Yardimci olur musunuz surec
Yardimci olur musunuz surec
Merhaba arkadaşlar öncelikle uzun süren bi akıntı sürecim oldu farklı doktorlar farklı tedaviler yaptı gonore olsuğunu düşünüp. Ama tekrarladı özellikle yanma. Stresli dönemlerde arttı ve idrar hissi oluşturdu. Hüseyin hocaya gittim idrarda 1 2 lökosit prostat sıvısında 3 4 lökosit çıktı sorun olmadığını söyledi . Şuan kafamda hala acaba bi sorun mu var diyorum. Yanmanın kireçlenmeden olsuğunu söyledi . Kültürlerde üreme olmadı. Püy mikroskobik incelemesinde lökosit çıkmadı . Çok şükür makatta aprım falan yok tek sorumun boşalma sırasında bazen sızşama oluyor. Bu kireçlenme yüzğnden midir? Bi de bazen boşalma sonrası 3 4 dk sonra çıkan zevk suyunda bi kısmında daha yoğun jölemsi bi kıvam oluyor. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler
Re: Yardimci olur musunuz surec
Sprem kültürü idrar kültürü püy kültürü sürünt kültürü temiz çıkıyor
Düzendede prostat sıvısından kültür yaptır spesifik mycoplazma üreoplazma kültürü yaptır ayrıcabygrgn yazdı:Merhaba arkadaşlar öncelikle uzun süren bi akıntı sürecim oldu farklı doktorlar farklı tedaviler yaptı gonore olsuğunu düşünüp. Ama tekrarladı özellikle yanma. Stresli dönemlerde arttı ve idrar hissi oluşturdu. Hüseyin hocaya gittim idrarda 1 2 lökosit prostat sıvısında 3 4 lökosit çıktı sorun olmadığını söyledi . Şuan kafamda hala acaba bi sorun mu var diyorum. Yanmanın kireçlenmeden olsuğunu söyledi . Kültürlerde üreme olmadı. Püy mikroskobik incelemesinde lökosit çıkmadı . Çok şükür makatta aprım falan yok tek sorumun boşalma sırasında bazen sızşama oluyor. Bu kireçlenme yüzğnden midir? Bi de bazen boşalma sonrası 3 4 dk sonra çıkan zevk suyunda bi kısmında daha yoğun jölemsi bi kıvam oluyor. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler
Bunlardada bşy çıkmazsa İstanbul gelişim labda prostat sıvısından pcr yap
Düzen eskişehirde mi yaptırıyoruz ankarada mı . Ankaraysa nasıl götürücem örneği 3 saat yol sürüyor
Gelişimin yolladığı pamuklu çubukla aynı anda hem pcr hemde kültür yapılır mı?
Kültürü Eskişehir düzende yaptır Eskişehir tıbbı tahlil diye geçerbygrgn yazdı:Düzen eskişehirde mi yaptırıyoruz ankarada mı . Ankaraysa nasıl götürücem örneği 3 saat yol sürüyor
Medet1 yazdı:Gelişimin yolladığı pamuklu çubukla aynı anda hem pcr hemde kültür yapılır mı?
YapılmaZ
Prostat sıvısı için pcr yaptırmak kültürden daha mı mantıklı. Ben süreci yanlış yönetmiyorum demi? Yani pamuklu çubukla sıvıyı alıom ve meni alıp ayrıyeten pcr için ikisini yolluyorum. Kültür ve lokositsiz eksik bi işlem mi yapmış olacam.