Son Zamanlarda Peniste Hissizlik, Yumuşama, Küçülme/İncelme ve Soğukluk

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
sonsuzizdirap
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

Son Zamanlarda Peniste Hissizlik, Yumuşama, Küçülme/İncelme ve Soğukluk

Mesaj gönderen sonsuzizdirap »

Herkese Merhaba, forumda yeniyim

2015-2016 yıllarından beridir Sık İdrara çıkma, Az İdrar Yapma, İdrarın Zayıf ve Güçsüz olması, İdrar Yaparken zorlanma, sonrasında yanma, bazen hep çişim varmış gibi hissetme gibi problemlerle çok çeşitli ürologlara gittim. 2016 yılında farklı doktorlar tarafından Aşırı Aktif Mesane, Nörojen Mesane ve Kronik Prostatit tanıları konuldu. Yaşadığım yer Edirnedeki tüm doktorlara gittim, kimisi kilo ver geçer dedi, kimisi Üroflow yaptırmak istedi idrar gücüm zayıf olduğu için kabul edilmedi, Ürodinami yapıldı o kadar acı çektim işeyemedim birisi de sende darlık var diye ameliyat etti ama hiçbiri rahatsızlığımı çözemedi, beni başka doktorlara yönlendirip durdular
Yıllar geçtikçe hiçbirşey düzelmedi hatta daha kötüye gitti, idrar gücüm iyice azaldı, yapmakta zorlanmam devam etti (kendi gelmiyordu, ben elimle derisinin ucunu kaşıyarak ve ıkınarak idrarı getiriyordum)
Ben de artık bir tedavi ümidi olmadığı için bunu kabul ettim, son 3-4 yıldır da kafaya takmayarak, kabullenerek, daha az sıvı alarak bununla yaşamaya alıştım. Ve son zamanlarda biraz olsun rahatlamıştım, ta ki diğer sorunlar beni esir alana kadar

Ben kilolu biriyim, kasık kısmında yağlar olduğu için penisimin kafasına kadar içeri gömülür. Ama son zamanlarda penisim bildiğin bir kaplumbağanın kafasını içeri çekmesi gibi içeri çekiliyordu. bu durum olduğunda hacim olarak incelir ve küçülür, gövdesi katı ve derisi ince olup içeriye doğru kasılırdı ve küçücük kalırdı, özellikle korku ve endişe durumlarında bu durum daha da artardı. ve bu durum arttıkça ben de büyük anksiyeti krizlerine girer, penisim tamamen içeri kaçacak, yok olacak diye hissederdim. Bu panik durumu normalde yarım saat 1 saat sürer ve geçerdi. ama son zamanlarda anksiyeti ataklarıyla penisin içeri kasılması çok arttığı için bir ürologa görünmek zorunda kaldım

Ayrıca İdrarda fazla yanma ve Erektil Disfonksiyon problemlerim de vardı

Üroloji doktorum bu içeri kaçılma durumun kiloya bağlı olduğunu, geri kalanının da psikiyatrik durumlar olduğunu söyledi

Şimdi Psikiyatri tedavisine ve kilo verme ile diğer takviyelere başladım. Anksiyeti kaygı bozukluu için Lustral, İdrarda yanma için Contracit, Erektil Disfonksiyon için Virektil ve D vitamini takviyesi alıyorum

Psikiyatriyle konuşma ve üroloji doktorumun penisimin normal olduğunu söylemesi beni rahatlattığı için içeri kasılma durumları azaldı

Fakat şuan farklı bir problemim var.
Penisimde son 5-6 gündür hisizlik var, dokunduğumda az hissediyorum, hatta çimdirerek acıttığımda bile az acıyor. Aynı şekilde peniste hafiflik, yumuşaklık, hacminde küçülme-incelme ve renginde solma var, normalde olan küçük haline göre ince ve çok yumuşak. ve son günlerde penis ve testis bölgesinde yaz günü olmasına rağmen soğukluk oluyor, soğukluk olunca penis büzülüyor, daha da hissizleşip uyuşukluk hissi yapıyor. Uyurken de çok yumuşuyor ve hissiz oluyor.

