağrı,fibromiyalji için iyi gelebilir yan etkileri olan bir ilaçtır. Dikkatli kullanılması gerek, leblebi gibi kullanılmayacak ilaçlar arasındadır.Bazı prostatit semptomlarına iyi gelebilir.
gedikpasa34
Hastalık Başlangıç Yılı: 2010

Mesaj gönderen gedikpasa34 »

Benim 13 sene oldu bu şikayetim.Ters ilişki ile bulaştı bana Türkiyede birçok büyük hastane ve birçok bitkisel ilaçları kullandım.Tahlillerimin hepsi sürekli temiz çıktı.Tek şikayetim ilk dönemde peniste yanma kullanılan antibiyotik ve bitkisel ilaçlardan sonra ağrı olması.Sürekli ağrı var geçmiyor.Galiba bu sefer lyrica için beyin cerrahına gideceğim.Peniste sürekli sızı, ağrı durumunu bitiremedim.Galiba bu ilaç için rapor gerekiyor.Kadir abi ne dersiniz kullanmadığım ilaç kalmadı 2-3 ay almayı düşünüyorum.
gedikpasa34

akrepp yazdı: 20.07.2024 - 03:00 Selamın aleyküm dostlarım, nasılsınız keyfiniz nasıl piskolojik durumu iyi olmayan arkadaşlara alternatif sunacağım.

Kardeş sende cinsel bulaş varmı?kaç sene oldu bu şikayetlerin?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

gedikpasa34 yazdı: 20.07.2024 - 23:55 Benim 13 sene oldu bu şikayetim.Ters ilişki ile bulaştı bana Türkiyede birçok büyük hastane ve birçok bitkisel ilaçları kullandım.Tahlillerimin hepsi sürekli temiz çıktı.Tek şikayetim ilk dönemde peniste yanma kullanılan antibiyotik ve bitkisel ilaçlardan sonra ağrı olması.Sürekli ağrı var geçmiyor.Galiba bu sefer lyrica için beyin cerrahına gideceğim.Peniste sürekli sızı, ağrı durumunu bitiremedim.Galiba bu ilaç için rapor gerekiyor.Kadir abi ne dersiniz kullanmadığım ilaç kalmadı 2-3 ay almayı düşünüyorum.
Dediğim gibi semptomatik olarak iyi gelebilir ama dikkatli kullanmak gerek.
startstop2
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen startstop2 »

Merhaba
Pelvik kasları önce gevsetip sonra güçlendirmekten kastınız tam olarak nedir. Benim fizyoterapistim aynı gün gevşeme hareketleri yaptırıp aynı zamanda 150 kere pelvik tabanı sikmami istiyor. Sizde bu şekilde mi yapıyorsunuz. Yoksa belirli bir dönem sadece gevsetip sonrasında güçlendiriyor musunuz
gedikpasa34

kadir yazdı: 21.07.2024 - 12:27
gedikpasa34 yazdı: 20.07.2024 - 23:55 Benim 13 sene oldu bu şikayetim.Ters ilişki ile bulaştı bana Türkiyede birçok büyük hastane ve birçok bitkisel ilaçları kullandım.Tahlillerimin hepsi sürekli temiz çıktı.Tek şikayetim ilk dönemde peniste yanma kullanılan antibiyotik ve bitkisel ilaçlardan sonra ağrı olması.Sürekli ağrı var geçmiyor.Galiba bu sefer lyrica için beyin cerrahına gideceğim.Peniste sürekli sızı, ağrı durumunu bitiremedim.Galiba bu ilaç için rapor gerekiyor.Kadir abi ne dersiniz kullanmadığım ilaç kalmadı 2-3 ay almayı düşünüyorum.
Değerli kadir abim ben bu ilacın(lyrica)tedavi edebilirmi?birçok ilaç geçici rahatlama yapıyor ben tedavi olmak istiyorum.Aradığım ilaç bu olabilirmi.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

gedikpasa34 yazdı: 21.07.2024 - 21:25
kadir yazdı: 21.07.2024 - 12:27
Değerli kadir abim ben bu ilacın(lyrica)tedavi edebilirmi?birçok ilaç geçici rahatlama yapıyor ben tedavi olmak istiyorum.Aradığım ilaç bu olabilirmi.
Ağrılarınız kas gerginliğinden dolayı oluşan nöropatik ağrı ise fayda edebilir değerli @gedikpasa34 kardeşim.
gedikpasa34

