Üroloğumla Mesajlaştım ve Önerisi
-
gonore
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Üroloğumla Mesajlaştım ve Önerisi
Arkadaşlar bel soğukluğu ile başladı dertlerim, 3 kez tedavi oldum ama şikayetlerim var. (Bel ağrısı, altkarında sabahları ağrı, makatta her 2 haftada 2-3 gün yanma ve kaşınma, penis kafasında her 10 günde 2-3 gün kızarma ve yanma, penis başında bzen üşüme ve ıslaklık hissi, idrarda bazen yanmalar, ereksiyon olunca yoğun şeffaf akıntı her defasında gibi sıkıntılar var. 3. gittiğim üroloğa mesaj attım oda dönüş yaptı kendisi bana gentamisin 160mg enjeksiyon 5 gün ve 10 gün oflaksin tablet vermişti. Mesajda: İdrar kültürü testi ve sperm kültürü testi istemiş üstüne de 14 gün cipro 500 sabah akşam, azitromisin 500 3 gün, doksisiklin 200 mg 21 gün, mecir 0,4 günde bir tane 3 ay şeklinde ilaç tedavisi yapalım dedi...Mecir boşalmayı önleyip prostatı dinlendirecek dedi sizce bu tedaviye başlayım mı? Yoksa 1,5 ay bu şekilde bekleyip İstanbula gelince detaylı testler ve zafer hocayla konuşup prostatiti netleştirip öyle mi başlayım? Deneyimli abilerimizden yorumlarını bekliyorum.
Re: Üroloğumla Mesajlaştım ve Önerisi
Zafer hoca prostat sıvısından lokosit bakarak tedavi uygulayacak. Lokosit baktırmayı her üroloji uzmanına yaptırabilirsiniz prostat masajı yaptıracagım,cam labın üstüne bir damla alıp labrotuarda incelenmesini istiyorum demeniz yeterli.gonore yazdı:Arkadaşlar bel soğukluğu ile başladı dertlerim, 3 kez tedavi oldum ama şikayetlerim var. (Bel ağrısı, altkarında sabahları ağrı, makatta her 2 haftada 2-3 gün yanma ve kaşınma, penis kafasında her 10 günde 2-3 gün kızarma ve yanma, penis başında bzen üşüme ve ıslaklık hissi, idrarda bazen yanmalar, ereksiyon olunca yoğun şeffaf akıntı her defasında gibi sıkıntılar var. 3. gittiğim üroloğa mesaj attım oda dönüş yaptı kendisi bana gentamisin 160mg enjeksiyon 5 gün ve 10 gün oflaksin tablet vermişti. Mesajda: İdrar kültürü testi ve sperm kültürü testi istemiş üstüne de 14 gün cipro 500 sabah akşam, azitromisin 500 3 gün, doksisiklin 200 mg 21 gün, mecir 0,4 günde bir tane 3 ay şeklinde ilaç tedavisi yapalım dedi...Mecir boşalmayı önleyip prostatı dinlendirecek dedi sizce bu tedaviye başlayım mı? Yoksa 1,5 ay bu şekilde bekleyip İstanbula gelince detaylı testler ve zafer hocayla konuşup prostatiti netleştirip öyle mi başlayım? Deneyimli abilerimizden yorumlarını bekliyorum.
Allah büyük 
-
gonore
Bu tedavi olmaya değer mi? Mecir ilacı ile ilgili bilgisi olan var mı?
Alfablokerder prostat kasını gevşetengonore yazdı:Bu tedavi olmaya değer mi? Mecir ilacı ile ilgili bilgisi olan var mı?
Allah büyük 
-
gonore
Sizce başlayım mı yoksa 6 hafta bekleyip türkiyede teşhisi koydurup mu başlayım?
Kullan doktor vermiş zaten teşhiş koydurmana engel degilgonore yazdı:Sizce başlayım mı yoksa 6 hafta bekleyip türkiyede teşhisi koydurup mu başlayım?
Allah büyük 
-
gonore
İşe yarar mı sizce bu antibiyotikler enjeksiyon yok içinde hiç....Doksisiklin ve cipro var sadece tereddütteyim valla...Etkisiz gibi bekleyim diyorum 6 hafta
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Gonore bak kardesim ozeldende bana sordun kullan dedim sana bekleme.Yine ayni seyi tekrar tekrar soruyosun.Bu forumunda kendine ozgu kurallari var.Tamam sana yardimci olmaya calisiyoruz ama cevabini aldigin sorulari tekrar tekrar sorman burada gereksiz kalabalik yapiyor. Devamli farkli baslik acma, cok farkli bir konu olmadiktan sonra,ayni baslik uzerinden git. Seni daha oncede uyarmistim.gonore yazdı:6 hafta beklesem etkiker mi cok?
-
gonore
Abi formatı yeni çözdüm etiketleme olayını fakan artık yakaladığım yerden etiketleyip soruyorum kusura bakmayın valla..kadir yazdı:Gonore bak kardesim ozeldende bana sordun kullan dedim sana bekleme.Yine ayni seyi tekrar tekrar soruyosun.Bu forumunda kendine ozgu kurallari var.Tamam sana yardimci olmaya calisiyoruz ama cevabini aldigin sorulari tekrar tekrar sorman burada gereksiz kalabalik yapiyor. Devamli farkli baslik acma, cok farkli bir konu olmadiktan sonra,ayni baslik uzerinden git. Seni daha oncede uyarmistim.gonore yazdı:6 hafta beklesem etkiker mi cok?