Prostatta çok fazla ödem olduğunda şişen prostat bağırsaklara ve makat çıkışına doğru baskı yapabilir ve bu durum kabızmışsınız hissiyatı uyandırabilir. Bunu dışkının ince, zor ve parça şeklinde çıkmasından farkedebilirsiniz. Çözümü boşalırken ve öncesinde bol sıvı getirmektir.Falconn58 yazdı: ↑09.05.2024 - 12:42Bende kabızlık sorununa birtürlü çözüm bulamadım 1 ayın 10 günü rahat kabizim beslenmem düzgünred yazdı: ↑09.05.2024 - 12:29Özellikle alevli dönemde boşalmadığınız süreç içinde gün be gün prostatta biriken ödem artar ve ilk boşalmanızda şişmiş olan organ daha da şişerek semptomlar pik yapar.Lawyer7 yazdı: ↑09.05.2024 - 12:05 An itibariyle Atatürk üniversitesinde prof. ile görüştüm
Anlattım derdimi Prostat sıvısı test falan şeyler. Ağrım çok fazla duramıyorum dedim kendisi Teratradox ve Voltaren yazdı. Bakalım kullanacağım mecbur yine rastgele antibiyotik oluyor ama yapacak bir şeyim yok burda imkanlar çok kısıtlı Ankara, İstanbul gibi merkezlere gitmek lazım ama zor hadi gittim diyelim tedaviye testlere yetecek bütçe hiç yok yeni mezunum maalesef. Ek olarak uzm. doktorun bana düzenli boşalman lazım demesine karşılık prof. mastürbasyon alışkanlığın varsa bırakman lazım dedi. Gerçekten de ağrının az olduğu zamanlar bile boşalınca katlanıyor ağrı bundan sonra perhize devam artık evlenene kadar yapmamayı düşünüyorum. Ancak rüyalanınca da ağrı aynen devam değişen bir şey yok. İlaçlar etki eder de inşallah rahatlarım biraz.
Bolca sıvı getirerek mastürbasyon yapın, su gibi aksın penis ucundan.
Bir şekilde parayı bulun büyük şehire gidin uçakla, düzgün bir tanı ve tedavi alın.
Eğer bağırsaklardan kaynaklı bir kabızlık söz konusuysa bir süre kaliteli probiyotik takviyesi kullanabilirsiniz. Markette satılan probiyotik ürün çeşitliliği de arttı, probiyotik barlar, peynirler, içecekler… faydası olur.