Benimde 2 gün içinde elime ulasmid olacak , haydi inşallah iyilesiriz.Hola yazdı:Evet arkadaşlar Bugün DMSO Geldi Amerika'dan Haftaya da A&B olanı Gelecek
Ancak duyarlı antiye mi başlasam buna mi başlasam çok kararsızım
Benimde 2 gün içinde elime ulasmid olacak , haydi inşallah iyilesiriz.Hola yazdı:Evet arkadaşlar Bugün DMSO Geldi Amerika'dan Haftaya da A&B olanı Gelecek
Aman aman , bende baktim, 1 lt lik olan icilebilecek olan degil gibi,nefessizkesersapi yazdı:n11’de 1 lt olan var
iyi geliyorsa su gibi içmelil tam mk
ürünün amerikadaki satış linkini mi girdiniz siteye? yoksa sitenin adı amerikanpaketim ancak başka ülkelerdeki ürünleri de alabiliyor muyuz?fireblade yazdı:Arkadaşlar dmso ve curcuwid a-b almak isteyenler amerikanpaketim.com dan getirtebilir.Ben dmso sipariş verdim şuan tr ye geliyor.Klordioksit elimde mevcut zaten..Geldiğinde karışımı deneyeceğim.Eko58 yazdı:nerden alabiliriz siz getirersrniz de bizlerde size parasını versek
@ramzes tarifi tam anlamadım "kuru barda" ne demek ? benim anladığım;ramzes yazdı:Abi üçünü Alaçam kuru barda a ve b kendi kilonona göre her 10 kg bir damla ölçü bu..,...neyse a ve b 10 damla koyuyorum bekliyorum karışım yeşil rengini alıyor 2 dakka da oluyor sonra DMSO 10 damla karıştır su koy iç hepsi bu
A-B tavsiyesi dediğiniz nedir acaba?bulent yazdı:Selam arkadaşlar güzel bir gelişme ama ürünleri bulmak sıkıntılı şimdi curcuwid firması avusturalyada oradaki tanıdıklar vasıtasıyla getirtmeyi düşünüyordum fakat %90 gümrüge takılacak ?
çözüm arıyorum şimdi dmso araştırmalarımda plastik şişede olanları asla kullanmayın diyorlar. Ben bu ürünü buldum
https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-or ... 29194.html iş görürmü ?
@esanjor01 yorumuna göre A-B içinde klordioksit kullanacağım https://www.hijyenmarket.net/klordioksi ... tre-999204
ne dersiniz ?
bu klordioksit de kafama takılmıyor değil hani... @ramzes e reçeteyi yazan doktorun bir bildiği vardır diyorum A-B tavsiyesinde.. beynim yandı ne yapmalı...
Evet bunları alıp kullanabilir miyiz uygun mudur bunlar ? Eğer uygunsa alacağım artık.bulent yazdı:Selam arkadaşlar güzel bir gelişme ama ürünleri bulmak sıkıntılı şimdi curcuwid firması avusturalyada oradaki tanıdıklar vasıtasıyla getirtmeyi düşünüyordum fakat %90 gümrüge takılacak ?
çözüm arıyorum şimdi dmso araştırmalarımda plastik şişede olanları asla kullanmayın diyorlar. Ben bu ürünü buldum
https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-or ... 29194.html iş görürmü ?
@esanjor01 yorumuna göre A-B içinde klordioksit kullanacağım https://www.hijyenmarket.net/klordioksi ... tre-999204
ne dersiniz ?
bu klordioksit de kafama takılmıyor değil hani... @ramzes e reçeteyi yazan doktorun bir bildiği vardır diyorum A-B tavsiyesinde.. beynim yandı ne yapmalı...
Fireblade’in yazılarını okuyunuz. Nereden temin edebileceğinizi açıkça belirtmiş.Msln yazdı:Konuyu açan arkadaşa icime bir umut kattigi icin tesekkur ediyorum. 5 yildir ciddi ilerleme kaydedemedim. 30 bin tl den fazla harcama yaptim. Tedavi olacagimi bilsem 30 daha harcarim. Ama umidi kesmistim uzun zamandir foruma girmiyordum.
Almanyadan temin edebilirim gibi.
1- Almanyada nereden alinir?
2- Almanydan almak icin web sitesi paylasabilir misiniz. Eczanelerde bulunur mu.
3-Cam şişede mi olmali
4- Yolcu beraberinde getirdigimizde ülkeye girisinde bu 3 ilaca ait özel bir prosedur var mi.
Firedable amerikansepeti uzerinden bahsetmiş. Arkadasim 15 günde bir Almanya'ya gidip geliyor. Bizzat almanyadan elden alsin istedim.Targocid yazdı:Fireblade’in yazılarını okuyunuz. Nereden temin edebileceğinizi açıkça belirtmiş.Msln yazdı:Konuyu açan arkadaşa icime bir umut kattigi icin tesekkur ediyorum. 5 yildir ciddi ilerleme kaydedemedim. 30 bin tl den fazla harcama yaptim. Tedavi olacagimi bilsem 30 daha harcarim. Ama umidi kesmistim uzun zamandir foruma girmiyordum.
2- Almanydan almak icin web sitesi paylasabilir misiniz. Eczanelerde bulunur mu.
3-Cam şişede mi olmali
4- Yolcu beraberinde getirdigimizde ülkeye girisinde bu 3 ilaca ait özel bir prosedur var mi.
N11 e dmso yaz klordioksit ve dmso seti çıkıyor 80 TL ye ertesi gün elimdeydi. Henüz kullanmadımMsln yazdı:Konuyu açan arkadaşa icime bir umut kattigi icin tesekkur ediyorum. 5 yildir ciddi ilerleme kaydedemedim. 30 bin tl den fazla harcama yaptim. Tedavi olacagimi bilsem 30 daha harcarim. Ama umidi kesmistim uzun zamandir foruma girmiyordum.
3-Cam şişede mi olmali