ABittersweetLi yazdı:prostatit penis gelişimine etki etmez. hangi kan dolaşımından bahsediyorsun. yok öyle bir şey.
Bakın size kötü haber getirmek gibi bir derdim yok ama sanırım siz tam olarak anatomiyi ve prostatın önemini anlayamamış olabilirsiniz. Prostat direkt olarak çok önemli sinirlerle çevrili ve penisin içinden geçen Pudendal Nerve ile bir ağ halinde bu sinirler. Neden peniste his kaybı ve orgazmda his kaybı oluyor? Tamamen bu nedenlerden.
Genç yaşta yaşadığımız Prostatit sorunları, oradaki sinirlerin gelişimini bile bozar. Eğer büyümesi ve yeni hücresel ağlar oluşturması gereken bir dönemde siz prostat iltihabı nedeniyle o sinirlere hasar verirseniz ve senelerce onlar öyle kalırsa, o sinirler gelişemez. Sinirler gelişmezse oradaki tüm sistem, domino taşı etkisiyle alt üst olur.
Prostatitte kan dolaşımı en yaygın görülen yan etkilerden biridir zaten. Yahu neden insanlar burada ereksiyon sorunları yaşıyor sizce

Kan gitmiyor çünkü gitmesi gereken miktarda. Herkeste var bu sorun. Oradaki sinirler ve kan damarları bozulunca bu kaslara da etki ediyor, Pelvic Floor kaslarımız bu yüzden gergin. O nedenle ağrılar oluyor ek olarak.
Ben de istiyorum etkilememiş olsun ama gerçekleri öğrenmek hakkım. Ben prostatit oldum olalı penisim hiç eskisi kadar kanla dolmadı, buradan da yeteri kadar gelişemedi sonucuna varıyorum. Sinirler desen zaten bitik. Penisime dokununca oduna dokunuyorum sanki. Prostatla alakalı.