Zafer oyman

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Jamie
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Zafer oyman

Mesaj gönderen Jamie »

Hocanın adı çok ziktedildi sayfada bi denim dedim gittim evet adam ilgilenen birisi ama bana tamamen insanları umutla sömürüyor sanırım. Bu kanıya şöyle vardım gitmeden önce ptostatta 3 tesla başlıklı bi mt var onu yaptırdım iltihap gözükmüyordu tabi sonucu çıkana kadar muayene olmuştum zafer hocaya tuleylr aldıpı sıvıdan 15-20 lökosit var dedi çok yüksek dedi neyse ilaçlarıda verdi 4 seans gittim her ay gel dedi işin özü şu fayda olmadı ve şüphelendiren şey lökosit bitti dedi yine gelmeye devam et diyor.. Verdiği ilaçları belirlediği bi eczane var arıyacam sana indirim yapacaklat diyip git ordan al gel diyor ve teyit etmek içinde ilaçları bana getir ben kullanışını yazim diyor sanki eczacı bilmiyor. Başka bi eczacı ya sordum fiyat daha uygundu açıkçası hocanın burda reklamı çok yapılıyor hadi tedavi brlki olmayabilir ama o eczane olayı tamamen niyetini belli etti
mzg34
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Re: Zafer oyman

Mesaj gönderen mzg34 »

Jamie yazdı: 15.06.2025 - 10:05 Hocanın adı çok ziktedildi sayfada bi denim dedim gittim evet adam ilgilenen birisi ama bana tamamen insanları umutla sömürüyor sanırım. Bu kanıya şöyle vardım gitmeden önce ptostatta 3 tesla başlıklı bi mt var onu yaptırdım iltihap gözükmüyordu tabi sonucu çıkana kadar muayene olmuştum zafer hocaya tuleylr aldıpı sıvıdan 15-20 lökosit var dedi çok yüksek dedi neyse ilaçlarıda verdi 4 seans gittim her ay gel dedi işin özü şu fayda olmadı ve şüphelendiren şey lökosit bitti dedi yine gelmeye devam et diyor.. Verdiği ilaçları belirlediği bi eczane var arıyacam sana indirim yapacaklat diyip git ordan al gel diyor ve teyit etmek içinde ilaçları bana getir ben kullanışını yazim diyor sanki eczacı bilmiyor. Başka bi eczacı ya sordum fiyat daha uygundu açıkçası hocanın burda reklamı çok yapılıyor hadi tedavi brlki olmayabilir ama o eczane olayı tamamen niyetini belli etti
Bende Zafer hocadan tedavi alıyorum ilk başta lokositim 15 16 çıktı bi kür anti ile 7 8 e düştü sonra 2. Kür antiden sonra 2 3 e düşmüş ama hoca bunun peşini bırakmıcam dedi bi kür anti daha yazdı şuan onları kullanıyorum 15 günlük iğneli oral şeklinde antibiyotik 10 gün kaldı bitmesine bi daha yanına gidicem. Ben anti kullanırken semptomlarım artıyor idrar debisi düşüyor. Hoca hemen ağrılarımın geçmemesini sinir uçlarında hala iltihap var dedi zamanla geçecek dedi bakalım bilmiyorum. Antibiyotikte kullanmak istemiyorum artık ondanda korkuyorum ama mecbur başımıza geldi çaresiziz. Hocayada güvenmek istiyorum. Açıkçası kendi eczanesinde olsa umrumda değil iyileşelim yeter bunları çok sallamıyorum
Jamie

Mesaj gönderen Jamie »

Hepimiz aynı şekildeyiz yeterki şifa bulalım ama konu sağlık brlki p haplar bize dert olacak. En son banada aynısını dedi.
tazeprostatit2
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Mesaj gönderen tazeprostatit2 »

