İlginç bir olay fikirlerinizi bekliyorum
İlginç bir olay fikirlerinizi bekliyorum
Abiler kardeşler önce selamünaleyküm
Ben bu hastalığa yakalanalı 4 ay oldu dört aydır bu hastalıkla ilgileniyorum geçen ilk defa hastalık sonrası yani telefondan oyun açtım oynarken ereksiyon olmaya başladım artı birde mezi akıntısı oldu yani hiç bir dürtü hiçbir görsel bişey olmadan bu oldu birde denedim oyun oynarken erekaiyon oluyorum şaşırdım baya bunun sinirler ile alakalı olduğunu düşünüyorum beyin cinsel sinirleri harekete geçiriyo heralde durum bu bu neden olulur bu durum benim için iyi nir şeymidir yani sürekli böyle oyun oynayıp sıvı atmamın yararı olurmu yoksa prostatı zorlarmıyım tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum
Ben bu hastalığa yakalanalı 4 ay oldu dört aydır bu hastalıkla ilgileniyorum geçen ilk defa hastalık sonrası yani telefondan oyun açtım oynarken ereksiyon olmaya başladım artı birde mezi akıntısı oldu yani hiç bir dürtü hiçbir görsel bişey olmadan bu oldu birde denedim oyun oynarken erekaiyon oluyorum şaşırdım baya bunun sinirler ile alakalı olduğunu düşünüyorum beyin cinsel sinirleri harekete geçiriyo heralde durum bu bu neden olulur bu durum benim için iyi nir şeymidir yani sürekli böyle oyun oynayıp sıvı atmamın yararı olurmu yoksa prostatı zorlarmıyım tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum
Re: İlginç bir olay fikirlerinizi bekliyorum
O sıvı çıktıkça rahatlarsın en az haftada 2 defa ilişkiye zevkle gireceksin iltihap atılsın o dediğin prostatta geliyor sperm deil yani eteksiyom olunca prostat sıkışıyor ve şiş olan prostat iltihaplı salgıyı bırakıyor ama hastalık geçmeyecek merak etme 
Hocam bu normal zevk suyu bundada iltihap bulunurmuege44 yazdı:O sıvı çıktıkça rahatlarsın en az haftada 2 defa ilişkiye zevkle gireceksin iltihap atılsın o dediğin prostatta geliyor sperm deil yani eteksiyom olunca prostat sıkışıyor ve şiş olan prostat iltihaplı salgıyı bırakıyor ama hastalık geçmeyecek merak etme
Yani budamı prostat sıvısı sayılır
Evet o prostat tarafından salgılanır
Peki ben sürekli bu şekilde bu sıvıyı çıkartsam prostatı zorlamış olurmuyum yoksa masaj yerine geçermiege44 yazdı:Evet o prostat tarafından salgılanır
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Hayir gecmez.Imzekken yazdı:Peki ben sürekli bu şekilde bu sıvıyı çıkartsam prostatı zorlamış olurmuyum yoksa masaj yerine geçermiege44 yazdı:Evet o prostat tarafından salgılanır
Ever masaj yerine geçmez çünkü hepsi ni temizleyemezsin masaj her şeyi dışarı atıyor
Zararlı ozmn öylemi abikadir yazdı:Hayir gecmez.Imzekken yazdı:Peki ben sürekli bu şekilde bu sıvıyı çıkartsam prostatı zorlamış olurmuyum yoksa masaj yerine geçermiege44 yazdı:Evet o prostat tarafından salgılanır
Ben şahsen zararını görmedim faydasını gördüm yani baya bir rahatlama oluyor ondan sonra ama geri 1 hafta sonra yine aynıya dönüyor