bunca takviyeye rağmen sıfıra yakın sertleşme

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
musonic
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Re: bunca takviyeye rağmen sıfıra yakın sertleşme

Mesaj gönderen musonic »

Abbasklcc yazdı: 15.01.2025 - 20:39
musonic yazdı: 15.01.2025 - 19:17
Abbasklcc yazdı: 15.01.2025 - 17:12

Hocam bu testi nerede yaptirdniz birde onceki trstler neydi onlarda cikmayup bunda cikmasi bendr supheleniyorum
Hocam açıkçası o kadar fazla yerde test yaptırdım ki artık nerede ne yaptırdım karıştırıyorum. Hatırlarsam yazarım.
Hastalığım (aslında bu ifade de yanlış olabilir, semptomların) başlangıcında klasik idrar ve spermden yapılan testlerden herhangi bir sonuç çıkmamıştı. Buna klamidya da dahil. İdrar ve sperm testleri hem normal hem de prostat masaj sonrasında alınmıştı.

Daha sonrasında yanlış hatırlamıyorsam prostat masajı sonrası üretra içinden sürüntüylealınan testte klamidya pozitif bulundu. Hatta klasik antibiyotik protokolünü tamamladıktan kısa süre sonra aynı şekilde bir daha test verdim ve yine pozitif çıktı. Daha sonra 2 kere daha bu testi verdim, negatife döndü ve hocalar da artık temizlendi kurcalama dedi. Fakat başka bir yerde daha yazmış olabilirim, bir ürolog bana klamidyayı tespit etmenin zor olduğunu, aslında negatife döndüğü düşünülen kişilerin bir kısmının geri dönmediğini, sürüntünün iyice dipten alınması ve özel çubukla alınması gerektiğini söyledi. İlginç olan ise, bunun için prostat masajı olması gerekmiyor demişti.
Abi cok tesekkur ederim cok sagol ben idrar ve uretral suruntuden pcr verdim temiz geldi ama doktor sen daha once gecirmissin dedi en son 1 yil once 2 e lokoist vardi 1 yil boyunca semptomlar sabit kalinca avaba gizli mi kaldi diye dusunuyorum belki bulamiuorlar diye dusundum
Hocalardan birinin dediği gibi klamidya iyi saklanıyorsa ve bulunamıyorsa diyecek bir şeyim yok, o ihtimali ben de tutuyorum. Gerçi klamdiya çoğu kişide var bir şey olmaz diyen doktor da var. Maalesef her kafadan bir ses çıktığı ve herkesin durumu farklı olduğu için buradaki tüm tecrübelerden faydalanmaya çalışıyoruz.