Ve erekte olmada zorlanma, tam sertligi saglayamama, hatta son 2 gündür olamama vs durumları da var, zaten cinsel hayatım yok. Normalde mastürbasyon bağımlısıyım ama son 1-2 gündür yapmıyorum, ereksiyon sağlamayı denediğimde tam bir ereksiyon sağlayamadım, zaten son zamanlarda pek sertleşmiyor ve bıraktığım an hemen sönüyordu
İdrarım da gücsüz, ince, zor yapıyorum ve az hissediliyor

Üroloğa son gelişmemi söylediğimde bu durumun geçici olduğunu ama devam ederse beni nörolojiye göndereceğini söyledi. Sanırım doktorum artık beni ciddiye almıyor ve başka yerlere sallıyor gibi hissediyorum
Nörolojiden randevu aldım 5-6 gün bekleyeceğim ama nasıl geçecek bilmiyorum. Bu belirsizlik beni bitiriyor. Penis hissinin tamamen kaybolmasından, organın işlevini yitirip, penisimi kaybetmekten endişe duyuyorum

İlave olarak :
- Kolestrol ve İnsülin direncim biraz yüksek
- D vitamini eksikliğim var ve son zamanlarda halsiz, hareketsiz, sık hasta olurum
- Yıllardır süregelen P ve Mastürbasyon bağımlılığım var, bundan dolayı da sertleşme (sabah ereksiyonu olmaması ve ereksiyonu koruyamama) sorunu

Yardım arıyorum ama kimseye ulaşamıyorum. Hiç düzelmeyecekmiş gibi, erkekliğim bitmiş, penisim ölmüş gibi hissediyorum. Son zamanlarda yasamımı sonlandırmayı bile düşünür oldum...

Kimseyle konuşamadığım için buradan paylaşmak istedim. Belki beni anlayan, daha önce yaşadıklarımın benzerlerini tecrübe edenler olabilir diye

Yazımda farkında olmadan herhangi bir kuralı ihlal ettiysem özür dilerim, forumda yeniyim. Psikolojik olarak da pek iyi değilim, umarım anlarsınız...
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Son Zamanlarda Peniste Hissizlik, Yumuşama, Küçülme/İncelme ve Soğukluk

Mesaj gönderen kadir »

Değerli kardeşim geçmiş olsun. Anlattığın semptom ve belirtilerin hepsi klasik Kronik Prostatit semptomları içindedir.
Bulunduğun şehirde öncelikle rektal tuşe yöntemiyle prostat sıvısını aldırıp lökosit sayımı ve kültürü yapacak iyi bir ürolog bulman gerekecek. Ayrıca ilk defa teşhis amaçli idrar ve menidende lökosit ve kültür tahlili yaptirirsin.
Sana bu tahlilleri hiç yapmamışlar anlaşılan. Boş yerede ameliyat etmişler gibi gözüküyor. Moralini bozma fakat masturbasyonu bırakıp normal ilişkiye gecmeni öneririm. Ayrıca aftada 1 den fazla ejekülasyon yapmamanı öneririm kardeşim.
kullanıcıxxx

Mesaj gönderen kullanıcıxxx »

Cinsel birliktelik olmamışsa, arka arkaya veya çok sık mastürbasyon yapılıyorsa genç yaş erkeklerde çok net prostatit sebebi bu. Benim de tamamen aynı semptomlar ve aynı neden. Video vs. izlemeden rahatlamak için yapardım bide. Kim bilir pelvik kaslara neler oldu. Bir gün tazyiksiz ve sarı parçalı meni geldi. İdrar hissiyle direkt tuvalete koştum. O gün bugündür 1.5 sene rahatsızım
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Herşeyin aşırısı problemdir.
kullanıcıxxx

