Ayağa kalkınca semptomların gelmesi
-
gyprosetti
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Re: Ayağa kalkınca semptomların gelmesi
Bakteri yok ama lökosit çıkmıştı
-
gyprosetti
O değişiyo, mesela bazen prostat şiş bazen değil. Prostat şiş olup doktor sert baskı yaparsa ağrı oluyo tabi.zafer hoca yaptığında hiç ağrı hissetmemiştim, ama başka bi doktor acıtmıştı.
-
turanresber
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Hocam (Benim peniste bi ağrı yok sıkıntı genelde makatta bağırsakta.sol tarafım kaburgama kadar ağrı yapıyo.diyorsunuz)gyprosetti yazdı: ↑02.08.2024 - 23:21Abi benim anladığım çoğumuzun burda yaşadığı şey ibs yani huzursuz bağırsak sendromu . Prostatit ise bunun bi sonucu. Sol tarafım yani kalın bağırsağım kasılıyo, bu kasılma dışkı yumuşak olsa bile dışkının çıkmasına izin vermiyo ya da kimisinde ishale neden oluyo. Bu kasılma idrar yollarını da etkiliyo ve idrarı tam çıkartamıyoruz ya da idrar reflüsü olup prostat iltihaplanıyo.ibs hastalarının sayfasına baktım faceten yaşanılan problemler çok benzer. Benim peniste bi ağrı yok sıkıntı genelde makatta bağırsakta.sol tarafım kaburgama kadar ağrı yapıyo.kudret narı içtiğimde makattaki batma yanma kesiliyo ama basınç hissi kalıyo kimi zaman geçiyo.doğal elma sirkesini bulup deneyeceğim. Bunun doğalını satan bir yer bakıcam. Ben esnetme harketlerini çok yaptım , faydası anlık kalıcı değil abi sorunun temeli çözülmediği sürece. Kabak çekirdeği yağınıda aç karna içip yatay bi şekilde bisiklet çevirme hareketi yapılırsa gerçekten kabızlığa faydalı.Falconn58 yazdı: ↑02.08.2024 - 21:52Kabızlığin tek sebebi kardeşim prostatın şiş olması ile alakalı bende önceden kabız olan bir insan değildim artık ara ara kabız oluyorum şu dediklerimi uygula kabızlığın gecrigini göreceksin pelvik esneme hareketleri yap youtubeye cpps pain sendormu yaz yabancı videolar var esneme hareketleri ama güçlendirme yapma sakın ve de sirke içmeye devam et
Anlattıklarınızdan bana sanki polip ağrısı gibi geldi.
Hocam semptomlarımızsa benzerlik çok benimde kabızlık ile başladı ve makatta basınç hissi uzun süredir geçmedi siz nasıl oldunuz semptomlar devam ediyor mugyprosetti yazdı: ↑28.06.2024 - 22:04 Merhabalar, öncelikle Kadir abiye de teşekkür etmek istiyorum, bu kadar insana yardım ediyor. Yaşım 33, 5 yıldır prostatit problemi yaşıyorum. Ben kabin memuruyum, uçakta çalışmaya başladıktan sonra başladı benim sıkıntılarım, tesadüf mü bilmiyorum. Belki uçak yemeklerinden belki basınçtan oldu.Benim yatarken veya uzanırken hiç bir ağrım sızım problemim olmuyor. Hatta istemeden ereksiyon oluyorum yatarken.Ayağa kalktığım zaman başlıyor problerim.Makatta batma, ağrı, dışkı yapamama, yatarken full olan ereksiyonun ayağa kalkınca kaybolması ve makata basınç hissi. Sık idrar ve idrarı tam boşaltamama problemim de var.ancak hareket ettiğim zaman bariz bir şekilde idrar debim yükseliyor. Ayağa kalınca sanki bağırsaktan makata bir sıvı geliyor. O ıslaklığı hissediyorum. Islaklıkla birlikte yanma ve makatta kasıkma oluyor. Endoskopi , kolonskopi yaptırdım. Sadece pangastrit çıktı. Ultrasonda solda sadece küçük dışarıdan belli olmayan bir kasık fıtığım var. Ayrıca karnımın sol tarafında bir ağrı ve çöküklük var, fıtığın olduğu yer değil daha yukarısı.kudret narı kullanıyorum bir kaç gündür o yapışkanlık ve yanma hissini alıyor ama hala orda bir huzursuzluk var. Birde meteospazml diye bir gaz önleyici var, onu kullandığımda makattaki basın baya azalıyo ama zararlı diye kullanmıyorum. Benim gibi sıkıntıyı sadece ayağa kalkınca yaşayan bir arkadaşım var mıdır burda? Birde benim dışımda kabin memuru olan var mı? Değerli yorumlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
