Ben bu hastalığın seyrindeki ani değişiklikleri anlamadım.. Arkadaşlar bugün itibarı ile Bactrim Forte antibiyotiği 4/3'ünü kullandım. İdrar hissimin %80'i düzeldi gibi. Ayriyetten Sabah 9 ve şuan saat akşam 8 arasında idrar yapmak için 5 kez gitmişimdir. 1 2 hafta önce günde 20'yi buluyordu. İdrar debim zaman zaman yükseliyor mesela bugün yine az ve biraz yanma vardı. Onu hala tam çözemedik anlaşılan. Masturbasyonu haftada 1 yapıyorum ya da 2. Sertleşme problemim halen var. Masturbasyonda erken boşalma ve boşalırken yanma durumu %40 iyi gibi. Şuanlık bunlar diyeyim.
Arkadaşlar şu tarih itibarı ile halen gel gitli durumlarım devam ediyor. İdrar debim son günlerde bir tık daha iyi. Ancak sık idrar devam ediyor. Bazen 3 saatte bir bazen 1 saatte 2 defada gittiğim oluyor. Dengesiz bir durum var.
benim sorum şu aslında. Ben antibiyotik kullanımını bıraktım. Ancak bu sık idrar durumu için doktor Vesicare 5mg vermişti. Kullanmamıştım. Bugün akşam bir adet aldım. Ancak bazen debisinde düşüklüklerde yaşıyordum idrarımın. Şimdi bu ilaç Aktif mesane ilacı gibi bişey sanırım. Benim debimi düşürme, daha fazla zorlanma gibi problemlere yol açar mı? Hani benim öyle zamanlarım oluyor ki. Bi gün zor yapıyor gibi olurken diğer gün şarıl şarıl idrar yapıyorum. Bi gün alfa broker kullanıp diğer gün aktif mesane mi kullanacağım çok uzattım ancak dediğim gibi bu Vesicare idrarda debi düşüklüğünü destekler mi? Sebep olur mu?
İdrara gidiş sıklığım azaldı. Günde 8-10 aralığında. Gece hiç kalkmıyorum. İdrara başlamada daha hızlıyım debi bir tık daha normal. 2 sabahtır sabah sertleşmesi ile uyanıyorum. Hiç bişey kullanmıyorum şuan.
güncelleme: sık idrar durumu 10 15 gündür yine geldi. idrar debimde büyük problem yok. sabah ereksiyonu geliyor belirli günlerde. geçtiğimiz gün turşu yedim çok canım çekti onun sebebi ile mi oldu bilemiyıorum ya da tesadüf. gece uyurken idrar hissi oluyor malesef.
Kardesim bende avelox kullanmistim iyi gelmisti suan tekrar yanma hissi var saniyorum inflamasyon deniliyor buna gun icinde bazen 3 saatte bir bazen 1 saatte 3 4 kere wc ihtiyaci oluyor tekrar doktora gittinmi suan ilac kullaniyor musun haber verebilirsen cok iyi olur
belirtiler00 yazdı: ↑04.07.2024 - 20:19
Kardesim bende avelox kullanmistim iyi gelmisti suan tekrar yanma hissi var saniyorum inflamasyon deniliyor buna gun icinde bazen 3 saatte bir bazen 1 saatte 3 4 kere wc ihtiyaci oluyor tekrar doktora gittinmi suan ilac kullaniyor musun haber verebilirsen cok iyi olur
ilaç kullanmıyorum tekrar doktorada gitmedim dostum çok yoruldum. sık idrar, yanma, debi düşüklüğü gibi belirtilerim devam ediyor.
Arkadaşım, sen bir buçuk senedir mesane tenesmi, sık idrara çıkma, idrar sonrası damlama, yanma ve erken boşalma gibi hem üretrit hem de prostatit belirtileri yaşıyorsun, burada yazdığına göre. Kadir abi sana aylar önce söylemiş, tahlillerin eksik diye. Sebebi bu hastalıkta erken teşhis çok önemli, aksi takdirde kronikleşiyor. Yaptırman gereken tahlilleri de söylemiş: idrar ve meni kültürü, prostat sıvısından lökosit ölçümü, kültür ve antibiyogram. Ben buna PCR swab (üretral sürüntü )de eklerim, belki cinsel bulaşma vardır. Bende de aynı semptomlar vardı, PCR swab ile chlamydia teşhisi konuldu. Tahlil yaptırmaktan çekinme, eninde sonunda hepimize bir pamuk tikayacaklar ....
tenistopu yazdı: ↑02.08.2024 - 02:16
Arkadaşım, sen bir buçuk senedir mesane tenesmi, sık idrara çıkma, idrar sonrası damlama, yanma ve erken boşalma gibi hem üretrit hem de prostatit belirtileri yaşıyorsun, burada yazdığına göre. Kadir abi sana aylar önce söylemiş, tahlillerin eksik diye. Sebebi bu hastalıkta erken teşhis çok önemli, aksi takdirde kronikleşiyor. Yaptırman gereken tahlilleri de söylemiş: idrar ve meni kültürü, prostat sıvısından lökosit ölçümü, kültür ve antibiyogram. Ben buna PCR swab (üretral sürüntü )de eklerim, belki cinsel bulaşma vardır. Bende de aynı semptomlar vardı, PCR swab ile chlamydia teşhisi konuldu. Tahlil yaptırmaktan çekinme, eninde sonunda hepimize bir pamuk tikayacaklar ....
evet çok haklısın hocam. cinsel bulaş olduğunu sanmıyorum ama.. eksik tahlillerim var büyükşehire gitmem gerekiyor. çok geçmiş olsun sanada. sen nasılsın şikayetlerin ne durumda?