Valla her doktor farklı bişey diyor. Kimisi lökosit ne kadar olursa olsun bakteri demek degil benim için diyor. Kimisi kafadan anti veriyor, kimisi antiye gerek yok devam et hayatına diyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Aslında yapılacak testler süreç belli ama doktorları bu sürece ikna edemediğim için tadavi olamıyorum gibi hissediyorum ben.
Zafer Oyman konusunda ise bende gittim ve sayılamayacak kadar bol lökosit var dedi dayadı antileri 1 paketi bitirdim diğer 2. farklı tipe geçemden baska yollar aradım. Dogru mu yaptım bilmiyorum.Zafer hoca ne PCR'a ne kültüre yanastı o beni cok rahatsız etmişti.
Bobmarley

Mesaj gönderen Bobmarley »

Eğer lökosit varsa ve kültür PCR yaptırıp yakaladiysaniz mikrobu şanslısınız bende lökosit 2-3 gözüktü,kültür PCR yaptıracağım eğer ordada bişey çıkmazsa mecburen ya ameliyat ya psikiyatri..
startstop2
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen startstop2 »

Jamie yazdı: 15.06.2025 - 10:05 Hocanın adı çok ziktedildi sayfada bi denim dedim gittim evet adam ilgilenen birisi ama bana tamamen insanları umutla sömürüyor sanırım. Bu kanıya şöyle vardım gitmeden önce ptostatta 3 tesla başlıklı bi mt var onu yaptırdım iltihap gözükmüyordu tabi sonucu çıkana kadar muayene olmuştum zafer hocaya tuleylr aldıpı sıvıdan 15-20 lökosit var dedi çok yüksek dedi neyse ilaçlarıda verdi 4 seans gittim her ay gel dedi işin özü şu fayda olmadı ve şüphelendiren şey lökosit bitti dedi yine gelmeye devam et diyor.. Verdiği ilaçları belirlediği bi eczane var arıyacam sana indirim yapacaklat diyip git ordan al gel diyor ve teyit etmek içinde ilaçları bana getir ben kullanışını yazim diyor sanki eczacı bilmiyor. Başka bi eczacı ya sordum fiyat daha uygundu açıkçası hocanın burda reklamı çok yapılıyor hadi tedavi brlki olmayabilir ama o eczane olayı tamamen niyetini belli etti
Uzun süre gittim. Her gidişimde parmak atması için binlerce lira ödedim. Sonra da malum eczaneye binlerce lira. Sonucta şansın yaver gidiyorsa iyileşiyorsun. Ama emin ol bunun zafer le hiçbir ilgisi yok. Ezbere 3 5 cümle yine ezbere 3 tane anti. Aids ol git yine aynı cümleleri kurup yine aynı antileri yazar. Günün sonunda iyilesmezsen sen dert görmemişsin iyisin hicbirseyin yok. Sinir uçlarında ki harabiyetin geçmesi vakit alır der. Üstüne Bi de firca atar gönderir.
Süreçte şunu öğrendim. Eğer bir hocanın adı çok geçiyorsa orda burda videoları varsa ben iyilestiriyorum diyorsa ondan uzak dur. Hepsine para verdim. Hepsi esnaf kardeşim. Kadir abinin takviyeler fizik tedavi sicak uygulama ve de dua. Gerisi boş. Kan değerlerinin tamamına baktir. Selenyumdan cinko ya iyot a testerona vs. Kendi başının çaresine bak. Doktora gideceksen adı sanı duyulmamış doktorlara git. Onlardan tedavi al.
Allah şifa versin hepimize
Rowe
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Rowe »

İsmi geçen doktora gitmedim ama burada yorum yapan kardeşlerimi, abilerimi çok iyi anlıyorum çünkü aynısı yaşadım yaşıyorum binlerce paralar veriyoruz ne yapılan kültür doğru düzgün yapılıyor nede verilen sonuçlar doğru. Elde kocaman bomboş sıfır ama çok şükür ben ödemi atarsam ''iyileştim'' başlığını atmaya yakınım.
Jamie

Mesaj gönderen Jamie »

Benim tek sorunum kafa taktığın yanma bazen soğuk oluyor oda sertleşince sıcaklık artıyor nasıl bir illettir bu bir kurtulamadım gitti
Rowe
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Rowe »

