İYİLEŞİNCE CİNSEL İLİŞKİ
İYİLEŞİNCE CİNSEL İLİŞKİ
Arkadaşlar iyileşicez inşallah sadece bazı merak ettiğim şeyler var. İyileşelenler cevaplarsa sevinirim. Tamamen iyileştikten sonra oral sex hiç yapamayacak mıyız kesinlikle nüks mü oluyor ve korunmasız ilişkide dahil hiç mi yapamayacağız yoksa örnek 2 sene hiç nüks yaşamadın iyi bakıyorsun kendine 2 sene sonra yapınca artık bunları yapsanda yine nüks olur mu lütfen cevaplayabilir misiniz çok merak ettiğim bi konu
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: İYİLEŞİNCE CİNSEL İLİŞKİ
Korunmasiz oral ve normal korunmasiz omur boyu yasak
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Çok partnerli bir bayanla korunmasız ilişki yaşarsan senin için kötü olabilir. Tavsiye etmem.mzg34 yazdı: ↑11.06.2025 - 10:34 Arkadaşlar iyileşicez inşallah sadece bazı merak ettiğim şeyler var. İyileşelenler cevaplarsa sevinirim. Tamamen iyileştikten sonra oral sex hiç yapamayacak mıyız kesinlikle nüks mü oluyor ve korunmasız ilişkide dahil hiç mi yapamayacağız yoksa örnek 2 sene hiç nüks yaşamadın iyi bakıyorsun kendine 2 sene sonra yapınca artık bunları yapsanda yine nüks olur mu lütfen cevaplayabilir misiniz çok merak ettiğim bi konu
Yok abi akıllandık zaten. Örnek eşimizle falan düzgün birisiyle yanikadir yazdı: ↑11.06.2025 - 20:25Çok partnerli bir bayanla korunmasız ilişki yaşarsan senin için kötü olabilir. Tavsiye etmem.mzg34 yazdı: ↑11.06.2025 - 10:34 Arkadaşlar iyileşicez inşallah sadece bazı merak ettiğim şeyler var. İyileşelenler cevaplarsa sevinirim. Tamamen iyileştikten sonra oral sex hiç yapamayacak mıyız kesinlikle nüks mü oluyor ve korunmasız ilişkide dahil hiç mi yapamayacağız yoksa örnek 2 sene hiç nüks yaşamadın iyi bakıyorsun kendine 2 sene sonra yapınca artık bunları yapsanda yine nüks olur mu lütfen cevaplayabilir misiniz çok merak ettiğim bi konu
-
İyilestikten sonra eşinle korunmasız yapabilirsin ama eşinde enfeksiyon olmayacak vaginal akıntı,mantar v.s gibi.
-
Yok olmaz yani karşıda enfeksiyon mikrop birşey olmadığı sürece oral sexte yapabiliriz korunmasızda doğru mudur abicim
Öpüşmektende birşey olmaz diye düşünüyorum ömür boyu bunlardan mahrum kalmak kötü olurdu çünkü
-
Bir faydası olmaz.yenicezseni yazdı: ↑11.06.2025 - 20:55Abi peki gümüş suyunu tavsiye eder misin ? Partnerimize ve kendi penisimize döksek sikinti olurmu ? Tum bakterileri mantarlari vb oldurur mu ?
-
Öpüşmekten zarar gelmez. İki tarafta sağlıklı olduğu sürece sorun olmaz.
Teşekkür ederim abicimkadir yazdı: ↑11.06.2025 - 21:13Öpüşmekten zarar gelmez. İki tarafta sağlıklı olduğu sürece sorun olmaz.
-
Rica ederim
-
Tamamdir saol abikadir yazdı: ↑11.06.2025 - 21:11Bir faydası olmaz.yenicezseni yazdı: ↑11.06.2025 - 20:55Abi peki gümüş suyunu tavsiye eder misin ? Partnerimize ve kendi penisimize döksek sikinti olurmu ? Tum bakterileri mantarlari vb oldurur mu ?
-
Sende sağol kardeşim
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
oral tamamen yasak. korunmasız normal ilişki sadece eşinizle. eğer eşinizle birlikte olduktan sonra nüks oluyorsa korunmasız ilişki de olmaz. sadece korunmalı olabilir.