Bugün sıra almadan urolog doktoruna gittim .Hastaların bitmesini bekledim sonra durumu anlattım 13 seneden beri kronik prostatitim lyrica ilacını kullanmak istiyorum önerirmisiniz dedim.Doktor psikayatri yada nurolojiye gidip gidip durumunu anlat dedi.Welhasır artık liyakat kalmamış bu hastaliği burdaki değerli abiler sayesinde tecrübeler ile kazanacağız.Kimse sorumluluk slmıyor
MustafaAli
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Mesaj gönderen MustafaAli »

gedikpasa34 yazdı: 24.07.2024 - 23:51 Bugün sıra almadan urolog doktoruna gittim .Hastaların bitmesini bekledim sonra durumu anlattım 13 seneden beri kronik prostatitim lyrica ilacını kullanmak istiyorum önerirmisiniz dedim.Doktor psikayatri yada nurolojiye gidip gidip durumunu anlat dedi.Welhasır artık liyakat kalmamış bu hastaliği burdaki değerli abiler sayesinde tecrübeler ile kazanacağız.Kimse sorumluluk slmıyor
Psikiyatri yazamıyor abi. Nöroloji yada Fizik tedavi yazabiliyor. Ürolojininde yazma yetkisi yetkisi yok.
erdem60
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen erdem60 »

Benim erken boşalma sorunum çözüldü bu kegel egzersizleri var internette bunları düzenli yapıyorum şuan o sorun tamamı ile çözüldü
kullanıcıxxx

Mesaj gönderen kullanıcıxxx »

erdem60 yazdı: 25.07.2024 - 12:24 Benim erken boşalma sorunum çözüldü bu kegel egzersizleri var internette bunları düzenli yapıyorum şuan o sorun tamamı ile çözüldü
Kegel mi ters kegel mi? İkisi çok farkli bisey. Siz şimdi pelvik tabanları gevşetmeye mi calisiyorsunuz sıkmaya mı?
erdem60

Mesaj gönderen erdem60 »

kullanıcıxxx yazdı: 25.07.2024 - 17:25
erdem60 yazdı: 25.07.2024 - 12:24 Benim erken boşalma sorunum çözüldü bu kegel egzersizleri var internette bunları düzenli yapıyorum şuan o sorun tamamı ile çözüldü
Kegel mi ters kegel mi? İkisi çok farkli bisey. Siz şimdi pelvik tabanları gevşetmeye mi calisiyorsunuz sıkmaya mı?
Sıkmaya hocam
erdem60

Mesaj gönderen erdem60 »

Birde ereksiyon için şöyle bir durumum var kayganlaştiriciyla elimle kaldirabiliyorum yüzde yüze yaklaşıyorum ama kendi kendine ereksiyon olmuyor sabah ereksiyonu da dahil elimi çektiğim an iniyor fakat dediğim gibi mastürbasyon sırasında elimi hep kullandığım da yüzde yüz ereksiyon sağlıyorum
erdem60

Mesaj gönderen erdem60 »

bel_soğukluğu yazdı: 26.07.2024 - 16:11
erdem60 yazdı: 26.07.2024 - 14:09 Birde ereksiyon için şöyle bir durumum var kayganlaştiriciyla elimle kaldirabiliyorum yüzde yüze yaklaşıyorum ama kendi kendine ereksiyon olmuyor sabah ereksiyonu da dahil elimi çektiğim an iniyor fakat dediğim gibi mastürbasyon sırasında elimi hep kullandığım da yüzde yüz ereksiyon sağlıyorum
Dostum ereksiyon sorunu bende de vardı. Yani ben var biliyordum. Çünkü sabah veya gün içi ereksiyon olamıyordum. Şuan hpv olduğu için cinsellik yaşamıyoruz ama 2 hafta önce evlendim. Ne zaman karıma yanaşsam kalkıyor veya sabahları kalkıyor.
Bende bu sorun yüzünden evlenmek istemiyorum açıkçası
akrepp

Mesaj gönderen akrepp »

