Aliexpress ESWT cihazı
Aliexpress ESWT cihazı
Çin'den Eswt cihazı almak istiyorum. Geliş fiyatı 5-6 bin TL civarı oluyor. Alıp kullanan var mıdır?
Re: Aliexpress ESWT cihazı
Bir ümit her yöntemi deniyoruz bakalım. 5200 TL ye sipariş ettim kullandıktan sonra yorum eklerim. İnşallah faydası olur
Rica etsem özelden link atar mısınız? Bir de ozellik olarak bu fiyata bulduğunuz cihaz piyasada yapılan eswt tedavisi yapan cihazlarla aynı özellikte mi? Etkisiz bir şey olmasın.
Doktorların profesyonel cihazlarının yerini tutacağını zannetmiyorum ama yine de denemek istedim. Doktorlara kaç tane 5 bin gitti bilmiyorum çünkü.
Reklam amacım yada bir kazancım olmadığı için ve yurt dışı menşei olduğu için doğrudan paylaşıyorum. bundan aldım
https://a.aliexpress.com/_oopGXfI
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Hocam anlamadığım bunun uçları çok değişik prostata ulaşması mümkün mü? Bir ara bende bakmıştım değişik sex oyuncaklarına benziyor diye vaz geçmiştimYamtar yazdı: ↑04.01.2024 - 00:23 Reklam amacım yada bir kazancım olmadığı için ve yurt dışı menşei olduğu için doğrudan paylaşıyorum. bundan aldım
Şimdi iyiyim şükür bir sıkıntı yok da ne bileyim belki ileride nüks yaşar korkusuyla buradan çıkamıyorum
Değişik seks cihazlarına mı benziyor? Kardeş ben bunu kendime faydalı olması ümidiyle alıyorum. Ha olmadı mı? Atarım kenara durur. kim hangi amaçla kullanacaksa o amaçla kullansın ne diyim. seks cihazı vs hoş yorum değil. Yav benim 5bin çöpe atasım geldi arkadaş var mı ötesi. Garip yorumlarınızı kendinize saklayın
Prostatı magma çukurunda falan mı zannediyorsunuz arkadaş. Götünden itibaren 5 cm. İyileşmişsen gölge etme. Burası gırgır forumu değil.
Kadir abi bu başlığı silersen sevinirim.
Doktorlar neredeyse seansını 5000 tl ye yapıyorlar. Bende durumum olmadığı için yaptıramamıştım. Fayda görürseniz bende almak isterim. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
-
Gırgır olsun diye söylemedim hocam kendimiz daha önce prostat masajı yapmadık bizde bizde internetten takip ediyoruz birde ben senin sipariş verdiğin ürüne bir eleştiri yapmadım ki niye alındın sadece merak ettim bende senin sipariş verdiğin ürünü sepete attım her ihtimale karşı
Eswt doğrudan rektal yoldan girip prostata yapılmıyor. Perine bölgesinden yapılıyor. Ürologlar ses dalgalarının prostat dokusunu yenileyip inflamasyonu dağıttığı iddasındalar. Fizik tedavi uzmanlarıda pelvik tabandaki derin dokulara ulaşıp spazmı çözdüğüne inanıyorlar. Forumda ürologlardan bu hizmeti almış arkadaşların geri dönüşleri çok iç açıcı değil. Fakat forumda ki eski üye "talgosid" ' in ekşi sözlükte yaptığı yoruma denk geldim. Yıllar süren çok radikal antibiyotik tedavilerine cevap vermeyip eswt ile kurtulduğunu yazıyordu. Bu yüzden bende denemek istiyorum. Fakat şuan yaklaşık 40000 gibi bir parayı deneme yanılma bir tedaviye bağlamak istemiyorumtutamıyorumzamanı yazdı: ↑04.01.2024 - 08:16Gırgır olsun diye söylemedim hocam kendimiz daha önce prostat masajı yapmadık bizde bizde internetten takip ediyoruz birde ben senin sipariş verdiğin ürüne bir eleştiri yapmadım ki niye alındın sadece merak ettim bende senin sipariş verdiğin ürünü sepete attım her ihtimale karşı
-
