Sabahları koyu (kırmızıya yakın)işemek yardım
Sabahları koyu (kırmızıya yakın)işemek yardım
Abiler ilk idrar sabah koyu oluyor neye göre değişiyor bilmiyorum ama bazen kırmızıya cok yakın oluyor .Sarı değil kırmızı bunun sebebi nedir neden böyle zaten ilk idrardan sonra bi ağrı acı durumu eşlik ediyor zamanla dağılıyor ? Prostatın bunla ne alakası var ?Sistoskopi olmadım ama mesanede sorun olduğunu düşünmüyorum.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Sabahları koyu (kırmızıya yakın)işemek yardım
Böbreklerinizle alakalı bir problem olabilir. İyi bir hastanenin üroloji bölümünde muayene olmanızı öneririm.ymnbeyy yazdı: ↑07.06.2024 - 12:08 Abiler ilk idrar sabah koyu oluyor neye göre değişiyor bilmiyorum ama bazen kırmızıya cok yakın oluyor .Sarı değil kırmızı bunun sebebi nedir neden böyle zaten ilk idrardan sonra bi ağrı acı durumu eşlik ediyor zamanla dağılıyor ? Prostatın bunla ne alakası var ?Sistoskopi olmadım ama mesanede sorun olduğunu düşünmüyorum.
-
Namusait
ilk idrarda benimde rengi koyu oluyor, safra ve karaciğer ile ilgili olumsuzlukta kanda bilirubin artışı ve koyu renk görülürymnbeyy yazdı: ↑07.06.2024 - 12:08 Abiler ilk idrar sabah koyu oluyor neye göre değişiyor bilmiyorum ama bazen kırmızıya cok yakın oluyor .Sarı değil kırmızı bunun sebebi nedir neden böyle zaten ilk idrardan sonra bi ağrı acı durumu eşlik ediyor zamanla dağılıyor ? Prostatın bunla ne alakası var ?Sistoskopi olmadım ama mesanede sorun olduğunu düşünmüyorum.
-
Namusait
pardon kanda değil idrarda koyu rengi veren bilirubindir