[quote=startstop2
[/quote]Merhaba
Pelvik kasları önce gevsetip sonra güçlendirmekten kastınız tam olarak nedir. Benim fizyoterapistim aynı gün gevşeme hareketleri yaptırıp aynı zamanda 150 kere pelvik tabanı sikmami istiyor. Sizde bu şekilde mi yapıyorsunuz. Yoksa belirli bir dönem sadece gevsetip sonrasında güçlendiriyor musunuz
[/quote]

Yani gevşeme hareketleri sonrası kasları güçlendirme zaten çoğu kişide kaslar zayıf olduğu için bu sorun yaşanıyor olabilir.
Doktorun dediği gibi günlük 150 kez o işlemi yap kaslar uzasın gevşesin sık birden bırak , sguat yap, sırt üstü yat bacakları kendine doğru çek yani 5 gevşeme yapıyorsan 2 güçlendirme egzersizi yap
akrepp

Mesaj gönderen akrepp »

startstop2 yazdı: 21.07.2024 - 20:36Merhaba

Yani gevşeme hareketleri sonrası kasları güçlendirme zaten çoğu kişide kaslar zayıf olduğu için bu sorun yaşanıyor olabilir.
Doktorun dediği gibi günlük 150 kez o işlemi yap kaslar uzasın gevşesin sık birden bırak , sguat yap, sırt üstü yat bacakları kendine doğru çek yani 5 gevşeme yapıyorsan 2 güçlendirme egzersizi yap
akrepp

Mesaj gönderen akrepp »

.
akrepp

Mesaj gönderen akrepp »

Fizyoterapi alıyorsan magnezyum sitratta kullanmanızı tavsiye ederim kas gerginliği için kardeşim. Bana özelden msj atabilirsin
gedikpasa34

Arladaşlar noroloji doktoruna gidip durumumu anlattım.iyi ,dinleyn bir doktor idi.14 seneden beri peniste ağrı olduğu ve urologların bu süre zarfında yaptıkları ne varsa boş çıktı dedim..Ben bu hastalığın üstüne çok gittim belkide bu sayfada mücadele edenler arasında ilk 10 ‘lara girerim.Doktorda bana gabaset600 mg içinde 5 tane hap verdi.Sabah yarım akşam diğer yarımı kullan ilaç bitince yanıma gel dedi.ilaç biraz rahatlama yaptı.Dilerim iyi gelir dün ve bugün kullandım.Gelişmeleri yazacağım.Bol selamlar
heatmagnetic
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen heatmagnetic »

gedikpasa34 yazdı: 02.08.2024 - 23:25 Arladaşlar noroloji doktoruna gidip durumumu anlattım.iyi ,dinleyn bir doktor idi.14 seneden beri peniste ağrı olduğu ve urologların bu süre zarfında yaptıkları ne varsa boş çıktı dedim..Ben bu hastalığın üstüne çok gittim belkide bu sayfada mücadele edenler arasında ilk 10 ‘lara girerim.Doktorda bana gabaset600 mg içinde 5 tane hap verdi.Sabah yarım akşam diğer yarımı kullan ilaç bitince yanıma gel dedi.ilaç biraz rahatlama yaptı.Dilerim iyi gelir dün ve bugün kullandım.Gelişmeleri yazacağım.Bol selamlar
Bana da neruda vermişti algoloji doktoru içmeye çekindim gerçekten sinirsel hasara iyi geliyor mu acaba ?
gedikpasa34

Geçtiğimiz salı günü nuroloji doktoruna gittim.Gelişmeleri yazamadım doktora rahatlama var dedim.Tedavi olurmu bu ağrılar dedim.Oda senin geçmiş verilerine baktım çok mücadele etmişsin bayağı hastanelere gitmişsin dedi.Bana Gabaset 600 mg 2 kutu yazdı.Her pakette 50 adet bulunuyor.sabah 1akşam1 kullan dedi.hocam ağır olmazmı dedim yok dedi.sonra diğer nuroloji ve fizik tedavi doktorun onayını al yoksa ilacı alamazsın dedi bende onlara onaylattıktan sonra ilacı aldum diğer doktaorlar birley sormadılar direk imzaladılar.Yalnız ilaç bana ağır geliyor.Artık 10 yada 15 gün kullanıp tekrar gidip konuşacağım doktor ile.Kadir abim bir fikriniz varmı.İlacı 1 düşüreyimmi?abi ağır geliyor tedavi için sabretmeliyimmi