Arkadaşlar selam umarım hepiniz sağlığı sıhhati yerindedir
Uzun süredir girmedim foruma çünkü hastalıkla uğraşmayı bırakmıştım şikayetlerimde zamanla kendi kendine geçti veya ben onlara alıştım. Şuan tek problemim penis ağrısı sol testiste varikosel başka bir problemim yoktu sürekli stafilokok aures uruyordu bende sperm ve kültür de 5 6 ay önce kafamda ufak bir şişlik vardı zamanla büyüdü ben hiç önemsemedim ama bugün bı arkadaşım eliyle dokunup fark edince resmini çektirdim çıban gibi birşey büyüyor küçülüyor biraz korktum açıkçası internetten baktığımda buna nedej olan bakteri stafilokok aures olduğunu gördüm iyice tedirgin oldum sizce böyle birşey mümkün mü
Prostatitte 3.Yıl kafada çıban
-
erengurbuz06
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Re: Prostatitte 3.Yıl kafada çıban
Aynisi bende oldu kardesim bir gecede kafamin 4 5 farkli yerinde sislik oldu hatta agrili oldu hemen apar topar enfeksiyon doktpruna gittim zaten gidecektim prostatit icin ama erteliyordum bu sislikler cikinca hemen gittim doktor pcr da cikan staph ve cornye bakterileri icin amikozit ve bactrim verdi hocaya kafamdakiler icin cildiyeye goruneyim mi dedim gerek yok bu ilaclar ona da iyi gelir dedi ve ilaclara baslayinca sislikler 3 gunde gitti bu aq bende arastirdim cilt enfeksiyonlari staph turlerinden oluyormus bu yazdigin iyi denk geldi cunku bu bakteriler be bu hastalik o kadar farkli semptomlar veriyorki ve malesef hic bir doktor bizi dogru duzgun dinlemiyor gercek soruna odaklanmiyor hocam bende staph cikti diyom yok ya o yapmaz diyor hocam bak kafamda bile sislik cikti diyorum yok ya diyor aq o zaman ilaci kullaminca niye gecti demekki enfeksiyon varmis demekki bakteri varmis yoksa niye sislik ciksin daha bir cok semptom vardi ama dedigim gibi ne doktorlar ciddiye aliyor ilgileniyor ne kimse paramizla rezil oluyorz