Jamie yazdı: 15.06.2025 - 18:16 Benim tek sorunum kafa taktığın yanma bazen soğuk oluyor oda sertleşince sıcaklık artıyor nasıl bir illettir bu bir kurtulamadım gitti
Sabır etcez kardeşim, Kadir abinin söylediklerine dikkat edeceğiz sabrın sonu selamettir
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

Her şeyden bagimsiz soylemek istedigim eger iyilesmek istiyosaniz bence masturbasyon olayi 1.kural olarak asla yapilmamali .Haftada 1 iliskide sorun yok ama masturbasyon yaparsaniz basa dondurursunuz. Tedavi yonteminiz neyse ne olsun onceliginiz mastı birakmak olsun arkadaslar bakin bi kizin eliyle size mast yapmasi dahil bunu birakin .Bu forumda tonla mesaj okudum tonla insan tanidim iyilesenlerin ortak ozelligi bu .
tazeprostatit2

Mesaj gönderen tazeprostatit2 »

yenicezseni yazdı: 15.06.2025 - 20:57 Her şeyden bagimsiz soylemek istedigim eger iyilesmek istiyosaniz bence masturbasyon olayi 1.kural olarak asla yapilmamali .Haftada 1 iliskide sorun yok ama masturbasyon yaparsaniz basa dondurursunuz. Tedavi yonteminiz neyse ne olsun onceliginiz mastı birakmak olsun arkadaslar bakin bi kizin eliyle size mast yapmasi dahil bunu birakin .Bu forumda tonla mesaj okudum tonla insan tanidim iyilesenlerin ortak ozelligi bu .
Iliski ve masturbasyon neden farkediyor? Bende hissettim bunu ama anlamlandiramiyorum. Iliski sonrasi bir sorun yok ama masturbasyon sonrasi biraz batma oluyor.

Birde bende peniste hafif bir batma var ve yururken daha fazla oluyor bu nornal mi? Yada prostata baski uygulayacak kadar egilerek oturdugumda oluyor.
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

tazeprostatit2 yazdı: 15.06.2025 - 21:30
yenicezseni yazdı: 15.06.2025 - 20:57 Her şeyden bagimsiz soylemek istedigim eger iyilesmek istiyosaniz bence masturbasyon olayi 1.kural olarak asla yapilmamali .Haftada 1 iliskide sorun yok ama masturbasyon yaparsaniz basa dondurursunuz. Tedavi yonteminiz neyse ne olsun onceliginiz mastı birakmak olsun arkadaslar bakin bi kizin eliyle size mast yapmasi dahil bunu birakin .Bu forumda tonla mesaj okudum tonla insan tanidim iyilesenlerin ortak ozelligi bu .
Iliski ve masturbasyon neden farkediyor? Bende hissettim bunu ama anlamlandiramiyorum. Iliski sonrasi bir sorun yok ama masturbasyon sonrasi biraz batma oluyor.

Birde bende peniste hafif bir batma var ve yururken daha fazla oluyor bu nornal mi? Yada prostata baski uygulayacak kadar egilerek oturdugumda oluyor.
Farkli kaslar devreye giriyor oyle demisti forumda tamamen iyilesmis bi abi .
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen red »

bu hastalıkta hiçbir doktor sizi tek başına tedavi etmez, edemez.
bu hastalık son derece komplike ve nazlıdır. özellikle de ilk aylarda hayattan soğutur, umudunuzu tüketir ve hatta ağlatır.
eğer tedavi bir define ise bu definenin yerini gösteren harita bu forumdur. sürekli okuyun, karşılaştırın ve hatta gerekirse doktorları ve hastaları mukayese edin. bazı doktorlar sizi asla tedavi edemeyeceği gibi bazı hastalar da asla iyileşemez.
ve evet bu hastalıktan muzdaripseniz cinsel ilişki iyi geliyor, mastürbasyonsa kötü geliyor.
bunun altında yatan sebepleri bu forumda bulabilirsiniz.
erdem60
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen erdem60 »

Evet ilişki ile boşalmada bu farkı hissediyorum rahat ve fazlaca geliyor fakat mastürbasyon da az ve zorlayıcı gibi