Libido ve hissizlik
Libido ve hissizlik
Uzun zamandır libido eksikliğim var. Sorunum prostatit değil, yaptırdığım testlerde hiçbir sorun yok. Lökosit 1-2 seviyesinde prostat akıntısında, üreyen bakteri yok.Pelvik mr, skrotal, üretral ultrason çektirdim sıkıntı yok. Üretral darlığım ve sağ testiste epididimit kisti var. Peniste his yok, tamamen hissiz bir durumda. Hormonlar normal seviyede. Ve libido kaybı var. Sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir ve çözüm için neler yapılabilir. Boş yere antibiyotik alıp bağırsak floramı daha da bozmak istemiyorum çünkü daha önceden çok anti kullandım.
Re: Libido ve hissizlik
İltihap bitti fakat prostat dokusu henüz iyileşmedi ve ödemli belki bundan olabilir kadir abinin takviyeler üzerine yazıları var takip et mutlaka
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Düzenli spor yapmayi tavsiye ederim .( temiz havada 30 dk koşu gibi)Fzt yazdı: ↑13.05.2025 - 16:39 Uzun zamandır libido eksikliğim var. Sorunum prostatit değil, yaptırdığım testlerde hiçbir sorun yok. Lökosit 1-2 seviyesinde prostat akıntısında, üreyen bakteri yok.Pelvik mr, skrotal, üretral ultrason çektirdim sıkıntı yok. Üretral darlığım ve sağ testiste epididimit kisti var. Peniste his yok, tamamen hissiz bir durumda. Hormonlar normal seviyede. Ve libido kaybı var. Sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir ve çözüm için neler yapılabilir. Boş yere antibiyotik alıp bağırsak floramı daha da bozmak istemiyorum çünkü daha önceden çok anti kullandım.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Değerli hocam bu hissizlik sorunu bendede var. Geçen kadir bey ağabey'im Nonwovenli kardeşim/ağabey'im öğrendiğim bilgi neticesinde Prostat ödemi ve inflamasyon sebebıyle nitrit oksit erişimi azalıyor veya engel oluyor dendi. Hissizliğin bir sebebi de bu olabilirFzt yazdı: ↑13.05.2025 - 16:39 Uzun zamandır libido eksikliğim var. Sorunum prostatit değil, yaptırdığım testlerde hiçbir sorun yok. Lökosit 1-2 seviyesinde prostat akıntısında, üreyen bakteri yok.Pelvik mr, skrotal, üretral ultrason çektirdim sıkıntı yok. Üretral darlığım ve sağ testiste epididimit kisti var. Peniste his yok, tamamen hissiz bir durumda. Hormonlar normal seviyede. Ve libido kaybı var. Sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir ve çözüm için neler yapılabilir. Boş yere antibiyotik alıp bağırsak floramı daha da bozmak istemiyorum çünkü daha önceden çok anti kullandım.
Bir sinir problemi var ama tam olarak ne bilemiyorumeyvaheyvah yazdı: ↑14.05.2025 - 15:17Değerli hocam bu hissizlik sorunu bendede var. Geçen kadir bey ağabey'im Nonwovenli kardeşim/ağabey'im öğrendiğim bilgi neticesinde Prostat ödemi ve inflamasyon sebebıyle nitrit oksit erişimi azalıyor veya engel oluyor dendi. Hissizliğin bir sebebi de bu olabilirFzt yazdı: ↑13.05.2025 - 16:39 Uzun zamandır libido eksikliğim var. Sorunum prostatit değil, yaptırdığım testlerde hiçbir sorun yok. Lökosit 1-2 seviyesinde prostat akıntısında, üreyen bakteri yok.Pelvik mr, skrotal, üretral ultrason çektirdim sıkıntı yok. Üretral darlığım ve sağ testiste epididimit kisti var. Peniste his yok, tamamen hissiz bir durumda. Hormonlar normal seviyede. Ve libido kaybı var. Sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir ve çözüm için neler yapılabilir. Boş yere antibiyotik alıp bağırsak floramı daha da bozmak istemiyorum çünkü daha önceden çok anti kullandım.
Bu problemi bir kaç doktora bahsetmiştim hemen hepsi psikolojik dedi bende onlara sabah ereksiyon yoksa nasıl psikolojik olacak dedim hala psikolojik diyorlarFzt yazdı: ↑15.05.2025 - 09:25Bir sinir problemi var ama tam olarak ne bilemiyorumeyvaheyvah yazdı: ↑14.05.2025 - 15:17Değerli hocam bu hissizlik sorunu bendede var. Geçen kadir bey ağabey'im Nonwovenli kardeşim/ağabey'im öğrendiğim bilgi neticesinde Prostat ödemi ve inflamasyon sebebıyle nitrit oksit erişimi azalıyor veya engel oluyor dendi. Hissizliğin bir sebebi de bu olabilirFzt yazdı: ↑13.05.2025 - 16:39 Uzun zamandır libido eksikliğim var. Sorunum prostatit değil, yaptırdığım testlerde hiçbir sorun yok. Lökosit 1-2 seviyesinde prostat akıntısında, üreyen bakteri yok.Pelvik mr, skrotal, üretral ultrason çektirdim sıkıntı yok. Üretral darlığım ve sağ testiste epididimit kisti var. Peniste his yok, tamamen hissiz bir durumda. Hormonlar normal seviyede. Ve libido kaybı var. Sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir ve çözüm için neler yapılabilir. Boş yere antibiyotik alıp bağırsak floramı daha da bozmak istemiyorum çünkü daha önceden çok anti kullandım.
Bence psikolojik değil hocam, bir şeylerle bağlantılı ama tam olarak ne ?erdem60 yazdı: ↑15.05.2025 - 11:58Bu problemi bir kaç doktora bahsetmiştim hemen hepsi psikolojik dedi bende onlara sabah ereksiyon yoksa nasıl psikolojik olacak dedim hala psikolojik diyorlarFzt yazdı: ↑15.05.2025 - 09:25Bir sinir problemi var ama tam olarak ne bilemiyorumeyvaheyvah yazdı: ↑14.05.2025 - 15:17
Değerli hocam bu hissizlik sorunu bendede var. Geçen kadir bey ağabey'im Nonwovenli kardeşim/ağabey'im öğrendiğim bilgi neticesinde Prostat ödemi ve inflamasyon sebebıyle nitrit oksit erişimi azalıyor veya engel oluyor dendi. Hissizliğin bir sebebi de bu olabilir
Pudental sinire baktirdin mi hic dostum oda hissizlik yaparmis
Hastalığın başında prostat sıvısındaki lökosit kaç seviyesindeydi?
İlk baktırdığınızda kaç çıkmıştı hocam?
Bu konuyla ilgili gitmediğim doktor kalmadı en baba profesör bile yapacak bir şey yok her şeyi denemişsin olmuyorsa başka bir çözüm yolu yok. İlaçla takviye alacaksın dedi.
Tedavi Sürecim : http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=13&t=2994
Hocam 2024 haziranda yazdığınız bir yazıda cinsellik ve sertleşmeyi %90 çözdüm demişsiniz. Tekrardan nüks mü yaşadınız?