-
gyprosetti
Ediyor dostum ben pelvik kaslardan şüpheleniyorum, zarar gördü herhalde, düzelmiyo
-
gyprosetti
Arkadaşlar, prostat sıvısından pcr, antibiyogram yaptırmak istiyorum. Bunların hepsini yapan bir doktor var mı, yada nasıl yapmalıyım
-
yenicezseni
Selamlar , Istanbulda yasiyorsunuz gordugum kadariyla.Haluk Inalden prostat masaji yaptirip aldigim numuneleri Duzen lab Kadikoye götürdüm .Haluk Inal muayene ucreti 680(prostat masaji dahil) , duzen lab pcr 3300 , kultur 300 tl idi hocam.Bu islemlerin hepsini Muhsin Balaban da yapiyor ancak ona yaptirirsaniz 2 kati ücret ödersiniz haberiniz olsun.Ayrica ben kendisinden pek hoşlanmıyorum , tavsiye de etmem.Geçmiş olsun.
-
gyprosetti
Çok teşekkür ederim, öyle yapayım, zafer hoca sinirli adam onla uğraşmayayım
-
gyprosetti
Bişey çıktımı sizde?
-
yenicezseni
Pcr temiz çıktı ama zaten ilişkiden şüphelenmiyordum içim rahat etsin diye yaptırmıştım.Kültürde de bir bakteri üredi ama kontaminasyon olduğu çok barizdi çünkü tüm anti gruplarina karşı duyarliydi
Şuanda Zafer beyle ampirik tedavi görüyorum ve çok memnunum.Ağrılarım azaldı son 3 haftadir.Hayırlisi artık ...
Şuanda Zafer beyle ampirik tedavi görüyorum ve çok memnunum.Ağrılarım azaldı son 3 haftadir.Hayırlisi artık ...
Kardo sen flora bakterilerine baktirdinmi pcr da staph cornye kandida streptokok falan yoksa sadece cybh miyenicezseni yazdı: ↑24.09.2024 - 22:01 Pcr temiz çıktı ama zaten ilişkiden şüphelenmiyordum içim rahat etsin diye yaptırmıştım.Kültürde de bir bakteri üredi ama kontaminasyon olduğu çok barizdi çünkü tüm anti gruplarina karşı duyarliydi![]()
-
yenicezseni
Sadece cybh paneline baktirdim pcrda hocam .Sizin bu bahsettiginiz pcr'lar ne olarak geçiyor panel isimleri nedir ?
-
yenicezseni
Yok hocam düzende yapilmiştı .Açıkçası ben bu durumun sebebinin kontaminasyon olduğunu düşünüyorum hocam.
Normal andflor diye geciyor sanirim 15 20 etmenyenicezseni yazdı: ↑24.09.2024 - 22:04 Sadece cybh paneline baktirdim pcrda hocam .Sizin bu bahsettiginiz pcr'lar ne olarak geçiyor panel isimleri nedir ?
-
yenicezseni
Tamamdır saol hocam
-
yenicezseni
Hocam bu hastaliktan sonra artik doktorlara zerre güvenim kalmadı vallahaKroKronik yazdı: ↑24.09.2024 - 22:23Düzende de benzer bir antibiogram çıkmıştı ama ben tedavi aldım. Hayırlısı bakalım. Bana bir doktor şunu söyledi ne kadar doğru bilemem tabii kültürde 1 tane bakter üremeli o da en çok olan. 2 tane bakteri üremesi mantıksız demişti. Aslında aklıma şöyle yatmıştı. Kültürde üreme olduktan sonra tedavi alanlar sonra başka bakteri yakalıyor. Bu durumda acaba baskım olanın sayısı axalıyor veya ölüyprda diğer bakteri mi kültür de ürüyor. Çünkü çoğu kişi tek bir bakteri ile enfekte olmuyor.yenicezseni yazdı: ↑24.09.2024 - 22:16 Yok hocam düzende yapilmiştı .Açıkçası ben bu durumun sebebinin kontaminasyon olduğunu düşünüyorum hocam.