SÜLÜKLE HASTALIKTAN KURTULDUM

Çin ve Rusya'daki klinik çalışmaları, diğer yöntemler.
savas
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

SÜLÜKLE HASTALIKTAN KURTULDUM

Mesaj gönderen savas »

Merhabalar 2 yıldır çektiğim rahatsızlıklardan kurtuldum diyebilirim, 1 seans sülük tedavisi aldım ama doktor 3 seans dedi sülük tedavime devam edeceğim ama 2 ay önce yaptırdığım 1 seans sülük tedavisiyle uan kesinle %5 çoğu zaman %0 rahatsızlığım var.Çok nadir gelen kramp gibi arada bufak bi sancı yaşıyorum.

Sülük tedavisini İzmir-Bucadaki Dr. Mehmet Özkent de yaptırdım.
arada forum a giricem ve mesajlarınıza cevap vereceğim
Urolog8
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Re: SÜLÜKLE HASTALIKTAN KURTULDUM

Mesaj gönderen Urolog8 »

savas yazdı: 09.12.2024 - 23:58 Merhabalar 2 yıldır çektiğim rahatsızlıklardan kurtuldum diyebilirim, 1 seans sülük tedavisi aldım ama doktor 3 seans dedi sülük tedavime devam edeceğim ama 2 ay önce yaptırdığım 1 seans sülük tedavisiyle uan kesinle %5 çoğu zaman %0 rahatsızlığım var.Çok nadir gelen kramp gibi arada bufak bi sancı yaşıyorum.

Merhaba. Şikayetleriniz nelerdi ve sülükler vücudun hangi bölgesine kondu?
savas

Mesaj gönderen savas »

Urolog8 yazdı: 10.12.2024 - 00:56
savas yazdı: 09.12.2024 - 23:58 Merhabalar 2 yıldır çektiğim rahatsızlıklardan kurtuldum diyebilirim, 1 seans sülük tedavisi aldım ama doktor 3 seans dedi sülük tedavime devam edeceğim ama 2 ay önce yaptırdığım 1 seans sülük tedavisiyle uan kesinle %5 çoğu zaman %0 rahatsızlığım var.Çok nadir gelen kramp gibi arada bufak bi sancı yaşıyorum.

Merhaba. Şikayetleriniz nelerdi ve sülükler vücudun hangi bölgesine kondu?
forum sayfasında ki daha önceki yazdıklarıma bakabilirsiniz şikayetlerim için. Sülük penisimin 1 parmak üst tarafına karnıma doğru gelen kısma ve testisimin 1 parmak alt tarafına konuldu 2 şer den 4 tane
Therise

Mesaj gönderen Therise »

Hocam geçmiş olsun banada pollstimol ve hacamat iyi gelmişti ama cinsel şikayetler ereksiyon peniste hissizlik lastik gibi durum hals geçmedi ama ağrılar geçti. Eski yazılarda progtolojiye gittiğini ondan sonra geçtiğini yazmıştın en son sülükten önce cinsel şikayetler varmıydı geçtimi onlarda
Therise

Mesaj gönderen Therise »

Bende İzmirdeyim doktor prostatit konusunda bilgilimi acaba
Therise

Mesaj gönderen Therise »

Hocam geçmiş olsun banada pollstimol ve hacamat iyi gelmişti ama cinsel şikayetler ereksiyon peniste hissizlik lastik gibi durum hals geçmedi ama ağrılar geçti. Eski yazılarda progtolojiye gittiğini ondan sonra geçtiğini yazmıştın en son sülükten önce cinsel şikayetler varmıydı geçtimi onlarda
MustafaAli
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Mesaj gönderen MustafaAli »

Bende Twitterda duymuştum sülükle kurtulan birini. Fakat bizden önceki hastalarda HIV yada benzeri bir zührevi hastalık varsa. Bizim için risk olmaz mı bu Sülük işi.
savas

Mesaj gönderen savas »

MustafaAli yazdı: 12.12.2024 - 08:21 Bende Twitterda duymuştum sülükle kurtulan birini. Fakat bizden önceki hastalarda HIV yada benzeri bir zührevi hastalık varsa. Bizim için risk olmaz mı bu Sülük işi.
onu bende sordum sülüklerin tıbbi tek kullanımlık olduğunu söylediler
savas

Mesaj gönderen savas »

Therise yazdı: 10.12.2024 - 04:51 Bende İzmirdeyim doktor prostatit konusunda bilgilimi acaba
ben o şikayetle gitti makat,penis,karnımın alt tarafında devamlı ağrı boşalırken çok koyu şekilde oluyordu, işerken yanma bu şikayetlerle gittim
savas

Mesaj gönderen savas »

1-) Cinsel isteksizlik,zevk almakta azalma ve idrarda yanma sorunlarınız var mıydı,vardıysa bunlara iyi geldi mi?
2-) Senastan ne kadar süre sonra iyileştiniz?
3-) Sülükten önce veya eş zamanlı olarak başka bir tedavi aldınız mı?
4-) Cinsel ilişki deneyiminiz veya sık,zorlayıcı,travmatik mastürbasyon yapma alışkanlığınız var mıydı? Hastalığa yakalanma sebebiniz sizce neydi?