Bunu tecrübe ederek mi söylüyosunuz? %100 iyileşince ve oral veya korunmasız sex yaparak nüks mü yaşadınız? Çünkü bunların hayat boyu yasak olmasıda baya canımı sıkan bi meseleABittersweetLi yazdı: ↑12.06.2025 - 12:40 oral tamamen yasak. korunmasız normal ilişki sadece eşinizle. eğer eşinizle birlikte olduktan sonra nüks oluyorsa korunmasız ilişki de olmaz. sadece korunmalı olabilir.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
oral zaten normal bir ilişki türü değil. genelde bu yüzden prostatit olunuyor. forumda iyileştikten sonra oral ilişkiyi tekrar edip nüks yaşayan çok kişi var. eşinizle ilişki olayında ise durumunuzu takip ederek korunmasız ya da korunmalı devam edebilirsiniz. bazı hastalar iyileştikten sonra korunmasız ilişki de nüks yaşıyor. bazılarında da nüks olmuyor. kişiden kişiye değişiyor. her hastada tamamen iyileşme olmuyor. zaten öyle olsaydı bu forum kurulmazdı.mzg34 yazdı: ↑12.06.2025 - 16:34Bunu tecrübe ederek mi söylüyosunuz? %100 iyileşince ve oral veya korunmasız sex yaparak nüks mü yaşadınız? Çünkü bunların hayat boyu yasak olmasıda baya canımı sıkan bi meseleABittersweetLi yazdı: ↑12.06.2025 - 12:40 oral tamamen yasak. korunmasız normal ilişki sadece eşinizle. eğer eşinizle birlikte olduktan sonra nüks oluyorsa korunmasız ilişki de olmaz. sadece korunmalı olabilir.
Yani alınabilecek bi risk değil teşekkür ederim bilgiler içinABittersweetLi yazdı: ↑12.06.2025 - 23:27oral zaten normal bir ilişki türü değil. genelde bu yüzden prostatit olunuyor. forumda iyileştikten sonra oral ilişkiyi tekrar edip nüks yaşayan çok kişi var. eşinizle ilişki olayında ise durumunuzu takip ederek korunmasız ya da korunmalı devam edebilirsiniz. bazı hastalar iyileştikten sonra korunmasız ilişki de nüks yaşıyor. bazılarında da nüks olmuyor. kişiden kişiye değişiyor. her hastada tamamen iyileşme olmuyor. zaten öyle olsaydı bu forum kurulmazdı.mzg34 yazdı: ↑12.06.2025 - 16:34Bunu tecrübe ederek mi söylüyosunuz? %100 iyileşince ve oral veya korunmasız sex yaparak nüks mü yaşadınız? Çünkü bunların hayat boyu yasak olmasıda baya canımı sıkan bi meseleABittersweetLi yazdı: ↑12.06.2025 - 12:40 oral tamamen yasak. korunmasız normal ilişki sadece eşinizle. eğer eşinizle birlikte olduktan sonra nüks oluyorsa korunmasız ilişki de olmaz. sadece korunmalı olabilir.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
bence korunmasız oralda korunmasız birleşmede olabilir bu tamamen kişiye bağlı burda nüks yaşamış kişinin eşindede ona zarar veren bakteri olabilir bunu bilemeyiz burda sadece yorum yapılıyor arkadaşım ki zaten sana burda denilsede sen nefsinle birşey olmaz diyip iyileşince deneyeceksin korunmasız vajinal penetrasyon kesinlikle yasak diye birşey yok zaten bu hastalığa sahip olan çocuğu olan bir sürüde insan var ayrıca ben nüks yaşamadan önce oral da penetrasyonds yapıyordum farklı bir antibiyotik yüzünden nüks yaşadım yani sen florana patojen almazsan probiyotiklede iyice desteklersen kadında da patojen yoksa zor oralda da kadının ağzında patojen kadir abi daha iyi bilie bi hastalığı yoksa çok sorun olmaz tabi bu her kişi için geçerli değil benim düşüncem ve okuduklarım bu yönde
Ya tecrübeli arkadaşların Kadir abinin dedikleri çok önemli yıllarını vermişler bu işe. Ben bulaş sonrası bunu yaşıyorum ve 1 yıl 3 ay oldu. Sadece şunu düşünüyorum mantık olarak %100 iyileştikten sonra yinede hiç riske atmayacağım 2 sene kadar oral ve korunmasız ilişki düşünmüyorum kimseyle. Sonrasında ise deneyeceğim ilk korunmasız ilişki tanıdığım güvendiğim biriyle oralda deneyeceğim. Ama önlem olarakta boşaldıktan sonra hemen idrar yapmayı düşünüyorum eğer bir mikrop varsa idrar yoluyla dışarı atılır ve sorun olmaz diye düşünüyorum. Mantıklı değil mi sizcedestresyeniden yazdı: ↑14.06.2025 - 23:12 bence korunmasız oralda korunmasız birleşmede olabilir bu tamamen kişiye bağlı burda nüks yaşamış kişinin eşindede ona zarar veren bakteri olabilir bunu bilemeyiz burda sadece yorum yapılıyor arkadaşım ki zaten sana burda denilsede sen nefsinle birşey olmaz diyip iyileşince deneyeceksin korunmasız vajinal penetrasyon kesinlikle yasak diye birşey yok zaten bu hastalığa sahip olan çocuğu olan bir sürüde insan var ayrıca ben nüks yaşamadan önce oral da penetrasyonds yapıyordum farklı bir antibiyotik yüzünden nüks yaşadım yani sen florana patojen almazsan probiyotiklede iyice desteklersen kadında da patojen yoksa zor oralda da kadının ağzında patojen kadir abi daha iyi bilie bi hastalığı yoksa çok sorun olmaz tabi bu her kişi için geçerli değil benim düşüncem ve okuduklarım bu yönde