antalya prostat sıvısı alabilen doktor önerisi

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
crytek186
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

antalya prostat sıvısı alabilen doktor önerisi

Mesaj gönderen crytek186 »

değerli forum sakinleri, acaba güncel olarak antalya'da prostat masajı ile sıvı alıp, kültür+pcr ve antibiyogram için tetkik yapan bir doktor varmıdır acaba bildiğiniz, daha önce gitmiş muayne olmuş yada sonuç almış bilen var ise burdan yada özelden bana ulaşabilirse çok çok sevinirim, (özel yada devlet fark etmeksizin)
forumu baştan sona okudum fakat tarihler eski güncel şu anda bu alanda ilgilenen doktor varmıdır antalya içinde bilmiyorum.
+ pek çok yeri araştırdım ama prostat sıvısında kültür ve pcr testi için, prostat sıvısı alınmadan önce en az 4-5 gün ejekülasyon olmaması gerekiyormuş bu bilgi ne kadar doğru ve fark ettiriyormu.
yanma ataklarım ve nükslerim 1 buçuk ayda 3 kere oldu ve artmaya devam ediyor.
-mesane ağrısı
-kasık bölgesi simetrik ağrı
-idrar yada ejakülasyon sonrası üretra ve mesanede şiddetli yanma, zaman yada faaliyet gözetmeksizin (en dayanılmaz olanı bu)
-penis kökünde batma bu zaten hep vardı
-makatta hafif yanma
-tek taraflı bel ağrısı, bazen böbrek kısmı bazen kemik kısmı
-idrar taziğinde düşüş
-sık idrar
semptomlar zaten dağ olmuş taşmış artık çare yok bakteri arıcam yine girdim bi savaşın içine, ne dertmiş bee, millet korunmasız herşeyi yapar tık yok. ben o kadar titizlenirim başıma gelene bak , hiçmi bağışıklık olmaz bir prostatta anlamadım :(
Sabir
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Re: antalya prostat sıvısı alabilen doktor önerisi

Mesaj gönderen Sabir »

Bende takipteyim.. Antalya dan bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.