Eskişehir düzende idrar ve prostat sıvı örnegi vermiştim.
P.sıvıda enterococcus facelias üremis
Bu sperm kültüründe de üremişti
Örnegi kendim tuvalette almıştım. Acaba orada bulaşmış olabilir mi ?
Duyarlı antibiyotikler
Vankomisin penisilin teipkolin cipro levoflasin falan iki tane dirençli var. Tahlilden önce Doktoruma amikazit igne ve avelox yazdırmıştım etkili midir ?
Enterococcus facelis
Enterococcus facelis
Allah büyük 
Re: Enterococcus facelis
https://i.hizliresim.com/ZXzjEV.pngveysel yazdı:Antibiyogramın altında genta ve amikazit direnci de yazması gerek. Avelox çalışılmamış bence riske gerek yok kullanma. Dirençlide olabilir. Çok fazla secenegin var. Aveloxa gerek yok ilk etapta. Ama 2/4 haftalık tefavi ile hangi antibiyotiği kullanırsan kullan sadece baskilarsin. Örneği çok.
Oxfordda üretememişlerdi değil mi.
Amikozit yazmıyor.oxfordda üremedi acaba alırken penise degen sıvıdan olabilir mi? Ben amugentin,tavanic,cipro kullandım hic direnc yok gözüküyor dışardan bulaşma ihtimali yüksek
Allah büyük 
Re: Enterococcus facelis
Anlıyorum. Antibiyotik kullanıyorum kullanmasaydım tekrar vermeyi düşünüyordumveysel yazdı:Her içilen antibiyotiğe direnç hemen gelişmez. İnşallah bulaştır ama Ben bulaş ihtimalinin yüksek olduğunu sanmıyorum. Eğer şüpheli isen tekrar kültür ver en az 3 günlük cinsel perhiz sonrası vede antibiyotik başlamadan. Suphelerinden kurtulmuş olursun. Ayrıca Antibiyogramida teit etmiş olursun.bb544 yazdı:https://i.hizliresim.com/ZXzjEV.pngveysel yazdı:Antibiyogramın altında genta ve amikazit direnci de yazması gerek. Avelox çalışılmamış bence riske gerek yok kullanma. Dirençlide olabilir. Çok fazla secenegin var. Aveloxa gerek yok ilk etapta. Ama 2/4 haftalık tefavi ile hangi antibiyotiği kullanırsan kullan sadece baskilarsin. Örneği çok.
Oxfordda üretememişlerdi değil mi.
Amikozit yazmıyor.oxfordda üremedi acaba alırken penise degen sıvıdan olabilir mi? Ben amugentin,tavanic,cipro kullandım hic direnc yok gözüküyor dışardan bulaşma ihtimali yüksek
Allah büyük