Kültür ve Pcr (Önemli)
Kültür ve Pcr (Önemli)
Arkadaşlar iyi akşamlar. Birkaç sorum olacaktı. İstanbul da Pcr ve kültür vereceğim önümüzdeki hafta. Merkez Gelişim Labratuvarlarını düşünüyorum. Sıvıyı alacak yakınlarda doktor tavsiyeniz var mı. Sıvıyı aldırıp numuneleri laboratuvara teslim etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz.
Re: Kültür ve Pcr (Önemli)
Birde sıvıyı kaldırdıktan ne kadar süre içerisinde teslim edilmeli laboratuvara. Kadir abi bu sorum da sana. Yardımcı olur musun.
Mecidiyeköy çevre hastanesi İbrahim Halil bozkurt var ama oraya düzen lab yakın arka sokağı gelişimde çok uzak değil galiba yerini bilmiyorummbappe yazdı: ↑18.11.2023 - 19:52 Arkadaşlar iyi akşamlar. Birkaç sorum olacaktı. İstanbul da Pcr ve kültür vereceğim önümüzdeki hafta. Merkez Gelişim Labratuvarlarını düşünüyorum. Sıvıyı alacak yakınlarda doktor tavsiyeniz var mı. Sıvıyı aldırıp numuneleri laboratuvara teslim etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler hocam öncelikle. Peki fiyatlar ne durumdadır acaba Halil İbrahim Bozkurt ve çevre hastanesinde bilginiz var mı. Birde sıvı getiriyor değil mi.rasett81 yazdı: ↑18.11.2023 - 20:20Mecidiyeköy çevre hastanesi İbrahim Halil bozkurt var ama oraya düzen lab yakın arka sokağı gelişimde çok uzak değil galiba yerini bilmiyorummbappe yazdı: ↑18.11.2023 - 19:52 Arkadaşlar iyi akşamlar. Birkaç sorum olacaktı. İstanbul da Pcr ve kültür vereceğim önümüzdeki hafta. Merkez Gelişim Labratuvarlarını düşünüyorum. Sıvıyı alacak yakınlarda doktor tavsiyeniz var mı. Sıvıyı aldırıp numuneleri laboratuvara teslim etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz.
Muayene 950 masaj 350 sıvı getiriyor acitmadan pcr ile kültür 2850 duzendembappe yazdı: ↑18.11.2023 - 21:54Teşekkürler hocam öncelikle. Peki fiyatlar ne durumdadır acaba Halil İbrahim Bozkurt ve çevre hastanesinde bilginiz var mı. Birde sıvı getiriyor değil mi.rasett81 yazdı: ↑18.11.2023 - 20:20Mecidiyeköy çevre hastanesi İbrahim Halil bozkurt var ama oraya düzen lab yakın arka sokağı gelişimde çok uzak değil galiba yerini bilmiyorummbappe yazdı: ↑18.11.2023 - 19:52 Arkadaşlar iyi akşamlar. Birkaç sorum olacaktı. İstanbul da Pcr ve kültür vereceğim önümüzdeki hafta. Merkez Gelişim Labratuvarlarını düşünüyorum. Sıvıyı alacak yakınlarda doktor tavsiyeniz var mı. Sıvıyı aldırıp numuneleri laboratuvara teslim etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz.
Bilgi için teşekkürler. Gelişim Labratuvarlarını düşünüyorum. Düzeni pek düşünmüyorum. Ama doktoru değerlendireceğim.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Rica ederim.