Herkeze iyi günler , arkadaslar ben bu rahatsızlığa yaklasık 10 ay evvel yakalandım . Ne doktorun nede uroloji hakkında bir tane makale okumus bir insanım . Yaklasik 6 aydır burayı takip ediyorum ve buradan aldığım bilgi çok net , doğru teşhis için prostat sıvısı analiz kür pcr antibiogram vesaire ve sonuçlara göre anti tedavi .
Urologlar bu konuda tahsilli okumuş yüzlerce hastayla ugraşmıs , kendi branşından diyer doktorlarla fikir alisverisi yapan yılları vermiş insanlar .
Peki bu forumda okuyarak gelmiş olduğum neticeye neden varamıyolar ?
Prostat sıvısı yerine neden idrar meni filan doğru yõntem uygulamıyolar ?
Bir mantığı olması olması lazım , yurt dışındada durum böyle .
Bunun bir sebebi olmalı . Eger urologlar yapmıyorsa bir dermotolog a yõnlendirsinler , dermotolog yapsın .
Yanlis tedavi yõntemi insanların çoğu kez yillarına mal oluyor .
Urolog arkadaslar burayı okuyan , nedir abi bunun sebebi ?
Prostat sıvısı
-
alexandro1104
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Re: Prostat sıvısı
tenistopu yazdı: ↑05.06.2024 - 08:05 Herkeze iyi günler , arkadaslar ben bu rahatsızlığa yaklasık 10 ay evvel yakalandım . Ne doktorun nede uroloji hakkında bir tane makale okumus bir insanım . Yaklasik 6 aydır burayı takip ediyorum ve buradan aldığım bilgi çok net , doğru teşhis için prostat sıvısı analiz kür pcr antibiogram vesaire ve sonuçlara göre anti tedavi .
Urologlar bu konuda tahsilli okumuş yüzlerce hastayla ugraşmıs , kendi branşından diyer doktorlarla fikir alisverisi yapan yılları vermiş insanlar .
Peki bu forumda okuyarak gelmiş olduğum neticeye neden varamıyolar ?
Prostat sıvısı yerine neden idrar meni filan doğru yõntem uygulamıyolar ?
Bir mantığı olması olması lazım , yurt dışındada durum böyle .
Bunun bir sebebi olmalı . Eger urologlar yapmıyorsa bir dermotolog a yõnlendirsinler , dermotolog yapsın .
Yanlis tedavi yõntemi insanların çoğu kez yillarına mal oluyor .
Urolog arkadaslar burayı okuyan , nedir abi bunun sebebi ?
bence cevap basit.
1-ugrasmak istemiyorlar.
2- ozellikle genc hastaları önemsemiyorlar,prostatite ihtimal vermiyorlar. bana mesela özel hastahanedeki bir dr ' az su içtiğin için zor işiyorsundur ' demişti.