smm2804 yazdı:kadir yazdı:Spermin koyu sarı ve jölemsi gelmesi hala enfeksiyon /inflamasyonun eser miktardada olsa devam ettiginin bir göstergesidir. Kullandiginiz antibiyotikler sonrasi sikayetlerinizinde azalmasi bunu gösteriyor. Son olarak birde yaptirdigin pcr yi tekrarlayip Enterekokun devam edip etmedigini ögrenmende fayda görüyorum @smm2804 kardesim.
Ereksiyon ve bosalırken hissiyat yerine gelse razıyım ama tolarlıyamadık abi
venöz kaçağı ameliyat dısında düzelmez mi
Merhaba, yaşınızı bilmiyorum öncelikle ancak bu bilgileri dikkatlice okumanızı ve kafanızdan bu venöz kaçak hadisesini silmenizi rica ediyorum.
Öncelikle ereksiyon problemleriniz ne boyutta bilmiyorum ancak ben bu problemi en ağır şekilde yaşadım. Öyle ki 7-8 ay ereksiyonum gerçek anlamda sıfırdı. Venöz kaçak mı var diye sorgulamaktan depresyona girdim.
Penisin sertleşmesini sağlayan mekanizma dıştan baktığınızda basittir. Arteriyel damarlar kanı besler ven damarları kapakları kapatır ve en nihayetinde hapsolan kan ereksiyonu oluşturur.
Venöz kaçağınız var mı?
Evet var, muhtemelen de ciddi oranda. Yalnız bu bir neden değildir. Ereksiyonu neden sağlayamıyorsun, venöz kaçak var. Bu tamamen yanlış. Kök neden venöz kaçak değildir değerli kardeşim, kök neden ven kapaklarının aktif işlevini bloklayan şeyin ne olduğudur.
Penil Doppler testi ile tespit edilir denir ancak bu da tamamen yanlıştır. Şöyle ki bu test bir enjeksiyonun ardından sistolik(arteriyel) ve diastol sonu hız akımlarının ölçümünü kapsar. Bu anlamda enjeksiyon yapıldıktan hemen sonraki süreçte dikkat edilmeyen hususlar;
- Hastanın yoğun anksiyete duygusu içinde olup olmadığı
- Ven kapaklarının işlevini etkileyen bir enflamasyon, enfeksiyon olup olmadığı
Prostat ödemli ve idrarı etkileyecek, ağrılı bir süreçte ise ki ereksiyonda uzun bir süredir yoksa zaten yoğunda bir anksiyeteniz vardır. Hal böyle olunca bu testi yalancı pozitif gösterecek her şey aslında vardır ancak bunu hekim görmez, göremez esasen görmekte istemez çünkü dorsal ven Ligasyonu ile para kazanabilir.
Bende 1 kez Doppler yaptırdım ereksiyon sıfırken venöz kaçak tanısı aldım, ateş Kadıoğlu bu işin en iyisiymiş. Gittim bir enjeksiyonda orda yaptı papaverin sertleşme sıfır. Dedi ki bu penis düzelmez ameliyat şart. Ne oldu şuan? Her şey neredeyse eskisi gibi. Sabah ereksiyonları hemen her gün var.
İki mekanizma arter ve ven, zaten ereksiyonu etkileyen bir şey doğal olarak bu ikisinden birinden kaynaklanır. Alt neden önemli, kök neden önemlidir.
Dorsal ven ligasyonunu araştırın hiçbir şekilde düzeltici etkisi yoktur. 7 - 8 ay sonra operasyon geçiren hemen her hasta aynı duruma gelmiştir. Neden?
Bu operasyon bozuk dedikleri venlerin bağlanması ve deaktif edilmesini sağlar. 8 venden 2 sini tıkar kalanlar sağlam olduğu için çalışır. Ancak alt neden nedir??
Alt neden devam ettiği sürece bu kez kalan 6 taneden birine kaçak verir, diğerine kaçak verir. Burda asıl olan bozuk kapak mekanizması değildir, sizin enflamasyon mücadelenize veya enfeksiyon mücadelenize vücudun verdiği doğal bir yanıttır. 50 60 yaşlarından önce önemli bir kardiyovasküler probleminiz yoksa, şeker yoksa, tansiyon yoksa silin kardeşim bu hadiseyi kafanızdan.
Gidip de İzmir’de kendini çok lüks bir kitleye hizmet ediyor gibi gösteren meşhur doktora ven ligasyonu olmayın. Bunun bir adım ilerisi penil protezdir.
Allahın verdiği doğal mekanizmayı yani orjinalini bir cerrah müdahalesi ile heba etmeyin. Sabırlı olun ve tedavinize odaklanın.
Venöz kaçak zamanla gelişir ek olarak, hastalık öncesi mükemmel olup enfekte sonrası şak diye gitmez her şey.
Benden tavsiye, tecrübeyle sabittir.
Saygılar.