Ülseratif kolit var bende ara ara atakları oluyor kronik hastalığa okadar uzak değilim açık söylemek gerekirse UK atakları prostit kadar canımı sıkmamıştı fena kuruldum bu hastalığa almadığım ürün kalmadı iyiyim şimdilik şükür ama ileride ne olur ne olmaz herşeyi araştırıyorum bakalım bu ay sonu tekrar zafer hocaya gidicem kontrol için inşallah geçmiştir bir tek alkol kola aldığımda geri gelecek hissiyatı oluyor nefis işte hakim olamıyoruzÇapulcu yazdı: ↑04.01.2024 - 08:41Eswt doğrudan rektal yoldan girip prostata yapılmıyor. Perine bölgesinden yapılıyor. Ürologlar ses dalgalarının prostat dokusunu yenileyip inflamasyonu dağıttığı iddasındalar. Fizik tedavi uzmanlarıda pelvik tabandaki derin dokulara ulaşıp spazmı çözdüğüne inanıyorlar. Forumda ürologlardan bu hizmeti almış arkadaşların geri dönüşleri çok iç açıcı değil. Fakat forumda ki eski üye "talgosid" ' in ekşi sözlükte yaptığı yoruma denk geldim. Yıllar süren çok radikal antibiyotik tedavilerine cevap vermeyip eswt ile kurtulduğunu yazıyordu. Bu yüzden bende denemek istiyorum. Fakat şuan yaklaşık 40000 gibi bir parayı deneme yanılma bir tedaviye bağlamak istemiyorumtutamıyorumzamanı yazdı: ↑04.01.2024 - 08:16Gırgır olsun diye söylemedim hocam kendimiz daha önce prostat masajı yapmadık bizde bizde internetten takip ediyoruz birde ben senin sipariş verdiğin ürüne bir eleştiri yapmadım ki niye alındın sadece merak ettim bende senin sipariş verdiğin ürünü sepete attım her ihtimale karşı
Ne mutlu sana... 6 ay oldu erken dönemde (akutken) çözmeye çalıştım. Başarılı olamadım. Her doktor ayrı bir şey söylüyor her hasta ayrı bir şey söylüyor. Çok karışık hastalık. İnşallah hepimiz kurtuluruz.tutamıyorumzamanı yazdı: ↑04.01.2024 - 15:26Ülseratif kolit var bende ara ara atakları oluyor kronik hastalığa okadar uzak değilim açık söylemek gerekirse UK atakları prostit kadar canımı sıkmamıştı fena kuruldum bu hastalığa almadığım ürün kalmadı iyiyim şimdilik şükür ama ileride ne olur ne olmaz herşeyi araştırıyorum bakalım bu ay sonu tekrar zafer hocaya gidicem kontrol için inşallah geçmiştir bir tek alkol kola aldığımda geri gelecek hissiyatı oluyor nefis işte hakim olamıyoruzÇapulcu yazdı: ↑04.01.2024 - 08:41Eswt doğrudan rektal yoldan girip prostata yapılmıyor. Perine bölgesinden yapılıyor. Ürologlar ses dalgalarının prostat dokusunu yenileyip inflamasyonu dağıttığı iddasındalar. Fizik tedavi uzmanlarıda pelvik tabandaki derin dokulara ulaşıp spazmı çözdüğüne inanıyorlar. Forumda ürologlardan bu hizmeti almış arkadaşların geri dönüşleri çok iç açıcı değil. Fakat forumda ki eski üye "talgosid" ' in ekşi sözlükte yaptığı yoruma denk geldim. Yıllar süren çok radikal antibiyotik tedavilerine cevap vermeyip eswt ile kurtulduğunu yazıyordu. Bu yüzden bende denemek istiyorum. Fakat şuan yaklaşık 40000 gibi bir parayı deneme yanılma bir tedaviye bağlamak istemiyorumtutamıyorumzamanı yazdı: ↑04.01.2024 - 08:16
Gırgır olsun diye söylemedim hocam kendimiz daha önce prostat masajı yapmadık bizde bizde internetten takip ediyoruz birde ben senin sipariş verdiğin ürüne bir eleştiri yapmadım ki niye alındın sadece merak ettim bende senin sipariş verdiğin ürünü sepete attım her ihtimale karşı
-
İnşallah adını bile hatırlamayızÇapulcu yazdı: ↑04.01.2024 - 16:16Ne mutlu sana... 6 ay oldu erken dönemde (akutken) çözmeye çalıştım. Başarılı olamadım. Her doktor ayrı bir şey söylüyor her hasta ayrı bir şey söylüyor. Çok karışık hastalık. İnşallah hepimiz kurtuluruz.tutamıyorumzamanı yazdı: ↑04.01.2024 - 15:26Ülseratif kolit var bende ara ara atakları oluyor kronik hastalığa okadar uzak değilim açık söylemek gerekirse UK atakları prostit kadar canımı sıkmamıştı fena kuruldum bu hastalığa almadığım ürün kalmadı iyiyim şimdilik şükür ama ileride ne olur ne olmaz herşeyi araştırıyorum bakalım bu ay sonu tekrar zafer hocaya gidicem kontrol için inşallah geçmiştir bir tek alkol kola aldığımda geri gelecek hissiyatı oluyor nefis işte hakim olamıyoruzÇapulcu yazdı: ↑04.01.2024 - 08:41