Mesaj gönderen kullanıcıxxx »

kadir yazdı: 18.06.2024 - 10:46 Herşeyin aşırısı problemdir.
Abi mesaja bakma şansın var mı ? Artık sana yazarken çekiniyorum valla 🤗 Hakkını helal et çok dua alıyorsun kusura bakma
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Cevabını verdim kardeşim.
sonsuzizdirap

kadir yazdı: 18.06.2024 - 10:03 Değerli kardeşim geçmiş olsun. Anlattığın semptom ve belirtilerin hepsi klasik Kronik Prostatit semptomları içindedir.
Bulunduğun şehirde öncelikle rektal tuşe yöntemiyle prostat sıvısını aldırıp lökosit sayımı ve kültürü yapacak iyi bir ürolog bulman gerekecek. Ayrıca ilk defa teşhis amaçli idrar ve menidende lökosit ve kültür tahlili yaptirirsin.
Sana bu tahlilleri hiç yapmamışlar anlaşılan. Boş yerede ameliyat etmişler gibi gözüküyor. Moralini bozma fakat masturbasyonu bırakıp normal ilişkiye gecmeni öneririm. Ayrıca aftada 1 den fazla ejekülasyon yapmamanı öneririm kardeşim.
kadir yazdı: 18.06.2024 - 10:03 Değerli kardeşim geçmiş olsun. Anlattığın semptom ve belirtilerin hepsi klasik Kronik Prostatit semptomları içindedir.
Öncelikle cevap ve destek için teşekkürler.

Edirne ilinde yaşıyorum, burada doktor seçenekleri sınırlı, zaten neredeyse hepsine gittim sayılır. Ve evet bana detaylı muayeneler pek yapılmadı, ne kadar aradıysam da bulamadım. Genelde kiloya bağladılar geçtiler. Ameliyattan sonra da pek bi değişiklik hissetmemiştim evet. Çok uzun yıllarım bu hastalık yüzünden harap oldu, sosyal hayatım bitti. en sonunda kabul etmek zorunda kaldım. Herşey iyiye gidiyor mu derken şimdi de penisin içeri kaçması ve son günlerde de hissizleşmesi, yumuşaması, ereksiyon bozukluğu vs gibi problemlerle uğraşıyorum o yüzden şuan önceliğim kronik prostatitten çok güncel olan problemler. Mastürbasyonu bırakıp penisimin hislerinin normale dönmesini umuyorum

Ama bu sorunlardan kurtulabilirsem, kronik prostatitten de kurtulmayı, genç zamanlarımdaki gibi güçlü, tazyikli, rahat ve problemsiz bir şekilde idrar yapmayı, saat başı idrara çıkmadan acı yanma çekmeden yapmayı tabi ki isterim. Malesef nasıl tedavi olurum nasıl kurtulurum hiç bilmiyorum ama okuyarak ve buradakilerle irtibata geçerek bilgi edinmeye çalışacağım

Ve, Edirnede önerdiklerinizi yapabilecek bir doktor bulmam konusunda yardım edebilecek biri varsa beni yönlendirirseniz memnun olurum
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Rica ederim kardeşim, Edirnede ikamet eden üyeler varsa size yardımcı olacaklardır mutlaka.
sonsuzizdirap

kullanıcıxxx yazdı: 18.06.2024 - 10:41 Cinsel birliktelik olmamışsa, arka arkaya veya çok sık mastürbasyon yapılıyorsa genç yaş erkeklerde çok net prostatit sebebi bu. Benim de tamamen aynı semptomlar ve aynı neden. Video vs. izlemeden rahatlamak için yapardım bide. Kim bilir pelvik kaslara neler oldu. Bir gün tazyiksiz ve sarı parçalı meni geldi. İdrar hissiyle direkt tuvalete koştum. O gün bugündür 1.5 sene rahatsızım

Üzüldüm ve ikimiz içinde bu dertlerin bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Ben de uzun yıllardır p ve sık mastürbasyon bağımlısıyım. Malum hayat şartları, herkesin mutlu evliliği, ilişkisi olmayabiliyor. Bu problemleri yaşayan bireyler bazen asosyal hayatlara mahkum oluyor, özellikle idrar problemi de varsa, ki zaten benim de sosyal ortamlardan kopmamın bir sebebi oydu. Ama hastalığımın geçmişi o kadar uzun ve karmaşık ki, nasıl anlatsam nereden başlasam bilemiyorum, zaten mesajda birşeyler anlatmaya çalıştım. Kısaca, idrarımın zaman içinde güçsüzleşmesi, yapmamın zorlaşması, daha sık çıkıp az yapmam, ince kesik ve bazen yamuk olması, tam çiş hissinin kendiliğinden gelmesi genelde benim biraz hissedip çıkmam vs ve yıllar içinde bu durumların artarak devam etmesi, çok karmaşık bi durum betimlemesi gerçekten çok zor ve 10-12 yıldır şikayetler kronik olarak devam ediyor
sonsuzizdirap