1- 2 senelik ağrıdan sonra psikoljik olarak vardı ve aşırı yoğun sperm geliyordu o yüzden isteksizlik artmıştı
2- 1. senastan sonra nerdeyse hemen iyileştim 2 hafta sonra tekrar baladı 1 hafta kadar sonra azalmaya başladı tekrardan henüz 1 seans aldım sadece 3 senas dedi doktor devamını almayı düünüyorum
3 - psikiyatrist bi ilaç vermiti sülükten 3 hafta sonra ama ondan 7-8 tane kullandım günlük 1 tane bu
4-benim çok aktif sex hayatım vardı 100 + kadınla vardır, son zamanlarda 1 gün içerisinde 7-8 defa enjükte olduğum bir ilişki yaşamıştım
ens123

Mesaj gönderen ens123 »

Arkadaşlar az önce bir mekanda, prostit olanlar sülük yaptryor perine bölgesine ve gerçekten sağlıklarına kavuşuyorlar diye bir konuşmaya denk geldim....Daha önce perine bölgesine sülük yaptran var mı? @kadir abi yorumunu merak ediyorum?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Ben sülük konusunu Prostatit için ciddiye almıyorum kardeşim. Başka hastalıklar için belki olabilir.
Bu konu ile ilgili bir klinik çalışmaya rastlamadım.
Zodiac
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Zodiac »

Ben yaptırdım etki göremedim.Sizler de olur mu bilmiyorum.
ens123

Mesaj gönderen ens123 »

@Zodiac Perine bölgesine mi yaptırdınız??
Zodiac
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Zodiac »

Evet
akrepp

Mesaj gönderen akrepp »

Tek seans sülük tedavisi aldım bel bölgesinden 2 3 adet sülük bir müddet erken boşalma ve cinsel arzuda artma oldu perine bölgesinede yaptırmaya tereddüt ettim, deneyeceğim kardeşim paylaşım için sağol.
akrepp

Mesaj gönderen akrepp »

Merhaba kardeşim , Makatla testis arasına konulan sülükten sonra nasıl önlem aldın kardeşim bir müddet kan akıyor ya bende daha önce 1 seans yaptırdım kuyruk sokumu bölgesinden devam et bu yönteme kuyruk sokumunada yaptır hatta yapan arkadaş bilir.
startstop2

Mesaj gönderen startstop2 »

ens123 yazdı: 01.05.2025 - 15:10 Arkadaşlar az önce bir mekanda, prostit olanlar sülük yaptryor perine bölgesine ve gerçekten sağlıklarına kavuşuyorlar diye bir konuşmaya denk geldim....Daha önce perine bölgesine sülük yaptran var mı? @kadir abi yorumunu merak ediyorum?
Perine ye makat çevresine ve kuyruk sokumuna birçok seans yaptırdım. 3 seansta mesane ustune yaptirdim. Rahatlama sağlıyor. Sülük lerin kas gevşetici etkisi var. Kan akışını da artırır. Lakin 1 seans yaptırdım iyileştim. Doktor da şu derseniz. Yok öyle dünya kardeşim derim.
safa24119
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen safa24119 »

Uzun zamandır foruma girmiyorum.Bu postu gorunce heyecanlandım ve bir kisi daha bu sekilde fayda gordugu icin mutlu oldum.Bende işim gereği aydında yaşarken İzmir bucada bahsettiğiniz yerde sülük tedavisiyle mucize sekilde iyileştim.Forumda daha önce konusunu açmıştım.Banada tarif ettiginiz sekilde tedavi uygulandı.Kesinlikle seansları tamamlayın.Daha önceki konularımda belirttigim gibi bircok tedavi alıp ise yaramayan kisiler mutlaka denemeliler.Hatta imkan varsa bu klinige gidilip yapılırsa daha iyi olur.
sans888
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Mesaj gönderen sans888 »

Sülük ile kurtulanlar arkadaşlarda enfeksiyon var mıydı?
safa24119
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen safa24119 »

Benim prostat sıvısından herhangibir patoloji cıkmadı sadece lokasit yüksek cıkıyordu.Sülükten sonra iyileşen semptomlarım şöyle,pinpon topuna oturma hissi,ilişkiden sonra yumurtalıklarda ve kasıklarda aşırı ağrı oluyordu oda gecti ,bosalırken sanki biryerlerde tıkanıklık var gibi meni zor geliyordu sulukten sonra fışkırarak bosalmada duzeldi.Sertleşme problemleri vardı onada iyi geldi.En önemlisi geçmek bilmeyen prostat bölgesindeki sızlamalar gecti.Sülükten sonra ufak tefek yukarda yazdığım semptonlardan arada nüks yaşadım ama hicbiri uzun sürmedi cok şükür.Toplamda 4 veya 5 seans suluk olmustum arkadasın bahsettigi yerde.Tabi bunun altını cizmem lazım ben ilk hastalıga yakalanır yakalanmaz bilincli bir doktora denk gelip teşhis hemen koyup hastalık hakkında detaylı bilgilendirmisti ve antibiyotik tedavisi yaptı 2 ay kadar bunlar biraz hastaligi bastirdı.Daha sonra kendi kendime prostat masajı yapmayı öğrendim buda iyi geliyordu bayağı rahatlatıyordu ama birtürlü tam iyilestim diyemiyordum başa sarıyordu kısa zamanda tüm semptomlar.Sülük altın vuruş gibi oldu bütün sıkıntıları kökünden kesip attı.