Eswt doğrudan rektal yoldan girip prostata yapılmıyor. Perine bölgesinden yapılıyor. Ürologlar ses dalgalarının prostat dokusunu yenileyip inflamasyonu dağıttığı iddasındalar. Fizik tedavi uzmanlarıda pelvik tabandaki derin dokulara ulaşıp spazmı çözdüğüne inanıyorlar. Forumda ürologlardan bu hizmeti almış arkadaşların geri dönüşleri çok iç açıcı değil. Fakat forumda ki eski üye "talgosid" ' in ekşi sözlükte yaptığı yoruma denk geldim. Yıllar süren çok radikal antibiyotik tedavilerine cevap vermeyip eswt ile kurtulduğunu yazıyordu. Bu yüzden bende denemek istiyorum. Fakat şuan yaklaşık 40000 gibi bir parayı deneme yanılma bir tedaviye bağlamak istemiyorum
Merhabalar ben eswtye girdim ise yaramadı diyemem açıkçası bende rahatlama olmuştur bilginize
6 seans aldım abi sonra bi 6 daha toplam 12 isterseniz özelden detaylı anlatırım değişimleri falan hatta wisinle çok benzer semptomlarimiz
Abi umarım işine yarar sonuçları paylaş lakin mekanik uçlu abi bunlar o kadar etkili değil ama umarım iyi hissedersinYamtar yazdı: ↑04.01.2024 - 00:23 Reklam amacım yada bir kazancım olmadığı için ve yurt dışı menşei olduğu için doğrudan paylaşıyorum. bundan aldım
Arkadaşlar bende eswt ve kök hücre tedavisi olmak istiyorum bende idrarda yanma ağrı vs yok sadece isteksizlik ve sertleşme sorunu yaşıyorum penisim tamamen sönüyor bazen kan tamamen gelmiyor gibi oluyor doğal olarak penis ağrıyor bunu yaşayan varmı sanki penis kasları tutmuyor gibi
Teşekkürler kardeşim. Mekanik uçlu olmasının nasıl bir dezavantajı var? Metal olması sebebiyle ses dalgaları daha iyi iletilmez mi mantık olarak?hakyemez yazdı: ↑04.01.2024 - 21:19Abi umarım işine yarar sonuçları paylaş lakin mekanik uçlu abi bunlar o kadar etkili değil ama umarım iyi hissedersinYamtar yazdı: ↑04.01.2024 - 00:23 Reklam amacım yada bir kazancım olmadığı için ve yurt dışı menşei olduğu için doğrudan paylaşıyorum. bundan aldım
Tamam abi. 40 gün kadar kargo teslim süresi görünüyor. Deneyip özellikle benim gibi non bakteriyel prostatit olanlar için penis ağrısı batma sorununa etkilerini paylaşacağım
Abi ses dalgası mekanik enerjiye dönüştüğü için harmoni kaybediyor ve deri altı nüfusu azalıyor . Bu cihazın ilk imalat nedeni topuk dikeni . Topuk dikeni yüzeyde olduğu için çok başarılı ama prostata ulaşması için mekanik enerji gereksiz hatta dez avantaja çünkü dalga perine bölgedeki su atomlarini titrestirmeli böylece prostat kadar ulaşmalı (böbrek taşı tedavisi ile aynı mantık) ama mekanik baslığın etkisi yuzeyde kalıyor. Her halükarda kullanırken prostatının çimdiklendigini hissedersen nüfuz oluyor demek bu netYamtar yazdı: ↑04.01.2024 - 22:11Teşekkürler kardeşim. Mekanik uçlu olmasının nasıl bir dezavantajı var? Metal olması sebebiyle ses dalgaları daha iyi iletilmez mi mantık olarak?hakyemez yazdı: ↑04.01.2024 - 21:19Abi umarım işine yarar sonuçları paylaş lakin mekanik uçlu abi bunlar o kadar etkili değil ama umarım iyi hissedersinYamtar yazdı: ↑04.01.2024 - 00:23 Reklam amacım yada bir kazancım olmadığı için ve yurt dışı menşei olduğu için doğrudan paylaşıyorum. bundan aldım