okumanizda fayda var görüş sizin..
Re: okumanizda fayda var görüş sizin..
Amin gardasim amin Allah büyüktür
Tornografi arkadaşıma katılıyorum. Dersini alan almış. Almamışlara bunları dile getirmek gerekir lakin bunu yaparken de dışlayıcı olmadan. Sen evlsisin veya değilsin, sen gaysin veya değilsin ayrımı yapmadan. İnsana insan olarak perdesiz bakarak. Dediğim gibi kimse kimsenin ahlak bekcesi değil ve olamaz. O sebeple senin ilişkin resmi onun ki gayri resmi muhabbetti gereksiz.
Seni takip ediyorum prostatq arkadaşım. Yazıların okuyorum. O sebeple üstüne alma rica ederim.
Seni takip ediyorum prostatq arkadaşım. Yazıların okuyorum. O sebeple üstüne alma rica ederim.
Anladim gardasim Acil sifalar tekrardan bende sizleri takip ediyorumSolucan87 yazdı:Tornografi arkadaşıma katılıyorum. Dersini alan almış. Almamışlara bunları dile getirmek gerekir lakin bunu yaparken de dışlayıcı olmadan. Sen evlsisin veya değilsin, sen gaysin veya değilsin ayrımı yapmadan. İnsana insan olarak perdesiz bakarak. Dediğim gibi kimse kimsenin ahlak bekcesi değil ve olamaz. O sebeple senin ilişkin resmi onun ki gayri resmi muhabbetti gereksiz.
şunu da tekrar belirteyim yazılar şahsıma ait yazılar değildir internette gezinirken gördüm kopyala yapistir yaptim ..
Ben biraz akil edemedim ..
-
Armegeddon
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2015
Masturbasyon günahmıdır yani burdan o sonuca mı ulaşıyoruz
-
NightAngel01
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2012
bu hastalığın sadece cinsel yolla bulaştığına inanmıyorum ben
Ya abi ne cinselligi benım arkadaşım bel soguklugu geçirdi cocugun testisleri davul gibi olmuş adam 1 hafta anbiyotikle iyileşti kurtuldu illa cinsellik yaşanlae prostatit olacak diye bi kaide yok herseyden olabılır idrarda zaten bakteri ler mevcut olabılır kaçaklar olabilir mastbasyondan olabılır, prostatit cinsel yolşa bulasan bi hastalık degilsdir
kardesim cinsellik deyince ne anlıyorsunuz ? illa birisiyle birlikte mi olmak gerekir ya ben kendimi anlatamıyorum yada siz anlamıyorsunuz ?
ilk yazılarımdan 2 . ve 3 . paragrafı es geçin
ilk yazı birisinin açıklaması onu oku adam çok çekmiş bu hastalıktan düşüncelerini yazmış bu siteyide örnek göstermiş insanlar neler çekiyor diye
ilk paragrafı oku yeterli daha iyi anlarsın
ilk yazılarımdan 2 . ve 3 . paragrafı es geçin
ilk yazı birisinin açıklaması onu oku adam çok çekmiş bu hastalıktan düşüncelerini yazmış bu siteyide örnek göstermiş insanlar neler çekiyor diye
ilk paragrafı oku yeterli daha iyi anlarsın