Doktorların umursamazlıkları kendi ilerletmek istediğim tedaviye gereksiz demeleri sebebi ile tanı koyamıyorum diye düşünüyorum, doktorları ikna konusunda yardım rica ederim.
Hikayem şöyle;
Nisan ortası gibi oral bir ilişkim oldu sonrasında 1 hafta sonra penisimde batma başladı ve hemen doktora gittim doktor Cipro yazdı yolladı ben 6. gün idrardan kitler ile gonore ve klamidya testi yaptım bunlar negatif geldi. 1 hafta cipro sonrası tüm şikayetler geçti ama yinede bir doktora gittim bu sefer prostat masajı sonrası hastanede yapılan standart idrar kültürü ve Tam idrar analizi yapıldı hersey normal. bu 14. gün oldu.
15. gün içim yine rahat etmedi sabah ilk idrardan PCR CYBH yaptırdım sonuclar negatif ve buralara kadar yanma batma hiç birşey yok.
25. gün civarlarında makat penis arasında dolgunluk ve batma basladı hemen Zafer oyman'a gittim o da bol lökosit var çok şaşırdım hiç böyle beklemiyordum dedi forsef 5g igne 5 adet + tetradox + 2 hafta cipro verdi 1 ay sonra gel dedi. Bende 5 gün forsef'i aldım ama içimde kültür PCR vs bişey yapmadıgımız için Zafer Hocayı ikna edemedigim için soru işareti kaldı yani ne ile savastıgımı bilmeden dayadı antiyi bundan rahatsız oldum. Sonra tuttum 2. doktor yolunu.
31. gün baska bir doktora gittim o da daha geniş spektrurumlu anti kullanalım dedi ve tetradox'a baslamadan onu kullandım tavanic + flagyl 10 gün bunları kullandım peni içi ve ucu hafif batmam vardı + perine yanma batması vardı son günlerde ciddi derecede azaldı. Bu doktora tekrar gittim 1 kutu daha tavanic yazdıkullanmadım ve benim içimde yine bir kuşku sebebi ile ne test yaptık ne bişey yaptık diye yine tuttum baska doktorun yolunu.
Yeni doktor 45. günde benim bütün semptomlar neredeyse geçmişti aslında penis ucu batma + perine yanma batması neredeyse 0 olmuştu ama emin olmak adına o da bişey cıkmayacak ama yapalım diyerek sperm kültürü + sperm sonrası idrar kültürü + prostat masajı sonrası üretral sürüntü ile PCR + kültür yaptırdı. Örnegi verip kültürlerin vs sonucları gelene kadar haberleşene kadar 6 gün gecti ve bu 6 günde benim şikayetler tamamen 0 olmustu cünkü tatildeydim o ara ve neredeyse semptomlarda 0'a yakın diye nasıl olsa bişey cıkmaz rahatlgımda vardı. Yani baya baya geçmişti. Sonra doktorum aradı ve nasıl oldugumu sordu hocam dedim gecti heralde iyiyim. O da psikolojikti o zaman demekki dedi. Sonuclar hakkında bilgi verdi ve enterobacter üremiş sadece doktorda antibiyotigin sonu yok antibiyogram falan yaparak tekrar baslatmak istemiyorum seni dedi kapandı konu.
Ben bu sonucları alalım bugun tam 7 gün oldu ve enterobacter'i duyduktan sonra semptomlar geri gelmeye basladı

Tek problemim dayanamayacagım kadar degil sadece rahatsız eden makatın 1-2 cm penis köküne dogru olan kıskmda batma ve yanma var + ara ara peniste hafif batma var. Doktor bunun için kullanılmaz diyor antibiyotik.
Şimdi benim korkum toplamda 2 ay geçti aradan 2-3 ay daha gecerse dahada mı kötüye giderim bunu bilemiyorum. Başta doktorları bakteriyi bulmaya ikna edemedim bu seferde bakteriyi bulduk antibiyogram + tedaviye gecemedim sanki.
Şimdi tekrar başa dön yine masaj + örnek + kültür + PCR mı dersiniz yoksa ben salayım mı kendi haline artık? Kendi kendine geçer mi bu batma yanma perinedeki?