Penil Doppler Ultrason, Sistoskopi, Nöroloji vs

Uygun kategori bulamadığınız konularınızı buraya açabilirsiniz.
sonsuzizdirap
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

Penil Doppler Ultrason, Sistoskopi, Nöroloji vs

Mesaj gönderen sonsuzizdirap »

Penil Dopler Ultrason nasıl oluyor ve çok acılı bir işlemmi ? daha önce yaptıran var mı? işlem sonrası işeme ve ereksiyon durumlarında problem oluyormu? ve bildiğim kadarıyla penise iğne yapıp ereksiyon haline gelmesini sağlıyorlarmış, bu nasıl yapılıyor ve çok acı veriyor mu? ve eğer penis bir süre kendiliğinden inmezse cerrahi müdahaleye gerek kalabiliyormuş, bazen böyle bir komplikasyon olabiliyormuş. biraz araştırınca böyle şeyler okudum, yine de burda tecrübe eden varsa ve paylaşırsa memnun olurum

Sistoskopi ile ilgili burada bir arkadaş ile konuşmuştum, sağolsun birşeyler söyledi. aynı şekilde bunu da tecrübe etmiş başka bir arkadaş varsa onun da işlem sürecini, tecrübe ve önerilerini bilmek isterim
flexible ve flexible olmayan arasındaki hangisi daha iyi ve fark ne onu da merak ediyorum
(daha önceden olduğum Ürodinami çok zorlu ve sancılı geçmişti, bu ürodinamiye göre daha mı kolay daha mı zor ?)

Ayrıca doktorum peniste hissizlik durumu için beni Nörolojiye yönlendirebileceğini daha önceden söylemişti. Nörolojide nasıl bir işlem yapılıyor, bunu da tecrübe etmiş birisi var mı?
Bu işlemlerin riskleri, geri dönüşü olmayan, peniste tamamen his kaybına yol açabilen tehlikeleri var mı ?
mahmurkaşif
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Re: Penil Doppler Ultrason, Sistoskopi, Nöroloji vs

Mesaj gönderen mahmurkaşif »

penil doplerde penise (kök kısmına doğru) iğne ile enjekte edilen güçlü bi tadafil kullanılır. bi kere yaptırmıştım. bunu enjekte edip hızlanan kan akışını ve penise kanın tam olarak dolup dolmadığını, hızını ultrason cihazıyla penisteki damarlara teker teker bakarak ölçüyorlar. benim kan akışım ortalamaydı ama belki de psikolojik olarak o an tam erekte olamadım. iğne kısmı biraz ağrılı, ayrıca enjekte edilen ilaç oldukça kuvvetli olduğu için ereksiyon 2 saat galiba sona ermezse hastaneye gidip penisteki kanı boşalttırman gerekiyodu. bende öyle bi durum olmadı tam erekte olamadığım için. zaten ön bilgilendirmesini yapıyolar. oldukça pahalı bi işlem her hastane yapmıyo özel görüntüleme merkezleri de koparmak için bekliyo seni. geçmiş olsun.
NonwovenII
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Re: Penil Doppler Ultrason, Sistoskopi, Nöroloji vs

Mesaj gönderen NonwovenII »

Merhaba,
Tadalafil değil etken madde alprostadildir. İdrar şikayetleriniz varsa, yanma / ağrı varsa ve/veya tablo prostatiti andırıyorsa bu işlemi yaptırmayın.

Zaten ödem ve yetersiz NO kaynaklı erekte olamaz bir de venöz kaçak lehine sonuç alırsınız moraliniz bozulur. (Yalancı pozitif yani)
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!