1.SEANS
31 Aralık 2022 te yaptırdım.Oncesinde telefonda dr beyle oluşabilecek komplikasyonları konuştuk.Dr bey,gecici bir sure menide kan görülebilir. Bir de bazen epididimit ve idrar yolları enfeksiyonu görülebilir. Onu da antibiyotikle tedavi ediyoruz dedi.
Enjeksiyon için doktor Levent Bey in nisantasindaki yeni muayenehanesine gittim.Once şikayetlerimi dinledi.Sonra prostat muayenesi yaptı.Enjeksiyona uygun olduğumu söyledi.Benim şikayetlerim sunlar; sık idrara çıkma,hafif cinsel bir uyarilmada gün boyu perine bölgesinde, tesislerde ağrı,cinsel lliski sırasında peniste ağrı,bosaldiktan sonra yaklaşık 2 saat süren apisarasi ve tesislerde oluşan kivrandiran şiddetli ağrı.Bu ağrıyı ancak sıcak suya oturarak veya sıcak su torbasiyla dindirebiliyorum.Cinsel iliski sonrasında meydana gelen ağrı eger uyuyup uyandıktan hemen sonra ilişkiye giriyorsam yüzde 70 daha iyi durumda oluyorum.Muhtemelen pelvik kaslar uykudayken gevşemiş oluyor ve daha az ağrı okuyor.Bir diğer şikayetim erken bosalma.Bu süre genelde 1 dakikanın altında.Bir de ereksiyonum çok kuvvetli değil.Eger öncesinde ağrım varsa ereksiyonum yüzde 60 civarında oluyor.Neyse tüm şikayetlerimi anladınız.Islemi anlatayım.
Prostat muayenesinden sonra jinekolojik muayene masasına sirt üstü yatıp ayakları masanın aparatlarina koyuyorsunuz.Makati ortaya çıkaracak şekilde uzaniyorsunuz.Panik yapmayın doğum yapmayacaksınız
Perine bölgesi,yani testislerle makat arası batikonla siliniyor.Enfeksiyon kapmamaniz için bu kısım önemli.Islem tamamen aseptik koşullara göre yapılması lazım.Yoksa Enfeksiyon kaparsiniz.Neyse devam edelim.Doktora asistanlık yapan Serkan bey,işlemde kullanılacak iğneleri ve steril eldiveni steril bölgeye açıyor.Doktor bey steril eldiveni giyip işleme başlıyor. Önce ultrason probunu nazikçe popoya yerleştiriyor. Ultrasonda prostat görünür hale geliyor.Benim prostatim çok odemli değilmiş, bir de ilk işlemde doktor bey kalsifikasyon görünmüyor dedi. Önce bir loba anestezik ilaç verilip bir süre bekleniyor.Islemin en acı veren kısmı burası.Ama dayanilmayacak bir ağrı değil.Bildiginiz iğne ağrısı.Bu ağrıdan daha kötüsünü ilişkiden sonra hissettiğim için açıkçası beni çok zorlamadi.Ama ağrı eşiğine göre herkeste bu değişkenlik gösterebilir.Sonra doktor hazırlamış olduğu kokteyli ultrasona bakarak yavaşça veriyor.Sonra diğer lob için aynısını yapıyor.Islem bitmiş oluyor.Tum işlem 15-20 dakika sürüyor. İşlem sonrası ilk seansta perine bölgesinde bir süre hafif ağrı ve sizi oldu.Yarim saat kadar sürdü.Ama ikinci seansta sonrasında ağrı ve sizi olmadı.ilk seansta idkemsen sonra 40 dakika kadar yürüdüm.Yurumek iyi geliyor ,bilginiz olsun.