Kafama Takılan Bir Soru!

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
gonore
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Kafama Takılan Bir Soru!

Mesaj gönderen gonore »

Şimdi arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce, A doktorunda lökosit 1-2 geldi, 2 gün sonra B doktorunda 8-10 geldi. Bu miktarlar prostat sıvısına ait. B doktorunda prostat masajı sonrasında idrar lökosit 1 geldi. Benim anlamadığım prostatit olan birinde masaj sonrası idrarda lökositte fazla gelmez mi? Çok kafam karışık...İlk olarak 55 gün antibiyotik kullanmadan 2 kültür yaptırdım birinde streptokok üredi. 1’de androflor test yaptırdım cornybakterisi çıktı 10 üzeri 3,1 şeklinde.... B doktorunda lökositi 1-2 ye düşürdüm 19 gün antibiyotik kullanmadan düzene kültür verdim 2 gün sonra lökosit yok, patojen yok diyor... Yorumlarınız nedir? Afrikaya gideceğim tedavi olamayacağım 1 sene .
:P
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Kafama Takılan Bir Soru!

Mesaj gönderen kadir »

gonore yazdı:Şimdi arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce, A doktorunda lökosit 1-2 geldi, 2 gün sonra B doktorunda 8-10 geldi. Bu miktarlar prostat sıvısına ait. B doktorunda prostat masajı sonrasında idrar lökosit 1 geldi. Benim anlamadığım prostatit olan birinde masaj sonrası idrarda lökositte fazla gelmez mi? Çok kafam karışık...İlk olarak 55 gün antibiyotik kullanmadan 2 kültür yaptırdım birinde streptokok üredi. 1’de androflor test yaptırdım cornybakterisi çıktı 10 üzeri 3,1 şeklinde.... B doktorunda lökositi 1-2 ye düşürdüm 19 gün antibiyotik kullanmadan düzene kültür verdim 2 gün sonra lökosit yok, patojen yok diyor... Yorumlarınız nedir? Afrikaya gideceğim tedavi olamayacağım 1 sene .
Prostatinizda enfeksiyon olupta, lokosit 8-10 cikarsa, idardaki lokositin daha dusuk cikmasi normal. Prostattaki lokositi idrarda arayamassiniz. Genis bir alana dagildigi icin idrarda yeterli tespiti yapamazsiniz. Ancak ve ancak uriner sistemin prostat harici bir yerinde lokalize bir enfeksiyon varsa, idrarda lokosit yuksekligi daha fazla olur.
gonore

Mesaj gönderen gonore »

kadir yazdı:
gonore yazdı:Şimdi arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce, A doktorunda lökosit 1-2 geldi, 2 gün sonra B doktorunda 8-10 geldi. Bu miktarlar prostat sıvısına ait. B doktorunda prostat masajı sonrasında idrar lökosit 1 geldi. Benim anlamadığım prostatit olan birinde masaj sonrası idrarda lökositte fazla gelmez mi? Çok kafam karışık...İlk olarak 55 gün antibiyotik kullanmadan 2 kültür yaptırdım birinde streptokok üredi. 1’de androflor test yaptırdım cornybakterisi çıktı 10 üzeri 3,1 şeklinde.... B doktorunda lökositi 1-2 ye düşürdüm 19 gün antibiyotik kullanmadan düzene kültür verdim 2 gün sonra lökosit yok, patojen yok diyor... Yorumlarınız nedir? Afrikaya gideceğim tedavi olamayacağım 1 sene .
Prostatinizda enfeksiyon olupta, lokosit 8-10 cikarsa, idardaki lokositin daha dusuk cikmasi normal. Prostattaki lokositi idrarda arayamassiniz. Genis bir alana dagildigi icin idrarda yeterli tespiti yapamazsiniz. Ancak ve ancak uriner sistemin prostat harici bir yerinde lokalize bir enfeksiyon varsa, idrarda lokosit yuksekligi daha fazla olur.
Abi yorumun nedir:
29 mayıs hisar kültür: streptokok hakimiyetinde flora bakterisi üredi. antibiyogram yapılmamıs..
29 mayıs hisar mikoplazma, üreoplazma, klamidya kültürü negatif
29 mayıs gelişim androflor cornibakterisi 10 üzeri 3,1 gerisi negatif 16 etken.
1 haziran düzen kültür negatif alayı.
16 temmuz düzen kültür negatif alayı.
16 temmuz gelişim kültür çıkmadı
16 temmuz gelişim androflor çıkmadı.

29 mayıs gram boyamalı preparat lökosit 1-2
31 mayıs cam lab lökosit 8-10
1 haziran-26 haziran antibiyotik kullanımı
4 temmuz cam lab lökosit 1-2
13 temmuz cam lab lökosit 1-2
16 temmuz düzen gram boyamalı preparat lökosit 0
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Şu an durumun iyi gozukuyor. Lokosit bir gosterge... patojenler negatif. Ayda bir lokositi kontrol ettirirsen iyi olur.
Gsmahmut
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen Gsmahmut »

bu tedavi icin biz ne işleri teptik 2 yıldır dogru durust calisamadim bu hastalik yuzunden. Sen iyisi doktora danis 1 yıl tedavi olamayacagini anlat
gonore

Mesaj gönderen gonore »

Gelişim lab kültür sonucum da geldi. Gram boyamalı lökositte özellik göstermiyor yazıyor. Bakteri üremedi yazıyor. Swapta lökosit bakılanıyor mu?