kadir yazdı: 18.06.2024 - 11:31 Rica ederim kardeşim, Edirnede ikamet eden üyeler varsa size yardımcı olacaklardır mutlaka.
Tekrardan çok sağolun...
Fzt

Mesaj gönderen Fzt »

Darlık ameliyatı öncesinde sisteskopi yapılmadı mi size ?
Namusait

Mesaj gönderen Namusait »

Peniste küçülme geri çekme gibi septomlar bende de var.Bu sorunfan kurtulan var mı aranızda arkadaşlar
sonsuzizdirap

Fzt yazdı: 18.06.2024 - 12:50 Darlık ameliyatı öncesinde sisteskopi yapılmadı mi size ?
Hayır, hoca direk penise bakarak sende penis ucunda darlık var, önce penisin ucunu açacağız sonra aşağılara doğru bakacağız demişti. ameliyat sonrası 1 gün sonda kaldı sonda çıktıktan sonra doğru düzgün işeyemedim, sonra işediğimde eskisinden pek de bi fark yoktu zayıf ve güçsüzdü gene

Ameliyat öncesi sistoskopi yerine ürodinami yapıldı ve ürodinamide de birşey çıkmadı, ürodinamide çok acı çektim, sondayı çıkartıp işetmeye çalıştıklarında mesanemde çok ağrı hissettim, sonunda da işeyemedim zaten
sonsuzizdirap

Namusait yazdı: 18.06.2024 - 18:00 Peniste küçülme geri çekme gibi septomlar bende de var.Bu sorunfan kurtulan var mı aranızda arkadaşlar
Ben ondan 2-3 senedir çekiyordum zaten, penis hassastı kendini kaplumbağa gibi geri çekiyordu, sanki içeri doğru kasılıyordu. malum kilo da olduğu için orada yağ var. bu durum anksiyeti ataklarına da yol açıyordu, bazen küçücük kalıyordu kasıla kasıla. Doktorlar kiloya vs psikolojiye bağlayıp geçiyordu

Fakat şuan o durum penisin hissizleşmesinden dolayı olmuyor, yerini hissizlik ve yumuşama durumuna bıraktı son 5-6 gündür
Tabir etmek zor ama penisimde şuan az his var, normale göre daha yumuşak, Olması gerektiğinden ince, büzüşmüş, rengi soluk, kanı çekilmiş gibi duruyor ve o bölgede soğukluk var, yaz günü 3 kat giyiyorum pantalon dış boxer ve iç boxer. Penisim normaldekine göre çok yumuşak ve az hissediliyor, bazen sanki hissetmiyorum bile, acıtmaya çalıştığımda bile çok az acıyor. İdrar yaparken zaten normalde de güçsüz zayıf ve azdı şimdi daha da güçsüz ve zayıf ve az hissediyorum. Zaten ereksiyon da olmuyor veya çok zor oluyor, olduğunda da tam bir sertlik ve dolgunluk yok, ince ve az hissediliyor. ve şuan sanki uyuşukluk hissi gibi bir his hissediyorum. rahat bile uyuyamıyorum uyuduğum zaman çok yumuşak oluyor

Üroloji doktorum nörolojiye yönlendirdi 5 gün var, nöroloji nasıl bir tedavi yapacak onu da bilmiyorum, böyle belirsiz bekliyorum açıkçası hisleri tamamen kaybetmekten, daha kötü şeylerin olmasından endişeleniyorum. bu belirsizlik beni tedirgin ediyor
Namusait

Mesaj gönderen Namusait »

aynı sorun bazen penis o kadar içine çekiliyor ki penis başının yarısı deri ile örtünüyor