Buyrun okuyun dostlarım
-
tenistopu
Re: Buyrun okuyun dostlarım
Bu saatte oturdum , gittigim doktorun yorumlarini okumaya basladim , fazla ucret aldigi ve lab verileri hakkinda sikayetci bazi yorumlar var , davranislarini ve tarzini bende begenmedim çok fazla konusuyordu kendisine ikna olmami ister gibi , ama bu prostat sivisini yapan baska adam yok , mecbur gittim . Klamidya oldugu cok emin bi sekilde soyledi . Bende şüpheye düştüm şimdi ,uykum kaçtı bide iş güç var
Abi bence rahat ol tedavini al ben doktoru yermek için soylmedim tam aksine iyi doktormus sivi almis incelemis bizim burdaki doktor gorunumlu sahislar sivi almazlar sivi alan sayili doktor var onlarda üstun körü inceler yeterli ve dogru tedaviyide vermezler gittigin doktor benim dusuncem baya iyi isinin ehli bencetenistopu yazdı: ↑26.06.2024 - 07:15 Bu saatte oturdum , gittigim doktorun yorumlarini okumaya basladim , fazla ucret aldigi ve lab verileri hakkinda sikayetci bazi yorumlar var , davranislarini ve tarzini bende begenmedim çok fazla konusuyordu kendisine ikna olmami ister gibi , ama bu prostat sivisini yapan baska adam yok , mecbur gittim . Klamidya oldugu cok emin bi sekilde soyledi . Bende şüpheye düştüm şimdi ,uykum kaçtı bide iş güç var
-
tenistopu
Evet, ben yurt dışındayım, burada da aynı olay var, sıvı almıyorlar; tek alan bu doktordu zaten, o yüzden gittim. Gitmeden önce doktorun okuluna ve kayıt numarasına baktım. Ben daha önce 4 tane idrar tahlili yaptırdım, kültür de yapıldı; 2'si devlet, 2'si özel hastane, hiçbirinde cinsel hastalık çıkmadı. Ama bu doktorun uyguladığı metod farklıydı; idrarı bir kaba doldurarak vermedim, ucundan biraz zorla sürterek aldı, daha önce hiç böyle yapmamıştım.
Kendisine karşı duyduğum şüphenin başka sebepleri var, sadece internet yorumları değil. Kendini İngiltere'de St. John's'ta okumuş olarak tanıtıyor ama aslında Latin Amerikalı, buranın yerlisi değil . Irkçılığa karşıyım ama Latinlere para konusunda pek güvenmem. Zaten buranın yerlisi olsa bu prostat sıvısı olayını yapmaz. İleride Türkiye'de göçmen doktorlar daha çok maddi ihtiyacı olanlar yapmaya başlar, yeter ki talep olsun.
Diğer unsur, sünnetli olmamı anlamaması. "Hep böyle mi?" dedi. "Sünnetten" dedim. "Ahh" dedi, "hiç belli olmuyor ameliyat izi falan." Tecrübeli biri bu hatayı bence yapmaz. Klamidyayı ve sebebini söylemesi; tespit doğru, korunmasız ilişki yaşadım evet, ama söyleme tarzı çok tuhaftı. İki tane aşı yaptı, bunları iyi pazarladı, biraz fazla ücret aldı; Azactam 1 gr ve streptomisin 1 gr. ChatGPT'ye ve internete göre klamidiya tedavisi ya bu iğneler ya da bir hafta boyunca doksisiklin. Hem iğneleri vurdu hem de 2 hafta doksisiklin yazdı. Kendisinden doktor teşhisi isteyince "haftaya pazartesi laboratuvar gelince mail atarım" dedi.
Ben galiba paranoyak oldum .
Kendisine karşı duyduğum şüphenin başka sebepleri var, sadece internet yorumları değil. Kendini İngiltere'de St. John's'ta okumuş olarak tanıtıyor ama aslında Latin Amerikalı, buranın yerlisi değil . Irkçılığa karşıyım ama Latinlere para konusunda pek güvenmem. Zaten buranın yerlisi olsa bu prostat sıvısı olayını yapmaz. İleride Türkiye'de göçmen doktorlar daha çok maddi ihtiyacı olanlar yapmaya başlar, yeter ki talep olsun.
Diğer unsur, sünnetli olmamı anlamaması. "Hep böyle mi?" dedi. "Sünnetten" dedim. "Ahh" dedi, "hiç belli olmuyor ameliyat izi falan." Tecrübeli biri bu hatayı bence yapmaz. Klamidyayı ve sebebini söylemesi; tespit doğru, korunmasız ilişki yaşadım evet, ama söyleme tarzı çok tuhaftı. İki tane aşı yaptı, bunları iyi pazarladı, biraz fazla ücret aldı; Azactam 1 gr ve streptomisin 1 gr. ChatGPT'ye ve internete göre klamidiya tedavisi ya bu iğneler ya da bir hafta boyunca doksisiklin. Hem iğneleri vurdu hem de 2 hafta doksisiklin yazdı. Kendisinden doktor teşhisi isteyince "haftaya pazartesi laboratuvar gelince mail atarım" dedi.
Ben galiba paranoyak oldum .
Abi hic paranoyak olacak birsey yok bence iyi doktor tedavini ol bizi hastaligi zorlastiran bizim turkiyedeki doktorlar mesela gecen bir arkadasla konustum uretrit olmus gittigi doktor en az 2 ay cinsel perhiz yap demis bir haftada iyilesmis benim gittigim doktorlar haftada 2 3 defa ejekule ol dediler onlari dinledik prostati dahada irrite ettik ayrica hastaligin basinda hicbir test yapmadilar hep kafadan anti verdiler yavsaklar ne guzel iste patojeni bulmus ona yonelik antide vermis senin doktor
-
tenistopu
Ben burada sizden farklı bir şey yaşadığımı zannetmeyin. Bu yıl gittiğim 5. doktor bu; ilk 4'ü ürologdu, bu ise dermatolog. Birincisi mesane darlığı dedi ve Xatral yazdı. İkincisi bir teşhis koyamadı, "Amerika'da ameliyat ediyorlar, burada yapmıyoruz" dedi ve saw palmetto verdi. Üçüncüsü psikolojik dedi, "kimi kalbinde hisseder, kimisi başka tarafında" dedi. Dördüncü prostatit dedi ve Cipro + Monurol yazdı. Sonuncusu da bu klamidya teşhisini koydu. Bu durumlar Ağustos'tan bu yana gerçekleşti.