4 Aydır Geçmeyen Testis Ağrısı ve Prostatit

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Mortis222
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Re: 4 Aydır Geçmeyen Testis Ağrısı ve Prostatit

Mesaj gönderen Mortis222 »

gardanella vaginalis çıkanlar mesela onuda forum şöyle yorumlamış normalde erkek genital sisteminden çıkarılır olması başka bi bakterinin genital mukoza devamlığının bozub bunların orada kolonize olması yönündedir.Hatta bi Türk drda Orta Doğu hastanesinde gardanella varsa ureoplasmada vardir diyorduda amma pcrde çıkmayınca yok deib geçiyorsun
Ömers
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Mesaj gönderen Ömers »

7. ayın dolmasına günler kala güncelleme, son 2 aydır aynı şekilde gidiyorum. Brufen 400, Laroxyl 10mgx2 ve Quercetin kullanıyorum. Testis ağrım 10 üzeri 7 8'den normal günlerde 2 3 civarına düştü. Boşalma olduğu zaman ise gün boyu çekilmez bir ağrı oluyor. Artık geçeceğine olan inancımı kaybetmeye başladım. Son olarak Eskişehir'de tıp fakültesinde ve devlet hastanesinde rastgele doktorlara gidiyorum belki biri çıkar senin ağrın bundan kaynaklanıyor diye bir şey söyler ama görünen o ki oralardan da bir şey çıkmayacak.
Ömers

Mesaj gönderen Ömers »

1.5 ay sonra tekrar burdayım. Başlangıçtan itibaren 237. gündeyiz. Son 1.5 ayda ilk defa ağrısız bir zaman dilimi geçirdim. 1 hafta boyunca testisimde ağrı olmadı. Normalde boşalma sonrası ağrı katlanarak artardı ona rağmen herhangi bir ağrı olmamıştı. Tüm umudumu kaybetmek üzeriyken bunun olması galiba hastalığı yendim kurtuldum dedirtti bana. O kadar mükemmel bir histi ki ağrısız zaman geçirmek. Lakin mutluluğum kısa sürdü ve 1 haftanın sonunda şiddetli bir tartışma anından yarım saat sonra her şey tekrar başladı. Onun üzerinden de 2 3 hafta geçti ama ağrı hala var. Hastalığın ne olduğu neden olduğu tek belirtisinin sağ testisimde ağrı olması hiçbir doktorun bir şey diyememesi artık mental olarak garip bir noktaya soktu beni. 3 farklı şehirde sayısız doktora göründüm ama bi çare bulabilen çıkmadı. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Çaresizce bir şey yapmamak olabilir cevabı...
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

Eğer prostatitse iyileşme süreci dogrusal degil inisli çıkışlı olur hocam .
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Ömers yazdı: 15.12.2025 - 07:00 1.5 ay sonra tekrar burdayım. Başlangıçtan itibaren 237. gündeyiz. Son 1.5 ayda ilk defa ağrısız bir zaman dilimi geçirdim. 1 hafta boyunca testisimde ağrı olmadı. Normalde boşalma sonrası ağrı katlanarak artardı ona rağmen herhangi bir ağrı olmamıştı. Tüm umudumu kaybetmek üzeriyken bunun olması galiba hastalığı yendim kurtuldum dedirtti bana. O kadar mükemmel bir histi ki ağrısız zaman geçirmek. Lakin mutluluğum kısa sürdü ve 1 haftanın sonunda şiddetli bir tartışma anından yarım saat sonra her şey tekrar başladı. Onun üzerinden de 2 3 hafta geçti ama ağrı hala var. Hastalığın ne olduğu neden olduğu tek belirtisinin sağ testisimde ağrı olması hiçbir doktorun bir şey diyememesi artık mental olarak garip bir noktaya soktu beni. 3 farklı şehirde sayısız doktora göründüm ama bi çare bulabilen çıkmadı. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Çaresizce bir şey yapmamak olabilir cevabı...
Kronik prostatit patogenezinde semptomları tetikleyici sebeplerden biri strese maruz kalmaktır. Eski yazılarımda bu konuya defaatle değindim.
Ömers

Mesaj gönderen Ömers »

Farklı birkaç tane antidepresan kullandım. Avni hocanın önermesiyle laroxylde kullandım ama bir noktadan sonra fark yaratmadığını hissetmeye başladım. Bugün forumdan görüp doktora danıştıktan sonra dulester 30mg başladım. Bir süre sonra güncelleme geçerim.