Herkese iyi akşamlar
1 yıldır bu hastalıktan müzdarip birisiyim.
Hastalıkla mücadele de elimden geldiğince yapılması gerekenleri yaptım. Lökosit odaklı tedavi olsun, kültür pcr tahliller vs, kullanılması gereken takviyeler bilinen şeyler yani
Prostatit belirtilerinin bir çoğunu şiddeti değişken bir şekilde yaşadım.
Tahliller de bir şey çıkmıyor herhangi bir bakteri yakalayamadım o yüzden lökosit odaklı tedavi almıştım. Lökositi 5-6 seviyesine çektikten sonra semptomlarda ciddi azalma olmuştu. Artık işim olsun, sosyal hayatım olsun yavaş yavaş düzene girdi. Şu anda bile hastalığın ilk başında gibi değilim ciddi düzelmeler var diyebilirim. Yaklaşık 6 aydır antibiyotik kullanmıyorum. Sürekli kullandığım takviyeler: arı poleni, pollstimol, quercetin, vitamin takviyeleri
Tedavi sürecinde cinsel perhiz yapmaya çalıştım. En fazla 5 kere boşalmışımdır 1 senede (ilişki-mast dahil) bir nüks yaşatmadı. Ereksiyonum tam eskisi gibi olmasa da farkedilir şekilde düzeldi. Herhangi bir ilaç, temas fln olmadan kendiliğinden ereksiyonlar başladı.
Alkol kullanmıyorum hastalık öncesinde de senede belki bir-iki defa kullanmışımdır. Yediğime içtiğime de çok fazla dikkat ettiğim söylenemez zararlı olan şeyleri tamamen kesmedim, çay kahve tüketimim olması gerektiği kadar var, şekerli gıdaları da tamamen kesmedim. Sigara maalesef kullanıyorum. Herhangi bir nüks yaşamadım.
Yani ilişki (tabiki korunmalı), mast ya da beslenme ile alakalı olarak bir sıkıntı yaşamadım
Gelelim nüks sebebine: SOĞUK
Evet arkadaşlar ve abilerim. Soğuk en büyük düşmanım. Kış aylarında bile yaşamadığım sıkıntıyı son 3 gündür yaşıyorum. Nasılsa havalar ısındı diye atletsiz bir şekilde t-shirt ile gezme gavletinde bulundum ve bu süreçte İstanbul’daki rüzgarlı havaya mazur kaldım.
Kalmaz olsaydım semptomlar resmen geri geldi, özellikle penis ucunda yanma hiç geçmiyor. Ağrılar başladı testis bölgesinde. Lökosit muhtemelen 20 ye falan çıkmıştır.
Soğuk büyük sıkıntı bu hastalıkta acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldum. Yaz bile olsa kendinizi koruyun arkadaşlar.
Sağlam Nüks Yedim
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Sağlam Nüks Yedim
Geçen denize girdim 2-3 gün sızladı ama geçti abi benimde şuan rahatım .Eskiye göre çok rahat hastalik kesinlikle ama israrla soyluyorum masturbasyon kesilmeli.Haftada bir korunmali cinsel iliskinin zarari yok .Ara ara prostatin irrite olmasi normal bence sonucta yavas iyilesiyor organ .